- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Öğlen okulu biten bir çocuk için akşama kadar dışarda kalması eziyet değil mi,bakıcı olsun yarım gün,olmaz mı?9 yaşında ve etüt merkezi bulamadım çünkü 1 temmuz itibari ile bizim buradaki çoğu merkez kapandı
Geçen sene etüt merkezine gönderdim ve sacmaliklarina 3 ay dayanabildim sonra geri aldım yine bakiciya vermek zorunda kaldım
Ayrıca kızım sabahci öğlen okul bitiyor malum o süre zarfında birilerinin bakması gerek
Iste ben de bunu diyorum dışarıda o kadar süre kalması bana da eziyet gibi geliyor o sebeble bakicida daha fazla israrciyim zaten yarim gun bakilacak ama farklı önerileride açığım belki bilmediğim bir kurum felan açılmıştır heheheÖğlen okulu biten bir çocuk için akşama kadar dışarda kalması eziyet değil mi,bakıcı olsun yarım gün,olmaz mı?
Haklısınız,belki bir fikir gelir.Benim çocuklarım okuldan en erken14 45te çıkıyor.Öyle olsa neyse.12de.çıkan bir çocuğa bilemedim,9 yaş bir de...İşten çıkma dışında bir çözüm bulursunuz inşallah...Iste ben de bunu diyorum dışarıda o kadar süre kalması bana da eziyet gibi geliyor o sebeble bakicida daha fazla israrciyim zaten yarim gun bakilacak ama farklı önerileride açığım belki bilmediğim bir kurum felan açılmıştır hehehe
Ne doktoru yahu :) sallıyorvalla hem konu sahibine hem çocuğuna hakaret etmek için baya çabalamışsınız. tebrik ediyorum. doktorsunuz madem daha yararlı şeylerle uğraşsanız?
çocuk on yaşında gerçekten bakıcı ne alaka? kurs murs bişey ayarlasanız.
Sanirim oyle oldu10 yaşında çocuk evde yalnız mı kalsın?
kurs vs yerlere okuldan çıkıp tek başına nasıl gidecek?
ilkokul çocuklarının bakıcıları zaten okuldan gelince karşılama, karnını doyurma o kadar bakıcı denilince başka türlü anlaşıldı herhalde..
Benim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.
Eski bakan arkadaşım olayını eski bakan bir arkadaşınız var diye algılayan bi benimdir heralde
Valla siz daha iyi bilirsiniz, hayırlı bi karar vereceğinizi umuyorum
O sallamaya alışık ablasıbu bilimsel veri mi?
anneden geçer falan.. laf sokucam diye salladınız zaar..
Ama bakan tanıdığım var hehe ilahi kızlar hiç aklıma gelmemiştiyok ilk bende öle algıladım
Yoo değilim nickim film replidigir
Eski nickim Kontes bilenler şaşırmiyor :))
Hia benim :)) prezentabl'i da vardi prezentablkontes :)Aa kontes senmisiin
Kontes deyince gerisini zihnim tamamladı zatenHia benim :)) prezentabl'i da vardi prezentablkontes :)
:))Kontes deyince gerisini zihnim tamamladı zaten
Bunlar hep tespit ikinmasindan oluyorAysenaz93 matematik zekası annedenmi geçer:)) buna katilmiyorum annem okulda çok başarili iken ben matematikte hep sıfırdım :)))
Genelde zekayi anneden alırlar demiştim bir ara annemlerdeyken babamda espri yapip hı hı belli oluyor demişti:))) baya gülmüştük te kin tutup konu açmanı beklemiş arkadaş laf sokmak için:)))Bunlar hep tespit ikinmasindan oluyor
:) Sıkıysa profilindeki mevzulara cevap verseydi hadi onuda geçtim yalan söylediğim anlasilsaydi ölü numarasi yapar terkederdim siteyiGenelde zekayi anneden alırlar demiştim bir ara annemlerdeyken babamda espri yapip hı hı belli oluyor demişti:))) baya gülmüştük te kin tutup konu açmanı beklemiş arkadaş laf sokmak için:)))
Bence de katılıyorum. Henüz panik olup iş bırakacak durum yok ortada. Çocuğun yaşı derslerindeki başarısını etiketlemek için erken. Hele bi ortaokula başlasın bence.Calismayi birakmayin ama ozel okula da vermeyin . Cocugunuzun derslerine aksam ve haftasonu bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?