İstemiyorummm

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Yurtdışına hemde dibime aynı mahalleye yerleşecek kardeşim ve eşi en kısa zamanda ..ve ben bu durumdan çok mutsuzum..ikisiyle anlaşamıyorum birsuru olaylar oldu aramızda ..aynı semt olma sebepleri burda babama yakın olmak istiyor bu onun kararı . Bense bura diğer semtlere uygun diye burda yaşıyorum eşimin kendi evi..zaten enisteyle hiç anlasamam oldum olası..üstelik çok kavgacı ters bi insan..hep alttan almalarla aile içi huzur yürüdü biraraya geldigimizde..hatta şuan konuşmuyoruz bile hafift düşman gibi olduk bazı sebeplerden..esimd bana asla sahip çıkamaz yapısı gerrgi. Onlar buraya geldiğinde ben tek başıma ugrasicam onlarla..kardesimde eşini bu hale getiren kişi zaten. Aramizda ne yasadiysak gitti kocasını doldurdu abartarak anlattı..sonra adam bana düşman oldu..şuan çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum..evi de yeni aldık bikac ay oldu onlar gelcek diye satıp çıkmak olmazki maddi olarak iyi değiliz zaten anca duzen kurmuştuk ..arada yurt dışına geldiklerinde babamın yanına ozaman bile anlasamiyordum ikisiyle ..şimdi temelli aynı mahallede çikdircam huzurum kalmadi

Görmek zorunda değilsiniz neden bu kadar strese giriyorsunuz. Siz gitmeyince onlar gelmeyince geriye sorun kalmaz

Ben karşı komşumla kaç ay karşılaşmadan yaşadım siz aynı mahalledesiniz diye her gün burun buruna olacak değilsiniz ya. Önce sakin olun biraz abartmışsınız. İlişkinizi minimumda tutmak sizin elinizde, istemiyorsanız samimi olmayın
Kan bağı olan biri olunca yabancı karşı komşu gibi olmazki ...gorusmeyince daha bı kötü oluyor sanki ..geldiklerinde sürekli hadi sıkıldık gezdirin bizi tarzı emrivakiler yaparlardı hep

Kan bağı olan biri olunca yabancı karşı komşu gibi olmazki ...gorusmeyince daha bı kötü oluyor sanki ..geldiklerinde sürekli hadi sıkıldık gezdirin bizi tarzı emrivakiler yaparlardı hep

yerleşince onlar zaten sizle görüşmek istemez. kendileri gezerler artık. olmaz diye bişey yok. görüşmeyin anlasamiyosaniz.

Komşu örneğini karşılaşma ihtimaliniz için verdim. İstemiyorsanız kimsenin emrivaki yapmasına izin vermeyin, zorla mı götürüyorlardı? İş sizde bitiyor.

aynı mahallede yaşıcaksınız alt tarafı
sanki aynı evde yaşayacak gibi yazmışsınız
görüşmezsiniz olur biter

Nezaman gelseler hep birlikte toplanalım diye annem babam hemen arar onlarda arar senelerdir böle idare ettim
E konuşmuyorsanız nasıl arıyorlar?
Annene babana da söyle bakın size de küserim konuşmam biz varken onları, onlar varken bizi çağırmayın olay çıkartırım de

Yurtdışına hemde dibime aynı mahalleye yerleşecek kardeşim ve eşi en kısa zamanda ..ve ben bu durumdan çok mutsuzum..ikisiyle anlaşamıyorum birsuru olaylar oldu aramızda ..aynı semt olma sebepleri burda babama yakın olmak istiyor bu onun kararı . Bense bura diğer semtlere uygun diye burda yaşıyorum eşimin kendi evi..zaten enisteyle hiç anlasamam oldum olası..üstelik çok kavgacı ters bi insan..hep alttan almalarla aile içi huzur yürüdü biraraya geldigimizde..hatta şuan konuşmuyoruz bile hafift düşman gibi olduk bazı sebeplerden..esimd bana asla sahip çıkamaz yapısı gerrgi. Onlar buraya geldiğinde ben tek başıma ugrasicam onlarla..kardesimde eşini bu hale getiren kişi zaten. Aramizda ne yasadiysak gitti kocasını doldurdu abartarak anlattı..sonra adam bana düşman oldu..şuan çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum..evi de yeni aldık bikac ay oldu onlar gelcek diye satıp çıkmak olmazki maddi olarak iyi değiliz zaten anca duzen kurmuştuk ..arada yurt dışına geldiklerinde babamın yanına ozaman bile anlasamiyordum ikisiyle ..şimdi temelli aynı mahallede çikdircam huzurum kalmadi
Kıskanclık yapıyorsunuz aynı bınada olup gorusmeyen var aynı mahallede denk gelmeden yasabılırsınız görüşmek ıstemıyorsanız gorusmezsınız. Aılenıze yakın olacagı ıcın mı bu tepkı.

E konuşmuyorsanız nasıl arıyorlar?
Annene babana da söyle bakın size de küserim konuşmam biz varken onları, onlar varken bizi çağırmayın olay çıkartırım de
Ortada kesin bı küslük durumu yok limonilik var bı negatif enerji var kardeşimle o arıyor zaten gelince hani okşar gorusuurouz bende ayıp olmasın uzamasin diye gidiyorum geliyorum

Ortada kesin bı küslük durumu yok limonilik var bı negatif enerji var kardeşimle o arıyor zaten gelince hani okşar gorusuurouz bende ayıp olmasın uzamasin diye gidiyorum geliyorum
Ayıp olmasın dersen görüşürsün haliyle
Senin net bir tavrın yok ki?
Hem ağlıcam sinirden diyorsun
Hem de ayıp olmasın diye gidiyorum diyorsun
Davranışlarında bi tutarsızlık var

Mesafe koyacaksınız yavaş yavaş. Az görüşeceksiniz, annenize gittiğinizde bir şeyler bahane edip çok kalmayacaksınız onlarla aynı ortamda. Evlerine gitmeyeceksiniz mümkün mertebe. Allah kolaylık versin.

Çok iyi görüştüğümüz, birbirimize misafir olduğumuz karşı komşumla darbeden bu yana görüşmüyoruz.
Düşünün üzerinden nerdeyse dört yıl geçmiş, karşılaştığımız sayılıdır.
Kardeş komşu gibi olmaz elbette ama siz de karşılıklı oturmayacağınız için mesafe koymak zor değil.
Bunun için sizin biraz kararlı olmanız lazım.
Mesafenizi baştan koyarsanız rahat edersiniz.
Sinirden ağlamak yerine ipleri elinize alın.

Hic birsey yapamazsiniz sonucta herkesin kendi karari yuz goz olmayip konusmazsaniz kapanir gider

İdare etmeyin mesafe koyun anne babaniza onlarla surekli gorusmek istemediginizi soyleyin cagirmasinlar sizi abartiyosunuz belliki siz tavrinizi koyamamissiniz o yuzden sorun yasamissiniz ayni mahalledesiniz ayni evde degil

Back
X