- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
IQ'm 145 oldugu icin her ise yetiyorum canim sen kendi isine bak her ne yapiyorsan. Ayrica profildeki foto sen misin?
Son konun 13 temmuz 2017de acilmis ve son sinif tip ogrencisiyim diyorsun. Simdi de haziran ayi itibariyle mezunum diyorsun.Ahahahahahahhahahahahahahha ya ne diyosun gozunu seveyim. Mezunum ben.
Ayşenaz sabah sabah kahkaha attım Allah da seni güldürsün.Benim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.
tamam milleti yediyse size hak veriyorum ama sürekli neredeyse her mesajınızda kemerli burun diye diye abartmamış mısınız, yanlış anlamayın da bu kadar dalga geçilmez ben rahatsız oldum bu kadar bundan bahsetmenizden.Ayse'cim seninle aramızdaki bariz kemerli burun farkına ah pardon yanlıs yazdim, rumuz farkina degineyim.
Düşün ki kuzum ben bu nicke sahip olup doktor olmadığım halde millet doktor olduğuma inanmiş
Sen doktor olduğunu iddia edip, kırk takla attigin halde bile millet sana inanmamis
Bazen hayaller tohtor ama hayatlar kemerli bir burun be Ayşe
hahahahahHoş buldum uzun zamandır yoktum ama pek bir şey değişmemiş.zatzuma hanım en son bir üyenin konusuna yine alakasız dalıp bırak yurt dışına giymeyi gezmeyi önce mardin göbeklitepe yi gör diye cosmustu oysa ki dediği yer urfadaydi haha ışte böyle değişik bir tarzı var
Seninde bu cikisin cok yersiz.
Anlamsiz.
Soyledigi seyde rahatsiz edici bir durum yok.
Yazamazsin, edemezsin falan noluyoruz?
Zatzuma yazana kadar konu zaten aysenaz uzerinden ilerliyordu.
Mahvolmus bir durum yok ortada.
Su yaptigin durup durup saldirmiyoruz kismiyla hic ortusmedi.
Buradan bakinca tam da bir saldiri gibi gorunuyor.
Buda degisik. Neyse..
Dinime kufur eden musluman olsa hesabi...
Konunun isleyis tarzini goruyoruz, uyari yapildiktan sonra bile ayni tarz mesajlar. Bu tip mesajlari begenenler de ayni kafada. O yuzden kimse pitircik rolune burunup numara yapmasin.
Ne kadar uzattın farkında mısın? Herkes zatzuma ya anlayış göstermek zorunda mi? O zaman burada konu açan hic kimseye laf yok hepsi zor zamanlardan geçiyor. Belki tartıştığınkonu sahibi de zor zamanlardan geciyordur ne biliyorsun? Pıtırcık görünmeye çalışan seni gördüm konuda.
Pitircik gorundugum icin banlandim. Bir kisinin uzerine kac kisi gittiniz, ustelik "burasi timarhane yha tarzi" benzetmelerle. Psikolojisi bozuk olmasa bile bir insana bu kadar yapilmaz. 40 kisiyiz , 40 imiz da birbirimizi iyi biliriz. Yazanlari da, begenenleri de...
Bence hic dikkate alıp cevap yazma ben okudum gördüm ama benim mesajlarimi beğenen insanlara kadar laf atma saygısızligini gösteren bir üyeyi ciddiye almamam gerektiğini fark ettim.Ne kadar uzattın farkında mısın? Herkes zatzuma ya anlayış göstermek zorunda mi? O zaman burada konu açan hic kimseye laf yok hepsi zor zamanlardan geçiyor. Belki tartıştığınkonu sahibi de zor zamanlardan geciyordur ne biliyorsun? Pıtırcık görünmeye çalışan seni gördüm konuda.
Iyice sacmaladiniz gercekten. Sizi iyi hissettirecekse oyle dusunun.Son konun 13 temmuz 2017de acilmis ve son sinif tip ogrencisiyim diyorsun. Simdi de haziran ayi itibariyle mezunum diyorsun.
Ah ayse ah yalan da zeka isi be, girme sen o topa bi daha
Bakarsan iftiraya ugradigimi anlarsin.ahahaha. bilmiyodum ya nick tanıdık ama dikkat etmemişim. o kadar çok fake var ki az bakayım konularına.
Ahahahaha sacmalamak mi?Iyice sacmaladiniz gercekten. Sizi iyi hissettirecekse oyle dusunun.
Aynen bence de.Ahahahaha sacmalamak mi?
İsteyen acip baksin sacmalamis miyim sacmalamamis miyim.
Ahahahaa komiksin kiz sen.Aynen bence de.
Ne kadar buyukmus herkesin gozunde doktorluk. Egom daha da sisti bu forumda siz yalan yalan dedikce
Haklisin zaten mezun olur olmaz ise basladim tus'a da calismiyorum direk ogrenci degilim artik dogrudur.Ahahahaa komiksin kiz sen.
Sunlari gorunce ne diyeceksin acaba?
13 temmuzda son sinif tip ogrencisisin.
Sonra haziranda mezun olmus oluyorsun :)
Girme kiz boyle islere.
Tamam hadi doktorsun hadi hadi biz ses cikarmiyoz oyna sen oyununu kiyamam
Ahahahahha cok komik gozukuyorsunHaklisin zaten mezun olur olmaz ise basladim tus'a da calismiyorum direk ogrenci degilim artik dogrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?