İŞTEN AYRILINCA PİŞMAN OLUR MUYUM??

Yaş kaç

Evli olarak güvenecek dalınız var bırakabiliyorsunuz...Çalışmasanız da eşinizin geliri var...Ben de çok yoruldum ama koca olmayınca nereye ayrılıyorsun...Çalışmadıgım bi dönem oldu ama herkes çalışıyor gibi geldi ve cok zor geçti...Tek başına biyerlerde gezmekten hoşlanmam zaten, herkes te calısıyor olunca gunduz çok sıkılıyorsun...

Kitap okumakla hayat geçmez ki

Tabi ki herkesin hayat şartları farklı, eşim olmasa da çalışmama gerek yok benim, yeterince yıprandım, çalışmayı bırakmakta en büyük etken çok dolmuş olmam ve artık sağlığıma dokunmasıydı.
Vakit geçirmeye gelince günü dolu dolu yaşıyorum ben, sıkılmaya vaktim kalmıyor, komşu gezmesi falan pek tarzım değil, televizyon izlemem, 6 da kalkıyorum, çayımı koyup namaza kadar dua ediyorum, namazdan sonra ortalığı toplayıp uzunca bir kahvaltı yapıyorum, sonra kitap okuyorum, 10:30 gibi yürüyüşe çıkıyorum, 11:30 dönüyorum. Yemeklerimi yapıyorum( eşim kahvaltı ve öğlen yemeğini evden götürüyor o yüzden mutfakta ciddi bir mesai var), mutfağımı ve iki banyomu elden geçirip öğlen namazından sonra dikiş dikiyorum. Saat üç gibi yeşil çayımı alıp biraz daha okuyorum. İkindiden sonra netflikste bir dizim var 6 ya kadar onunla takılıyorum. 6:15 de eşim geliyor akşam onunla geçiyor zaten. Bu arada elimde telefonum oluyor kk ya takılıyorum. Derin temizlik günleri, hayvan barınağına gittiğim zamanlar ve benim gibi emekli bir dostumla buluştuğum zamanlar bu program değişiyor. Hafta sonları eşimle ya da misafirlerle geçiyor. Kedimde var bütün bu işler içinde bana eşlik ediyor. Dostumla arada bir Eminönü ne gidiyoruz hem dikiş malzemelerimin eksiklerini alıyorum hem geziyoruz, hafta içi sakin sakin tiyatroya gidip sonrasında hava alıyoruz. Bu arada fazla siparişim olursa her şeyi bırakıp dikiş dikiyorum( el emeğimi de nasip olduğu kadar paraya çeviriyorum) , bu yaz bir sürü kışlık hazırlık yaptım, haftada bir günde pazarım var, tüm gün ne olursa olsun yatmadan önce bir saat daha kitap okuyorum ,yani sıkılmıyorum bazen vaktin yetmediği bile oluyor. Gönlümce okumak ömrüm boyu tek hayalimdi o yüzden benim için büyük eşsiz bir şey, okuyup notlar çıkarıyorum, kendimce yazıyorum. Çalışmasam da hayatımın bir disiplini var, bundan hiç vazgeçmedim.
Size diyebileceğim şu ki çalışmanızı değerlendirin, kocaya ihtiyaç bırakmayacak yatırımlar yapın, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir gün geliyor o çalışma enerjisi tükeniyor. Arkasında ailesi, kocası güvenecek hiç bir şeyi olmayan bir kadındım, hayatımı hep kendimi güvenceye almak doğrultusunda yaşadım, eşimin hayatımdaki geçmişi yedi yıl

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…