- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.184
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Etüt merkezleri kapandı maalesef KHK çıktı malumBu yaşta bakıcı değil de etüt merkezi gibi bir yer ayarlasaniz daha mantıklı olur veya haftada 2 gün hobi kursu 2 gün ders çalışma 1 gün de oyun gibi imkanlar sunan bir yer varsa daha uygun olur sizin için. Böyle yerler var mı bilmiyorum ama buna ihtiyacı olanları düşündükçe kesin vardır bence. Hem sosyallesir hem eğlenir hem ogrenir
Etüt merkezleri kapandı maalesef KHK çıktı malum
Ayrıca geçen sene verdiğim güya çok methedilen yere gönderdiğim çocuğu 3 ayda almak zorunda kaldım berbat bir tecrude oldu benim için
Kızlar bu arada kızım sabahci ve etutlu bir okul değil
Bunu da düşündüm ama benim için sürekli garanti bir şekilde bakması lazım[QUOTE6="river song, post: 52215794, member: 248558"]Sen doktor değil misin
İstanbulda güvenecek insan bulması zordur ama ben öğrenciyken öğrenci arkadaşların bu şekilde yarım gün bakıcılık/ödev yardımcısı gibi çalışıyorlardı. Bu tarz biri bulunamaz mı?
Yarım gün 600işte bu yüzden kendi adıma tam gün eğitim veren bir özel okul düşünüyorum,
kızımın şu an gittiği okulun ilkokul tarafı sabah 7 akşam 7 açıkmış mesela,
bakıcıya vereceğim parayı oraya veririm, hem de iyi bir eğitim alır sosyal olanaklardan yararlanır diyorum,
bakıcıya ne veriyorsunuz bilmiyorum tabi ama...
Yarım gün 600
Dedigin şekilde okul bulsam hemen yumulucam ama maalesef yok(
Eski bakan arkadasim bu sene bakamayacak ve yeni bakıcı arayışına girmem gerekiyor
Yoo değilim nickim film replidigiraynen ya kk şaşkın kk şok
ya kontes, eğer elf gözlerim yanlış görmediyse bu sene bütün okullar tam güne geçecek gibi bir haber okumuştum.. tabi ülkede her an her şey değiştiğinden geri alınmış olabilir ama eğer öyle bir durum varsa çok rahat edersin.
Ofisim okul mevcudumuz kalabalık bizim, eskiden ortaokul da bünyeye dahildi tam ayırdılar dedik bu sefer de civar mahallelerdeki ilkokul öğrencilerini dahil ettiler, anlayacağın dediğin durum bizim okul için geçerli olmaz sanırım . Olsaydı duyardim veli grubundan ama sanmıyorumya kontes, eğer elf gözlerim yanlış görmediyse bu sene bütün okullar tam güne geçecek gibi bir haber okumuştum.. tabi ülkede her an her şey değiştiğinden geri alınmış olabilir ama eğer öyle bir durum varsa çok rahat edersin.
Canim kursa gitsede mecburen bir bakıcı olmasi şart çünkü akşam 19:30 da evdeyim ve kızım saat 12:30 da çıkıyor okuldanBakıcı değilde etüt merkezi müzik kursu dans kursuna falan gitse ?
Çalışmaya devam et bence zam gelmişken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?