işten ayrılma düşüncesi

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
Artık çalışmaktan sıkıldım.. işyerinde yaşanan haksızlıkardan.. haketmedği maaşı alan vasıfsız insanlardan... onların aptal egolarındannn.. sanıyorum bunlarda her yerde bolca var.. artık kısa bi süre evde oturmak dinlenmek istiyorum kendimi dinlemek.... dönem dönem böyle yaşadıgınız oldu mu sizin de ? evde durunca da sıkılıcam biliyorum... ama en azından kafam rahat olucak iş stresindennn haksızlıklardann uzak olucam... 8 aylık evliyim evimde biraz vakit geçirmek istiyorum.. Rabbim nasip ederse cocuk istiyoruz.. o zaman ayrılmak yerine şimdiden ayrılmak mı mantıklı bilemiyorumm...

Geçinme sıkıntınız olmayacaksa ayrıl arkadaş milletin kahrını sen mi çekeceksin

biraz daha zamanım var bu gayette iyi gelir aslında tazmınatimı da almış olurumm.. asla böyle bişe düşünmem diyordum insan bunalınca düşünüyormuş meğer

tazminatın yanında sanırım bir dönem işsizlik maaşı da alıyorsunuz, siz bu fırsatı değerlendirin bence, ekime kadar çalışıp evlilik nedeniyle istifa edin.

Evet her yerde bunlardan bolca var.
Bence işten ayrılmayın işten ayrılıp bu sefer de o vasıfsız insanların işe alınırken tercih edildiğini görüp daha da sinir olabilirsiniz iş aradığınızda.

çalışmaya alışkın bir insan olrajk sıkılacagımı da biliyorum ama işte

Isten ayrılınca elinize ne gececek? O insanlar ve hayat daha mı adil olacak? Sadece siz daha parasiz olacaksaniz, o haketmeyenler isinde gucunde parasindayken siz evde tv karsisinda hayata sovuyor olacaksiniz.
süpersın ,tamda bu keşke yıllar önce bunları bana söyleyen biri olsaydı,konu sahıbı işte tam cevap bu

İşi bırakma, gerekirse kendine başka iş bul, o Zaman ayrıl. Veya iş başvurularına dönüş olmaya başladığı zaman ayrıl.
Her işte şikayet edeceksiniz çünkü birlikte çalışmak zordur, çalışma hayatı böyledir.
Her zaman Çelik gibi olmalısınız, yapacak başka birşey yok

hemen cocuk icin çalışmara baslayin. 32. hftaya kadar calisirsiniz. sonra 4 ay dogum izni yıllık izin vs derken az daha para alir öyle cikarsiniz. ama tazminat olayi da var. kendi isteginizle cikinca tazminat vermeyeceklerse simdiden cikin..az dinlenip cocuk olana kadar baska ise girersiniz.

ayni durumlardan bende sikayetciyim amanha diyince birakamiyorum. bana da sebep lazim. 2. cocugu yapip birakmak istiyorum bende

aslında düşüncem aynı da sizin dediğiniz gibiydi ama kesinlikle tazminatımı vermezler o zamannn.. ama o kadar dayanımaz oldu kii...yoksa çalışmaktan yana hiç bi sıkıntım yok.. çalışma ortamımdaki adaletsizlik patronların adeletsiz maaş dağılımı vs. birimim de iki katım maaş alıp sabahtan akşama oturup egolarıylaa ntakılan insanlar yüzünden bu düşünceye kapıldım yoksa bende dedğiniz gibi yapacaktım

Bende çok çalışıp az kazanmaktan bana 24 saatin 10 saati kalmasından dolayı tükenmişlik sendromuna girdim yeni evliyken mecbur kaldım çalışmaya borçlardan dolayı. borç bitti tükenmiş halde 1 sene daha çalıştım.
En son dr psikiyatriye de git dedi bende gitmemek için en sonunda işten ayrıldım.
Şuan evde patlıyorum hatta parasızlık ve yalnızlık yaşıyorum dibine kadar ama o stresten kurtulduğum için seviniyorum.
Eğer sende benim gibi kendini çok kötü hissediyorsan gerçekten ayrıl hiç düşünme.
İşsizlik maaşı alabilirsen değerlendir mutlaka.
Zaten maddi olarak zorlanırken bir yerden damlamış oluyor hiç yoktan iyi yani.

tazminat vermezlerse çıkın o zaman bence. biraz evinizde zaman geçirirsiniz. sonra gene bi yere başlarsınız çocuk olup doğana kadar. belki hemen hamile kalırsanız ilk 3 ay evde olmak da eminim çok rahattır. işteyken ben çok zorlanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…