- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Yurtdışına hemde dibime aynı mahalleye yerleşecek kardeşim ve eşi en kısa zamanda ..ve ben bu durumdan çok mutsuzum..ikisiyle anlaşamıyorum birsuru olaylar oldu aramızda ..aynı semt olma sebepleri burda babama yakın olmak istiyor bu onun kararı . Bense bura diğer semtlere uygun diye burda yaşıyorum eşimin kendi evi..zaten enisteyle hiç anlasamam oldum olası..üstelik çok kavgacı ters bi insan..hep alttan almalarla aile içi huzur yürüdü biraraya geldigimizde..hatta şuan konuşmuyoruz bile hafift düşman gibi olduk bazı sebeplerden..esimd bana asla sahip çıkamaz yapısı gerrgi. Onlar buraya geldiğinde ben tek başıma ugrasicam onlarla..kardesimde eşini bu hale getiren kişi zaten. Aramizda ne yasadiysak gitti kocasını doldurdu abartarak anlattı..sonra adam bana düşman oldu..şuan çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum..evi de yeni aldık bikac ay oldu onlar gelcek diye satıp çıkmak olmazki maddi olarak iyi değiliz zaten anca duzen kurmuştuk ..arada yurt dışına geldiklerinde babamın yanına ozaman bile anlasamiyordum ikisiyle ..şimdi temelli aynı mahallede çikdircam huzurum kalmadi