- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi alyazraela
bu kadar kendimi güçlü hissetmem çalıştığım kendi paramı kazandığım için kimseye minnet etmeme sebebim aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azda olsa içimi ferahlattınız en çekimser olduğum konu bu kızlarım akşam eve geldiğimizde mutfağa dahi gitmeme izin vermiyolar anne gitme tamammmı diyo minikleronlar öle yapınca ne bileyim içim cızz ediyor her akşam otun oynuyorum onlarla yeni şarkılar öğretiyorum beraber boyama yapıyorz olmazsa açıyoruz bi şarkı oynuyoruz
![]()
kadınların maddi gücünün olmasından yanayım aynı şekilde aslında istediğim sadece ara vermek belgemi almak mali müşavir olarak yoluma devam etmekBen bir kadının her zaman calismasi gerektigini düşünüyorum. Cocuklar bir gun olacak büyüyecekler ve size simdiki gibi ihtiyaclari kalmayacak, kendi hayatlari, kendi sorunlari olacak. Bu hayat sizin de hayatınız, çocuklar dışında kendi özel hayatiniz sosyal yasaminiz ve maddi gücünüz olmali diye düşünüyorum. Bir de dünya hali insan ne yasar bilinmiyor, bu kadar emek vermissiniz cefasini cekmissiniz; sefasını da yasayin.![]()
benimde düşündüğüm bu şekilde bi taraftan büyük kız okuldayken minikler kreşe gider bende rahat bi şekilde hazırlanırım sınava belli bi süre işsizlik alacağım için maddi yöndende sıkışmamış olurum bu durumun +ve eksililerini liste yapmam lazımStaj süreniz bitmiş ve sgk ya ihtiyacınız yoksa ayrılın 2-3 ay sınavlara zaman ayırın.sınav sonrası iş arayın tecrübeniz ve mevcut maaş ile çok kolay iş bulabileceğinize inanıyorum.
Tabi siz işten ayrılınca çocukları en az 2 ay daha kreşe gönderin.büyük kızınız okula başlar ilk sene biraz desteğe ihtiyacı olduğundan yanında olmuş olursunuz. Sınav stresiniz bitmiş olur. İkizler de yarım gün de olsa kreşe devam etsinler ki onlar okuldayken siz kendinize vakit ayırın.
Asgari ücret 10 yıllık deneyim ve sizin yorgunluğunuzdan dolayı en mantıklısı bama bu şekilde göründü
çok güzel bi evlat yetiştirmiş anneniz ellerini öpün benim yerime inşallah benim kızlarımda böle olurSiz bence cok güzel bir annesiniz. İcinizi ferah tutun.
İsterseniz her aktiviteyi oyuna cevirebilirsin.
Bunun icin tabii biraz rahat olmak lazim.
Annemin kac tabak seti araya gitdi. Ben masa kurma sevdasina tutulunca.
Ama kendimi hep cok verimli ve başarılı hissetdim. Kendi yaptığım salatayi babam övünce dünyalar benim oluyordu...
Neyse, sakin sakin üzülmeyin. Helede kizlarimiz icin iyi örnek olmamiz lazim.
Devir değişti. Kadinlar mecbur kendi ayaklarinin üstünde durmaya. Eminimki kizlariniz sizinle cok gurur duyacak.
Ev, iş, cocuk, eş... bunlari başaran bir kadin her insanin gözünde super womendir
Vallahi tatlım denemesine gerek yok aslında, eşin haklı aynen dediği gibi olacak bundan emin olabilirsin. Bu bütün insanlar için geçerli, kadın erkek farketmiyor. Ama senin geçerli bir sebebin var, hep sınırda kalıyormuşsun bu yüzden ben bir süreliğine ara vermen taraftarıyım zaten sonrasında kendi büron olacakmış yani çalışmaya yeniden başlayacaksın.eşiminde bana dediği bu sen evde zor zaman geçirisin sonra bana sararsın bunalırsın diyo ama denemeden bilemezki insan
şu anda kafam dahada karıştı kızlar
iyi akşamlar hayırlı kadir gecesi işallah canlar
4 yıllık lisans mezunuyum 7 senelik evliyim 6 yaşında bi kızım ve 2.5 yaşında ikiz kızlarım var 10 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum bi senedir mali müşavirlik sınavını kazanmaya çalışıyorum hep sınırda kalıyorum
ben bu ara çok bunaldım kızlar ikizler çok yoruyo büyük kızım ilkokula başlıcak ev iş çocuk derken benim kendime bile vaktim kalmıyor hep bi koşuşturma çok fazla yoruluyorum işten ayrılmayı düşünüyorum eşimlede paylaştım bende bunaldım artık dedi senin depresyona girip evde bunalmayacağını bilsem bi dakika bile durma çık derim diyo
ne yapmalıyım bilmiyorum işimide seviyorum senelerdir emek verdim ama kızlarıma hakettikleri ilgiyi veremiyorum gibime geliyor
kızlar bana bi akıl verim pişman olmaktan korkuyorum bi kafa diyor işten ayrıl sınavına çalış kızlar yarım gün kreşe devam etsin kafamda 40 tilki offffffff![]()
Sakın bırakma işini pişman olursun zamanla, aynı durum yengemde de var ikizleri ne vardı kreşte büyüdüler, Yengem inatla çalışmayq devam etti şimdi çok rahatladı.iyi akşamlar hayırlı kadir gecesi işallah canlar
4 yıllık lisans mezunuyum 7 senelik evliyim 6 yaşında bi kızım ve 2.5 yaşında ikiz kızlarım var 10 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum bi senedir mali müşavirlik sınavını kazanmaya çalışıyorum hep sınırda kalıyorum
ben bu ara çok bunaldım kızlar ikizler çok yoruyo büyük kızım ilkokula başlıcak ev iş çocuk derken benim kendime bile vaktim kalmıyor hep bi koşuşturma çok fazla yoruluyorum işten ayrılmayı düşünüyorum eşimlede paylaştım bende bunaldım artık dedi senin depresyona girip evde bunalmayacağını bilsem bi dakika bile durma çık derim diyo
ne yapmalıyım bilmiyorum işimide seviyorum senelerdir emek verdim ama kızlarıma hakettikleri ilgiyi veremiyorum gibime geliyor
kızlar bana bi akıl verim pişman olmaktan korkuyorum bi kafa diyor işten ayrıl sınavına çalış kızlar yarım gün kreşe devam etsin kafamda 40 tilki offffffff![]()
evde kızlar varken ders çalışabilir misiniz?iyi akşamlar hayırlı kadir gecesi işallah canlar