İşten ayrılma mevzusu, kafam karışık hanımlar

Öğlen okulu biten bir çocuk için akşama kadar dışarda kalması eziyet değil mi,bakıcı olsun yarım gün,olmaz mı?

Öğlen okulu biten bir çocuk için akşama kadar dışarda kalması eziyet değil mi,bakıcı olsun yarım gün,olmaz mı?
Iste ben de bunu diyorum dışarıda o kadar süre kalması bana da eziyet gibi geliyor o sebeble bakicida daha fazla israrciyim zaten yarim gun bakilacak ama farklı önerileride açığım belki bilmediğim bir kurum felan açılmıştır hehehe

Haklısınız,belki bir fikir gelir.Benim çocuklarım okuldan en erken14 45te çıkıyor.Öyle olsa neyse.12de.çıkan bir çocuğa bilemedim,9 yaş bir de...İşten çıkma dışında bir çözüm bulursunuz inşallah...

valla hem konu sahibine hem çocuğuna hakaret etmek için baya çabalamışsınız. tebrik ediyorum. doktorsunuz madem daha yararlı şeylerle uğraşsanız?
Ne doktoru yahu :) sallıyor
Kendisi yalanlariyla ünlüdür buralarda en son kapattigi konusunda herkese bol keseden cevap verirken kendisi diye takdim ettiği fotoğraflarının ona ait olmadığına dair gerçeği yüzüne yüzüne carpilinca (çarpanlardan biri de bendim ) dut yemiş bülbüle dönüp profilinde yazılanlar dahi cevap verememiştir :))
Yani o sebeble viz gelir tiris gider
Metamatik zekası anneden mi yoksa babadan mi gelir bilmem ama ""Yalan"" söyleme eğiliminin eksik aile egitiminden geçtigini iyi biliyorum
Kendisi de buna iyi örnek teşkil ediyor
Ha burnundaki kemeri aldirirsa doktor olduğuna inanırım dermişim (!) nihahah çok kötüyüm yahu pofff

çocuk on yaşında gerçekten bakıcı ne alaka? kurs murs bişey ayarlasanız.

10 yaşında çocuk evde yalnız mı kalsın?
kurs vs yerlere okuldan çıkıp tek başına nasıl gidecek?
ilkokul çocuklarının bakıcıları zaten okuldan gelince karşılama, karnını doyurma o kadar bakıcı denilince başka türlü anlaşıldı herhalde..

Sanirim oyle oldu
Ben de şaşırdım ilk okuyunca

Aysenaz93 matematik zekası annedenmi geçer:)) buna katilmiyorum annem okulda çok başarili iken ben matematikte hep sıfırdım :)))
Bunlar hep tespit ikinmasindan oluyor
Ne demişler ;
At yalanı sevsinler (burasi sevsinler mi bilmiyorum ) inananı !

Genelde zekayi anneden alırlar demiştim bir ara annemlerdeyken babamda espri yapip hı hı belli oluyor demişti:))) baya gülmüştük te kin tutup konu açmanı beklemiş arkadaş laf sokmak için:)))
:) Sıkıysa profilindeki mevzulara cevap verseydi hadi onuda geçtim yalan söylediğim anlasilsaydi ölü numarasi yapar terkederdim siteyi
Demek ki kendi bile inanmış o kız olup doktor olduğuna Allah şifa versin çok zor

Calismayi birakmayin ama ozel okula da vermeyin . Cocugunuzun derslerine aksam ve haftasonu bakabilirsiniz
Bence de katılıyorum. Henüz panik olup iş bırakacak durum yok ortada. Çocuğun yaşı derslerindeki başarısını etiketlemek için erken. Hele bi ortaokula başlasın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…