İşten ayrılma mevzusu, kafam karışık hanımlar

Etüt merkezleri kapandı maalesef KHK çıktı malum
Ayrıca geçen sene verdiğim güya çok methedilen yere gönderdiğim çocuğu 3 ayda almak zorunda kaldım berbat bir tecrude oldu benim için
Kızlar bu arada kızım sabahci ve etutlu bir okul değil

[QUOTE6="river song, post: 52215794, member: 248558"]Sen doktor değil misin

İstanbulda güvenecek insan bulması zordur ama ben öğrenciyken öğrenci arkadaşların bu şekilde yarım gün bakıcılık/ödev yardımcısı gibi çalışıyorlardı. Bu tarz biri bulunamaz mı?[/QUOTE]
Bunu da düşündüm ama benim için sürekli garanti bir şekilde bakması lazım
Çünkü öğlen eve geliyor saat 1 gibi ve ben akşam anca 19:30 da evdeyim

işte bu yüzden kendi adıma tam gün eğitim veren bir özel okul düşünüyorum,
kızımın şu an gittiği okulun ilkokul tarafı sabah 7 akşam 7 açıkmış mesela,
bakıcıya vereceğim parayı oraya veririm, hem de iyi bir eğitim alır sosyal olanaklardan yararlanır diyorum,
bakıcıya ne veriyorsunuz bilmiyorum tabi ama...

Bunu da düşündüm ama benim için sürekli garanti bir şekilde bakması lazım
Çünkü öğlen eve geliyor saat 1 gibi ve ben akşam anca 19:30 da evdeyim[/QUOTE]

Valla çok zor, Allah kolaylık versin.

Benimkiler küçük, şimdiden ben de büyüdüklerinde nasıl olacak diyorum. Şimdi çalışmıyorum zaten, e biraz daha uzun ara verirsem kariyer falan hikaye olur. O yüzden size de işten ayrılmayı önermiyorum.

Yarım gün 600
Dedigin şekilde okul bulsam hemen yumulucam ama maalesef yok (

Yarım gün 600
Dedigin şekilde okul bulsam hemen yumulucam ama maalesef yok (

o zaman en mantıklısı şöyle yeni mezun kpss ye falan hazırlanan, yarım günlük iş arayan bir oyun ablası bulmak, hem derslerine yardımcı olur, hem birlikte güzel vakit geçirirler, ama nerden bulunur onu bilemiyorum işte...

Etüt merkezi kapandı yazısını şimdi gördüm
Okul sonrası kurslara gidebilir bence
Çalışan annenin kızı olarak 10 yaşımda ben hazır annem evde yok diye mısır patlatıp puding yapıp irmik helvası yapıyordum Annem abur cubur yememi istemiyor diye

Kocaman kız dadı olmaz artık

Bakıcı değilde oyun ablası bulamazmısın
Hem derslerinde daha çok faydası olur
Üniversite öğrencisi olabilir (hem birinin okumasına yardım etmiş olursunuz)
İşi bırakma kesinlikle
Teyzesensine bi bak istersen ablam oradan bulmuştu

Ozel okula verin okuldan sora etutu olan bir yer olsun ,cocuk zaten buyumus bu saatten sonra isi birakmak biraz sacma olur 1 saat matematik calistirmak icin ,
Yahu 7 yas matematigi nedir haftada 1-2 saat fazla bile

Eski bakan arkadasim bu sene bakamayacak ve yeni bakıcı arayışına girmem gerekiyor

Eski bakan arkadaşım olayını eski bakan bir arkadaşınız var diye algılayan bi benimdir heralde

Valla siz daha iyi bilirsiniz, hayırlı bi karar vereceğinizi umuyorum

Çalışma hayatına devam edeceğim lakin bu seferde bakıcı konusunda çok arafta kaldım, bakalım Allah büyüktür eşimle tekrar konuştuk
Tam gün etutlu okul olsa hiç tereddüt etmeyeceğim lakin bizim muhitte yok
Üniversite öğrencisi de olabilir ama yarım gün bakmak zorunda kalacak zor olabilir
Poffff harbiden çalışan anne olmak zor, kresteyken bu kadar zorlanmadim ben

ya kontes, eğer elf gözlerim yanlış görmediyse bu sene bütün okullar tam güne geçecek gibi bir haber okumuştum.. tabi ülkede her an her şey değiştiğinden geri alınmış olabilir ama eğer öyle bir durum varsa çok rahat edersin.

Devletin ilkokullari tam gün olunca en gec saat 15.00 da bitiyor malesef canım konu sahibinin aksam 19.30a kadar cocuga goz kulak olacak birine ihtiyaci varmış...

Ben de üniversite okuyan bakıcı abladan yana oyumu kullanmak istiyorum. Ya da kızına kardes yapip dogum iznine ayrıl bir süre

Ofisim okul mevcudumuz kalabalık bizim, eskiden ortaokul da bünyeye dahildi tam ayırdılar dedik bu sefer de civar mahallelerdeki ilkokul öğrencilerini dahil ettiler, anlayacağın dediğin durum bizim okul için geçerli olmaz sanırım . Olsaydı duyardim veli grubundan ama sanmıyorum
Keşke öyle bir güzellik etseler
Şimdi etut merkezleride kapandı daha güzel oldu resmen ne b.... yerseniz yiyin dediler, bakalım n'apacagiz

Bakıcı değilde etüt merkezi müzik kursu dans kursuna falan gitse ?
Çalışmaya devam et bence zam gelmişken :)
Canim kursa gitsede mecburen bir bakıcı olmasi şart çünkü akşam 19:30 da evdeyim ve kızım saat 12:30 da çıkıyor okuldan

Etüt merkezleri kapandı KHK ile o sebeble o seçeneği düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…