İşten ayrılma mevzusu, kafam karışık hanımlar

Ne güzel zor dönemlerden geçen herkes durduk yere konuları mahvetsin değil mi?
Kim o hakkı veriyor acaba? Ayrıca burada kimin ne dönemden geçtiğini bilmek durumunda mıyız?

Ben biliyorum, soyledim.

Sen konu sahibini korurken benim de onu koruma hakkim var mi yok mu.

Atlama her yoruma.

Ben biliyorum, soyledim.

Sen konu sahibini korurken benim de onu koruma hakkim var mi yok mu.

Atlama her yoruma.
Evet burasi bazen bir timarhane gibi demiştim vol 2

Sen hic bir hakla gelip burada şuna laf yok buna söz yok diyemezsin

Bakın burayi böyle sahiplenen pervasiz ağzı hakaret kokan kişiler yüzünden çok insan konu açmaya dahi korkar oldu.

Kiz annesini kaybetmis var mi otesi. Bunun otesi var mi cok bilmis.

Begeni alicam diye cok kasiyorsun ama ben senin yorum yaptiklarina benzemem.

Terbiyeni takin. Burayi sahiplenmeye calisan biri varsa o da sensin.

Benim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.
Zekasını anneden alsa da sendeki güzelliği nerden bulacak ki ayşenazcım. Zor yani o iş , bir ayşenaz olmak kolay mı

Konu sahibi çalışmak yada çalışmamak benim de içinden çıkamadığım çok zor bir konu. Umarım aileniz için en doğru kararı verirsiniz. 40 ım çıkar çıkmaz bakıcıya teslim edilmiş bir çocuğum. Öyle büyüdüm geldim bu yaşa , eğitimim falan gayet iyi oldu ama anne sevgisi şefkati falan bilemedim annem çalışmasa durum farklı olur muydu? Yoksa bu annemin mizacı mı? Çalışıp daha iyi maddi şartları kendimize ve çocuğa sağlamak mı daha iyi , evde olarak mı daha mutlu olur ve etrafımızı mutlu ederiz... herkes için değişiyor galiba bu soruların cevabı..

Biz burada kim kimi kaybetmiş bilmek durumunda miyiz adam gibi gelir durumu şu dersin kulhan beyi gibi davranma hakkin asla yok

Hepimiz acılar yaşıyoruz ama kimseye durduk yere saldirmiyoruz hala ayni fikirdeyim

Terbiyesiz olan zaten belli

annesini kaybeden tek o değil.ben o üyeyi gayet takipteyim konulara acayip sinir bozucu cevaplar veriyor.burası dert paylaşma yeri aynı zamanda ad stres atma eğlenme yeri.birbirimize hakarete gerek yok .lütfen ikinizde sakin olun

annesini kaybeden tek o değil.ben o üyeyi gayet takipteyim konulara acayip sinir bozucu cevaplar veriyor.burası dert paylaşma yeri aynı zamanda ad stres atma eğlenme yeri.birbirimize hakarete gerek yok .lütfen ikinizde sakin olun

Goz ardi edin madem oyle. Zor mu goz ardi etmek.

Ben sakinim yazarim sonra goz ardi ederim . Sorun degil. Takilin siz.

10 yasinda ozel ders ogrencim vardi evde annesi gelene kadar tek kaliyordu ama 2 saat falan.
Haftada 2 gun benden matematik.ve ingilizce dersi aliyordu, geriye tek kaldigi 3 gun kaliyordu.
Bence ozel ders verecek guvenilir birini bulursaniz hem dersine yardim eder hem cocuga bakmis ilgilenmis olur.

Ama biz kapi komsusuyuz, o yonden avantajliyiz. Ders vermedigim gun de olsa annesi arayip bir bakar misin kontrol eder misin diyebiliyor.

Ahahahahahahhahahahahahahha ya ne diyosun gozunu seveyim. Mezunum ben.
Ay o değilde sen mecburi hizmeti nerde yapıyosun? Doğuda günaşırı nöbetlerden fırsat bulup buralarda bunca vakit geçirebiliyorsun? Benim bildiğim Yeni mezun doktorun hayatı nöbet ile uyku arasında gider gelir. Sen hasta bakıp aralarda buraya mı koşuyorsun? Yoksa uyku için harcayacağın değerli saatlerini burda mı tüketiyorsun? Napıyorsun nasıl buluyorsun yeni mezun halinle bu kadar zamanı. Bir de Sinan'ın var ona da günde bikaç saat ayırdığını düşününce taşlar oturmuyor.

Benim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.
Hocasi olarak size mudahale edeyim dedim.Bunlar kamuoyu arastirmasidir.Gercekliği tartisilan bilgilerdir.Kesin bir ispati yoktur.Sözel zekaya sahip oldugunu düşünüp matematik dışlanmazsa herkes matematik yapabilir.Korkulanin aksine zekaya bagli degildir.Pratikle gelistirilir.

Hayir profile yonlendiriyor tamam da
Amac ne :))
" Sen benim profil resmini gördün mü? " asıl replik bu aslında. Daha önceki yüzlerce konuda alakasız şekilde girip üstün zekasına değindikten sonra güzelliğini belirten son dokunuş olarak bu repliği söyleyip çıkar

Profilindeki yazılar değil resme bakıyorsun sadece. Sonra ayşenaz önünde saygı ile eğilmeni falan bekliyor. Hem zeki hem güzel olduğunu bir de doktor olduğuna inandırmak için bizleri kendini parçaladı senelerdir. Ama sanırım henüz inanan tek kişi bile yok

Zekanın anneden geçmesiyle ilgili, bildiğim kadarıyla tam olarak kanıtlanmamış bir teori var evet. Ama kız çocuklar değil erkek çocuklar için geçerli. Anneden gelen X kromozomunun muhtemel mitokondrial DNA ile alakalı, belirleyici olduğu söyleniyor.
Konu sahibi ile bir diyaloğum yok ama kızı olsun, oğlu olsun zeka yönünden bir sıkıntısının olacağını düşünmüyorum.

Seninde bu cikisin cok yersiz.
Anlamsiz.
Soyledigi seyde rahatsiz edici bir durum yok.
Yazamazsin, edemezsin falan noluyoruz?

Zatzuma yazana kadar konu zaten aysenaz uzerinden ilerliyordu.
Mahvolmus bir durum yok ortada.

Su yaptigin durup durup saldirmiyoruz kismiyla hic ortusmedi.
Buradan bakinca tam da bir saldiri gibi gorunuyor.

Buda degisik. Neyse..

Konu sahibi matematik le ilgili yazmak istedim.Yapamadigini belli etmeyin.Pratik yaptirin.Sizde arada yapamayin .Anne babada yapamiyor bende yapamayabilirim algisi olsun.Eglenceli oyuncaklar alin. Birlikte coklu islemler yapin.Oyun gibi düşünün.Test olarak degilde sevdirmeye yonelik.Henuz yol yakin .Yapamiyorsun diye nefret ettirmeyin.Acemi ellere de teslim etmeyin .

Mezunsun ama nerden orasi muamma.

Doktor olmadigini kabul etsen bu kadar uzerine gidilmezdi.

--------------------------

Led_BiR_Vele_DisTiri ben isi birak derim. Maddi acidan yetebiliyorsan tabi. Cocugunun en onemli donemleri bence.
Hayır kaç tane doktor olduğunu bildiğim insan var burda kimse de kendini yarmıyor ben doktorum valla billa doktorum diye. Tamam doktor olan üye olabilir , belirtmekteki amaç ne? türkiyede şu anda kaç yüz bin doktor var , belki de milyon bilmiyorum. doktoru olmayı da çok özellikli bir durum sanıyor konudan o kadar uzak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…