İşten çıkarılan sevgili

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
O kadar canım sıkkın ki. Çok iyi giden bi iliskim var ya da vardı. Sevgisini ilgisini her zaman hissettiren. Is yerinde tanışmıştık. Baya süredir bana ilgisi olan olduğu için en sonunda kabul ettim bende uzaktan uzaktan begeniyordum sadece o nu. Eninde sonunda bi sonuca ulaştık derken işten çıkarıldı. Hazmedemedi. Gururu incildi. Borçlarıda cabası tabi. 1 haftadır işsiz nereye gitse olumsuz yanıt aldı. Son 3 4 gündür iletisim kopuklugumuz vardı. Dayanamayıp dün bugün için görüşelim dedim. Kabul etti.
Ama görüşmedik. Yanlız kalmak istediğini bi süre görüşmemek istediğini söyledi. Belkide bi iki aylığına memlekete gidip kafa dinlerim dedi. Dayanamayıp nerdesin ben gelicem konusucaz dedim. Kesin bi dille reddetti. Yanında olmama izin vermiyor resmen ki sevgililik benim icin sadece gezip tozma değildir her durumda destek olmaktır. O kadar çok üzülüyorum ki.
Asıl olaysa bugün tesadüfen karşılaştık. Taksi bekledigini gördüm. Tam ona dogru giderken birden taksiye bindi. Kaçırdım diye debelendim. Tam o anda birden taksiden indi anlayamadım birden kosmaya başladım yanına gittim gidemessin konusucaz dedim şaşırdı afalladı. "Resmen türk filmi gibi oldu"
Oturup konuştuğumuzda memlekete gitme fikrindan vazgecirdim. Ama bana zaman ver inan kotuyum o kadar kolay değil dışardan göründüğü gibi degil dedi. Ya evli olsaydık o zamanda mı her basın sıkıştığında kaçıp gidicektin dedim. Yok öyle bi sey dedi. Seni çok üzdüm ihmal ettim farkindayim özür dilerim dedi. Sen bana aynı seyleri yapsaydın bana bu kadar ilgisiz olsaydın ben sana bu kadar anlayışlı olamazdım dedi.beni ne kadar sevdigini ne kadar deger verdigini anlatıp durdu. Takıntıları bizi bu hale getirdi. Her şeyin farkında aslında.
Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaman mı versem diyorum zoru görüp kaçmak istemiyorum. seviyorumda.
Bi yanımda her zor anında senden kacacak bu adamla ömür mü gecireceksin diyor.

Kesinlikle bir is bulana kadar vakit tani bence ...
hem gorusmekten kaciyorsa parasida olmayabilir ... ve o bir erkek diyemez dillendiremez boyle bir durumu hatta sorsan asla kabul etmez ...
bir erkegin issiz kalmasi kadininkinden daha buyuk bir travmadir ...
ona zaman tanimali ve sikmamalisin bnce .

Hiç beğenmedim sevgilini. İnsanın kötü günü de olur. Ne bu. İşte sizde bir menfaati mi vardı, o bitti diye düşündüm. Hayatında biri var gibi geldi bana.

Herşeyi dile getiremediğiniz bir ilişki ne kadar iyi olabilir ki? Evli ve çoluk çocuk sahibi olsanız, yine işsiz kalsa yine kaçacak mı ? Evet erkekler için zor olabilir bu konular ama herşeyi paylaşmadıktan sonra iyi -kötü günde nasıl biri bilemezsiniz. Bence bu size bir sinyal. Zoru görünce kaçmak doğru mu? İşten çıkarılma nedeni yüz kızartıcı bir sebep değilse herkesin basına gelebilecek birşey. Bunda utanıp sıkılacak bir durum göremedim.

Yüzüne baktım yara olmuş sıkıntıdan heralde. Noldu bile diyemedim gocunmasın diye. O neseli şen adam gitmis gibiydi sürekli ic ceken oflayan adam gelmiş..

Senden alakayı kesmesinin tek sebebi işten çıkarılmak mı acaba?
40bin borcu var cok kafaya takıyorum dedi bana. Birde is yerinde ona yapılan haksızlıkları kafaya takıyor. Taka taka bu hale geldi. Bi sorunumuz yoktu bizim. Cumartesi bulustuk yedik ictik sinemaya gittik gayet iyiydi yine kafaya takiyordu ama bu kadar degildi. Dunku iş gorusmeside bos çıkınca cok daha kötü oldu

Bazen insanlar zor anlarında yalnız kalmak, içe dönmek isteyebilir. Daha bir hafta olmuş işinden olalı. Bırak biraz kendini dinlesin, hatta memleketine gitsin dediği gibi ortamı değişsin. Sonra zaten tek derdi bu konuysa gelir senin yanına tekrar. Biraz alan bırakın bence, rahatlasın...

Yüzüne baktım yara olmuş sıkıntıdan heralde. Noldu bile diyemedim gocunmasın diye. O neseli şen adam gitmis gibiydi sürekli ic ceken oflayan adam gelmiş..

Bende bu yuzden vakit taniman gerektigini dusunuyorum ... hicbisey kaybetmessin sonucta seviyorsun
hayatta hepimizin sikintilari olabiliyor ve normal davranamayabiliyoruz ...
git hemen nikah kiy demiyorum ama boyle sikintili bir durumda da birakma bence ...
izle gozlemle ... hem ilerde isler yoluna girerse eminim bugunlerdeki destegini unutmuycak .

Hiç beğenmedim sevgilini. İnsanın kötü günü de olur. Ne bu. İşte sizde bir menfaati mi vardı, o bitti diye düşündüm. Hayatında biri var gibi geldi bana.
Menfaatlik bi durum yok hissetmedim hic. Ben airetten ogrenciyim calisiyorum ama part time. Yani ondan baya bi az para aliyodum. Hep sorardi harcligin var mi sen ogrencisin okuyorsun cekinme benden felan diye. Hediyeler felan alirdi.odevlerime yardimci olurdu. Cok ilgiliydi yani. Bu durumun olmasi beni cok büyük bi bosluga düşürdü.

40bin lira borcu var, isten atilmis, dunya kadar yere basvurmus donen olmamis. Ne olmasini bekliyordunuz? Sevgilisine ne kadar parasiz oldugundan mi bahsetsin, 40bin lirayi nasil odeyecegim diye aglasin mi ne yapsin adam?
Ayril bence ayril bence, ilk lafiniz bu. Kimse dusunmuyor karsidakinin halini.

Hayatında bişeyler yolunda gitmemeye başlayınca kafayı yicek kadar büyüten insanlardan tek kelimeyle nefret ediyorum. Ciddi nefret ediyorum.Sanki hayatta birtek onun derdi varmış dünya başına yıkılmış gibi haller yaa.Aptallık resmen.

Bugün dedi zaten. Senin hakkını odeyemem ben sana boyle yaparken bile sen beni düşünüyorsun diye. Sana çok deger veriyorum konuşmaların hareketlerin tarzın her seyinle etkiliyosun beni ama inan benim kafam cok dolu ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Zaten piskolojik sorunlarida var normal diyemem

Öyle deme be borç az buz değil 40000 kağıt. Öde öde bitmez.

Haklısın. Benim zoruma giden en cokta destek olmamı istememesi kaçması.

Valla ben olsam 40000 kağıda sebep kaçardım öde öde bitmez be.

Nedenİni bilemem ama sizinle görüşmek istemiyor. Daha da önemlisi sizi sevmiyor. İnsan sevdiğinden 1 hafta işsiz kaldım diye ayrılmaz. Lütfen erkeklerin bu saçma sapan yalanlarına inanmayın. Yani yalan konusunda kafa patlatmalarına bile gerek kalmıyor, herşeye inanıyorsunuz kızlar. Adam evli bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…