- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Piti miti hosgeldin seni görmek güzelKonuyu okurken konunun asıl temasindan çıkılıp bu üyeye laf anlatma iskencesine dönülmüş olması çok garip.
Konu sahibi 13 sayfa boyunca doktor değilim eski nickim şu bu bir filim repliği dese de bu değişik düşünceli arkadaş cosmus da cosmus
Bazen burasının bir timarhane olduğunu düşünüyorum
katılıyorummm nokta netKonuyu okurken konunun asıl temasindan çıkılıp bu üyeye laf anlatma iskencesine dönülmüş olması çok garip.
Konu sahibi 13 sayfa boyunca doktor değilim eski nickim şu bu bir filim repliği dese de bu değişik düşünceli arkadaş cosmus da cosmus
süpersinÖlü taklidi yapalim gider ergen kizimiz ya da oglumuz :)
ayşe kimAyse'den daha güzelsin yemin ederim
Piti miti hosgeldin seni görmek güzel
Ben de bazen deli olduğumu düşünüyorum burada :)
Cjwjdjws onu da böyle seviyoruz n'apalimHoş buldum uzun zamandır yoktum ama pek bir şey değişmemiş.zatzuma hanım en son bir üyenin konusuna yine alakasız dalıp bırak yurt dışına giymeyi gezmeyi önce mardin göbeklitepe yi gör diye cosmustu oysa ki dediği yer urfadaydi haha ışte böyle değişik bir tarzı var
üye sorunlu ellemeyin kendi haline bırakınHoş buldum uzun zamandır yoktum ama pek bir şey değişmemiş.zatzuma hanım en son bir üyenin konusuna yine alakasız dalıp bırak yurt dışına giymeyi gezmeyi önce mardin göbeklitepe yi gör diye cosmustu oysa ki dediği yer urfadaydi haha ışte böyle değişik bir tarzı var
Chjajfjwjdjwjd hele bana da baksana bir profil falı bakalım ne göreceksin
3 vakite kadar yeni zam varsa kendimi sirkete kitleyeyim djjwjdjs
Ben sevmiyorum ama böyle gariplikleri konular kadınlar hamamina dönüyor:)Cjwjdjws onu da böyle seviyoruz n'apalim
Her telden var burada o da kabulümüz
Konuyu okurken konunun asıl temasindan çıkılıp bu üyeye laf anlatma iskencesine dönülmüş olması çok garip.
Ayrilmama konusunda netleştim inşallah diğer durumu da halledebilirim piti yaBen sevmiyorum ama böyle gariplikleri konular kadınlar hamamina dönüyor:)
Ayrıca sakın işten ayrılma
Ahahahaha benim de aklıma o geldiBence onun canı sıkılmış. Bir aysenaz a bir kontese coştu. Ne diyon sen değişik diye bir film repliği var ya o aklıma geldi
Dhwjdbhabd yarildim yaBence onun canı sıkılmış. Bir aysenaz a bir kontese coştu. Ne diyon sen değişik diye bir film repliği var ya o aklıma geldi
Keşke konuya her baslik altında yaş kaç diye yazan üye de gelse
Kimdi o ya nickini unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?