İşten ayrılma mevzusu, kafam karışık hanımlar

Bence de katılıyorum. Henüz panik olup iş bırakacak durum yok ortada. Çocuğun yaşı derslerindeki başarısını etiketlemek için erken. Hele bi ortaokula başlasın bence.
Sürekli 4.sınıf zorlugundan bahsedip durdu çevredemdekiler
Ister istemez gözümde büyüdü bu mevzu, bakalım neler olacak

Bunlar hep tespit ikinmasindan oluyor
Ne demişler ;
At yalanı sevsinler (burasi sevsinler mi bilmiyorum ) inananı !
O üye ne oturmuş içine
Nasıl bir hınç, hırs bu

Matematik hakkında bilgim yok, ama umarım kindarlık anneden geçmez.

Spor salonları aklıma geldi aklıma,
Tenis, basket, yüzme
Ya da bale okulu
Servis oraya bırakır sen alırsın.

Arada atıştırması için soğuk sandviç hazırlarsın, ya da kursa Yemeksepetinden gönderirsin

Benim yalanlarimi yakalamaya calisacaginiza cocugunuza matematik calistirirsaniz belki benim gibi doktor olur. Not: Matematik zekasi anneden gecer.

Burdaki özverini hastanede de gösteriyorsundur umarım.
Yorumdan yoruma koştuğuna göre pek alanında araştırma yapmıyorsun.

Cocuk belli bir yasa kadar annesi ile olsun taraftariyim ama zaten buyukmus masallah. Madem isinizden memnunsunuz hafta sonu tatil maasi iyi esinizde destekliyor bence de birakmayin derim. Ama bakici konusunda iyi arastirma yapip cozum uretmeye calisin

Diger yorumlari okumadim eminim farkli fikirleri olan vardir.
Neden kizinizi etute vermiyorsunuz? Ben de ayni durumdayim, bir farkla. Benim esim olmadigi icin calismak zorundayim. sizin de hayatin ne getirecegi bilinmediginden isten ayrilmamanizi tavsiye ederim. Neyse ogluma donersek oglumu kres +etut olan bir yere verdim ben. Sadece etut olan yerler dersane havasinda. Oysa kres+etutler de cocuk etutun servisiyle omulundan aliniyor, karni doyuruluyor ve odevleri yaptiriliyor. Arada oyun oynatiliyor ve sinavi varsa ders calistiriliyor eksikleri tamamlaniyor. Oglum eve geldiginde odevi bitmis oldugundan beraber daha cok vakit geciriyoruz. Hem de odev yap diye yuz goz olmuyorum ben. Benim tek ysptigim sinav zamani ektra calistirmak. Siz de oyle yapabilirsiniz.
Kendi sosyalliginiz ve kendi geleceginiz icin isten de cikmayin. Cocuklar buyuyor bir sekilde.

Etüt merkezleri 1 temmuz itibari ile kapatıldı malesef istesemde veremem.
Daha önceden etüt merkezi ile alakali deneyimim oldu ama sadece 3 ay dayanabildim. Dünyanın parasini ödediğim halde cekmedigimiz rezillik kalmadı, resmen ticarethane kafasındalardi, aldım çocuğumu yani işin özü ben memnun kalmadım oradan.
Isten ayrilmamaya karar verdim ama hala çocuk ve bakıcı konusunda neyin iyi olacağına karar veremedim

Hanim hanimm.. Coluklu cocuklu kadinsin tum derdin cok istedigin nickine kadar yazdigin bu meslegi benim yapiyor olmam. Bu kadar paragraf yazana kadar yavruna 2 soru daha cozdur faydan dokunsun.

Etut merkezleri kapatildi ama bana baska bir isimle acildigi soylendi. Adina etut merkezi denmiyormus ama simdi hatirlamiyorum ama baska bir sey deniyormus. Arastirmak lazim.
Sadece etut olan bir yeri ben de tavsiye etmem. evet ticarethane. Ben 0 ve 6 yas arasina kres egitimi veren, daha ust yas grubuna etut hizmeti veren yerlerden bahsediyorum. 7inci sinifa kadar olan cocuklar icin. Oglumun zamaninda oyle idi. Kresle birlikte oldugu icin cocuklar konusunda daha hassaslar.

Benim oglum bu sene 7 ye gidecek. Zaten ortaokula gidince okuldan sonra kurslar oluyor okulun verdigi, TEOG a hazirlik icin. Dolayisiyla sadece bu sene biraz SIKINtIniz var. Kolay gelsin.
Kres arti etut gibi ders calistiran yerler hala var mi bir arastirin derim. Umarim vardir.

10 yorumda falan benden bahsetmissin. hangi birine ne yazayim bilemedim. Cocugundan cok ben dert olmusum sana

Burdaki özverini hastanede de gösteriyorsundur umarım.
Yorumdan yoruma koştuğuna göre pek alanında araştırma yapmıyorsun.
IQ'm 145 oldugu icin her ise yetiyorum canim sen kendi isine bak her ne yapiyorsan. Ayrica profildeki foto sen misin?

Benimkiler daha ufak 6 aylik ve 4 buçuk yas. Ben de diyorum ki ufagi krese digeri okula baslayinca rahatlarim ise donerim ama o zaman da bu dert var desenize. Ben olsam sanirim sevdigim guvendigim bir komsu ayarlarim ya da kahvalti isini halledebilirse oglenci yaparim. O yaslari nasil olur bilmiyorum,annem beni 7 yasindayken 4 yasindaki kiz kardesimle tek birakip ise gidiyordu valla.Allaha emanet buyumusuz.Termosa çay koyardi aksama kadar sofra yerde beklerdi, derslerimiz de superdi,hey gidi gunler.

Hanim hanimm.. Coluklu cocuklu kadinsin tum derdin cok istedigin nickine kadar yazdigin bu meslegi benim yapiyor olmam. Bu kadar paragraf yazana kadar yavruna 2 soru daha cozdur faydan dokunsun.
Bu yorum çok çirkin, çirkef
Üslup kötü ama haklı

Burda yazana kadar, vaktini çocukla geçir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…