- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Sürekli 4.sınıf zorlugundan bahsedip durdu çevredemdekilerBence de katılıyorum. Henüz panik olup iş bırakacak durum yok ortada. Çocuğun yaşı derslerindeki başarısını etiketlemek için erken. Hele bi ortaokula başlasın bence.
O üye ne oturmuş içineBunlar hep tespit ikinmasindan oluyor
Ne demişler ;
At yalanı sevsinler (burasi sevsinler mi bilmiyorum) inananı !
Benim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.
Sinani cagirin alsin bunu burdan çakma doktorBenim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.
Diger yorumlari okumadim eminim farkli fikirleri olan vardir.Merhaba sevgili kk hatunlari
Hemen konuya gireyim bu sene ilkokul 4'e gidecek bir kızım var ve Istanbul'da ikamet ediyoruz.
Sabah 8:30 akşam 18:30 mesai saatleri olan bir işte çalışıyorum maaşım iyi ve hafta sonu çalışmiyoruz, resmi tatillerimiz var ve finans departmanindayim.
Sorun su ki bakıcı meselesi ve kızımın derslerinden geri kalir mi düşüncesi ile bu sene resmen doldum taştım.
Eski bakan arkadasim bu sene bakamayacak ve yeni bakıcı arayışına girmem gerekiyor ve en önemlisi dersler mevzusu
Notları güzel ama matematikte biraz zorlanıyoruz maalesef, işten çıkıp çocuğuma kendim bakıp dersler konusunda ipleri elime alayım derken bugün maaş zamlarimizi verdi patronumuz :)
Şimdi bildiğiniz ters düz oldum, eşimle bu durumu paylaştım ve çalışmamdan yana kullandı oyunu.
Bakiciyi ayarlayıp dersleri konusunda aksamlari telafi ederiz dedi ve ikna etti gibi beni ama yine de tereddutlerim var.
Istanbul'da copsuz üzüm gibiyiz kimsemiz yok ve çocuğum sürekli bakicida ne bileyim 1.5 senedir baya zorlandım.
Toplam 5 yıldır çalışıyorum ama bu sene nedense çok zor geçti benim için
Eşim seneye özel okula verme taraftarı ve bunun içinde benim çalışmam bu masraf listesi için büyük nimet olacak gibi bir şey.
Neyse kızlar bende durum böyle işte fikirlerinizi merak ediyorum.
Etüt merkezleri 1 temmuz itibari ile kapatıldı malesef istesemde veremem.Diger yorumlari okumadim eminim farkli fikirleri olan vardir.
Neden kizinizi etute vermiyorsunuz? Ben de ayni durumdayim, bir farkla. Benim esim olmadigi icin calismak zorundayim. sizin de hayatin ne getirecegi bilinmediginden isten ayrilmamanizi tavsiye ederim. Neyse ogluma donersek oglumu kres +etut olan bir yere verdim ben. Sadece etut olan yerler dersane havasinda. Oysa kres+etutler de cocuk etutun servisiyle omulundan aliniyor, karni doyuruluyor ve odevleri yaptiriliyor. Arada oyun oynatiliyor ve sinavi varsa ders calistiriliyor eksikleri tamamlaniyor. Oglum eve geldiginde odevi bitmis oldugundan beraber daha cok vakit geciriyoruz. Hem de odev yap diye yuz goz olmuyorum ben. Benim tek ysptigim sinav zamani ektra calistirmak. Siz de oyle yapabilirsiniz.
Kendi sosyalliginiz ve kendi geleceginiz icin isten de cikmayin. Cocuklar buyuyor bir sekilde.
Hem doktor degil olana karsi da asiri kiskanc. Insan kendiyle barisik olacak bu hayattaaynen ya kk şaşkın kk şok
Hanim hanimm.. Coluklu cocuklu kadinsin tum derdin cok istedigin nickine kadar yazdigin bu meslegi benim yapiyor olmam. Bu kadar paragraf yazana kadar yavruna 2 soru daha cozdur faydan dokunsun.Ne doktoru yahu :) sallıyor
Kendisi yalanlariyla ünlüdür buralarda en son kapattigi konusunda herkese bol keseden cevap verirken kendisi diye takdim ettiği fotoğraflarının ona ait olmadığına dair gerçeği yüzüne yüzüne carpilinca (çarpanlardan biri de bendim ) dut yemiş bülbüle dönüp profilinde yazılanlar dahi cevap verememiştir :))
Yani o sebeble viz gelir tiris gider
Metamatik zekası anneden mi yoksa babadan mi gelir bilmem ama ""Yalan"" söyleme eğiliminin eksik aile egitiminden geçtigini iyi biliyorum
Kendisi de buna iyi örnek teşkil ediyor
Ha burnundaki kemeri aldirirsa doktor olduğuna inanırım dermişim (!) nihahah çok kötüyüm yahu pofff
Arat o zaman herkese aciklama mi yapicambu bilimsel veri mi?
anneden geçer falan.. laf sokucam diye salladınız zaar..
Senin gibi mi
Allah korusun diyebilirmiyiz topluca lutfen 10 yasindaki bir cocugun hayati soz konusu :)
Canim sen su zictired'den 1 tablet al da bi rahatla artikO sallamaya alışık ablası
Etut merkezleri kapatildi ama bana baska bir isimle acildigi soylendi. Adina etut merkezi denmiyormus ama simdi hatirlamiyorum ama baska bir sey deniyormus. Arastirmak lazim.Etüt merkezleri 1 temmuz itibari ile kapatıldı malesef istesemde veremem.
Daha önceden etüt merkezi ile alakali deneyimim oldu ama sadece 3 ay dayanabildim. Dünyanın parasini ödediğim halde cekmedigimiz rezillik kalmadı, resmen ticarethane kafasındalardi, aldım çocuğumu yani işin özü ben memnun kalmadım oradan.
Isten ayrilmamaya karar verdim ama hala çocuk ve bakıcı konusunda neyin iyi olacağına karar veremedim
10 yorumda falan benden bahsetmissin. hangi birine ne yazayim bilemedim. Cocugundan cok ben dert olmusum sana:) Sıkıysa profilindeki mevzulara cevap verseydi hadi onuda geçtim yalan söylediğim anlasilsaydi ölü numarasi yapar terkederdim siteyi
Demek ki kendi bile inanmış o kız olup doktor olduğuna Allah şifa versin çok zor
IQ'm 145 oldugu icin her ise yetiyorum canim sen kendi isine bak her ne yapiyorsan. Ayrica profildeki foto sen misin?Burdaki özverini hastanede de gösteriyorsundur umarım.
Yorumdan yoruma koştuğuna göre pek alanında araştırma yapmıyorsun.
Sinannn askimmmmSinani cagirin alsin bunu burdan çakma doktor
Bu yorum çok çirkin, çirkefHanim hanimm.. Coluklu cocuklu kadinsin tum derdin cok istedigin nickine kadar yazdigin bu meslegi benim yapiyor olmam. Bu kadar paragraf yazana kadar yavruna 2 soru daha cozdur faydan dokunsun.
Siz bildigim kadariyla doktor degilsiniz. Tip ogrencisisiniz. Arada fark var.Benim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?