tabi ki biraz sıkıntı olucak ama.. sonucta az yer az gezerim burda hakkınmın yenildiğini görmek sinirlerimi bozuyoGeçinme sıkıntınız olmayacaksa ayrıl arkadaş milletin kahrını sen mi çekeceksin
ekim de 5 yıl olucakşuan ayrılırsanız taminatta alabilirseniz.
Ne kadardır çalışıyorsunuz?
evliyken. ilk 1 yıl içinde ayrılırsanız tazminat alırsınız.ekim de 5 yıl olucak
özeldeysen hele kazandığın hakettiğinden azsa sürekli kendini yiyip dert edineceğine evinde makarna ye kafanı dinletabi ki biraz sıkıntı olucak ama.. sonucta az yer az gezerim burda hakkınmın yenildiğini görmek sinirlerimi bozuyo
çalışmaya alışkın bir insan olrajk sıkılacagımı da biliyorum ama işteEvet her yerde bunlardan bolca var.
Bence işten ayrılmayın işten ayrılıp bu sefer de o vasıfsız insanların işe alınırken tercih edildiğini görüp daha da sinir olabilirsiniz iş aradığınızda.
süpersın ,tamda bu keşke yıllar önce bunları bana söyleyen biri olsaydı,konu sahıbı işte tam cevap buIsten ayrılınca elinize ne gececek? O insanlar ve hayat daha mı adil olacak? Sadece siz daha parasiz olacaksaniz, o haketmeyenler isinde gucunde parasindayken siz evde tv karsisinda hayata sovuyor olacaksiniz.
aslında düşüncem aynı da sizin dediğiniz gibiydi ama kesinlikle tazminatımı vermezler o zamannn.. ama o kadar dayanımaz oldu kii...yoksa çalışmaktan yana hiç bi sıkıntım yok.. çalışma ortamımdaki adaletsizlik patronların adeletsiz maaş dağılımı vs. birimim de iki katım maaş alıp sabahtan akşama oturup egolarıylaa ntakılan insanlar yüzünden bu düşünceye kapıldım yoksa bende dedğiniz gibi yapacaktımhemen cocuk icin çalışmara baslayin. 32. hftaya kadar calisirsiniz. sonra 4 ay dogum izni yıllık izin vs derken az daha para alir öyle cikarsiniz. ama tazminat olayi da var. kendi isteginizle cikinca tazminat vermeyeceklerse simdiden cikin..az dinlenip cocuk olana kadar baska ise girersiniz.
ayni durumlardan bende sikayetciyim amanha diyince birakamiyorum. bana da sebep lazim. 2. cocugu yapip birakmak istiyorum bende
kafaya dank eder eminim ama is isten gectikten sonra...süpersın ,tamda bu keşke yıllar önce bunları bana söyleyen biri olsaydı,konu sahıbı işte tam cevap bu
aslında düşüncem aynı da sizin dediğiniz gibiydi ama kesinlikle tazminatımı vermezler o zamannn.. ama o kadar dayanımaz oldu kii...yoksa çalışmaktan yana hiç bi sıkıntım yok.. çalışma ortamımdaki adaletsizlik patronların adeletsiz maaş dağılımı vs. birimim de iki katım maaş alıp sabahtan akşama oturup egolarıylaa ntakılan insanlar yüzünden bu düşünceye kapıldım yoksa bende dedğiniz gibi yapacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?