- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Yüzüne baktım yara olmuş sıkıntıdan heralde. Noldu bile diyemedim gocunmasın diye. O neseli şen adam gitmis gibiydi sürekli ic ceken oflayan adam gelmiş..Kesinlikle bir is bulana kadar vakit tani bence ...
hem gorusmekten kaciyorsa parasida olmayabilir ... ve o bir erkek diyemez dillendiremez boyle bir durumu hatta sorsan asla kabul etmez ...
bir erkegin issiz kalmasi kadininkinden daha buyuk bir travmadir ...
ona zaman tanimali ve sikmamalisin bnce .
40bin borcu var cok kafaya takıyorum dedi bana. Birde is yerinde ona yapılan haksızlıkları kafaya takıyor. Taka taka bu hale geldi. Bi sorunumuz yoktu bizim. Cumartesi bulustuk yedik ictik sinemaya gittik gayet iyiydi yine kafaya takiyordu ama bu kadar degildi. Dunku iş gorusmeside bos çıkınca cok daha kötü olduSenden alakayı kesmesinin tek sebebi işten çıkarılmak mı acaba?
Yüzüne baktım yara olmuş sıkıntıdan heralde. Noldu bile diyemedim gocunmasın diye. O neseli şen adam gitmis gibiydi sürekli ic ceken oflayan adam gelmiş..
Menfaatlik bi durum yok hissetmedim hic. Ben airetten ogrenciyim calisiyorum ama part time. Yani ondan baya bi az para aliyodum. Hep sorardi harcligin var mi sen ogrencisin okuyorsun cekinme benden felan diye. Hediyeler felan alirdi.odevlerime yardimci olurdu. Cok ilgiliydi yani. Bu durumun olmasi beni cok büyük bi bosluga düşürdü.Hiç beğenmedim sevgilini. İnsanın kötü günü de olur. Ne bu. İşte sizde bir menfaati mi vardı, o bitti diye düşündüm. Hayatında biri var gibi geldi bana.
Bugün dedi zaten. Senin hakkını odeyemem ben sana boyle yaparken bile sen beni düşünüyorsun diye. Sana çok deger veriyorum konuşmaların hareketlerin tarzın her seyinle etkiliyosun beni ama inan benim kafam cok dolu ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Zaten piskolojik sorunlarida var normal diyememBende bu yuzden vakit taniman gerektigini dusunuyorum ... hicbisey kaybetmessin sonucta seviyorsun
hayatta hepimizin sikintilari olabiliyor ve normal davranamayabiliyoruz ...
git hemen nikah kiy demiyorum ama boyle sikintili bir durumda da birakma bence ...
izle gozlemle ... hem ilerde isler yoluna girerse eminim bugunlerdeki destegini unutmuycak .
Hayatında bişeyler yolunda gitmemeye başlayınca kafayı yicek kadar büyüten insanlardan tek kelimeyle nefret ediyorum. Ciddi nefret ediyorum.Sanki hayatta birtek onun derdi varmış dünya başına yıkılmış gibi haller yaa.Aptallık resmen.
Haklısın. Benim zoruma giden en cokta destek olmamı istememesi kaçması.40bin lira borcu var, isten atilmis, dunya kadar yere basvurmus donen olmamis. Ne olmasini bekliyordunuz? Sevgilisine ne kadar parasiz oldugundan mi bahsetsin, 40bin lirayi nasil odeyecegim diye aglasin mi ne yapsin adam?
Ayril bence ayril bence, ilk lafiniz bu. Kimse dusunmuyor karsidakinin halini.
40bin lira borcu var, isten atilmis, dunya kadar yere basvurmus donen olmamis. Ne olmasini bekliyordunuz? Sevgilisine ne kadar parasiz oldugundan mi bahsetsin, 40bin lirayi nasil odeyecegim diye aglasin mi ne yapsin adam?
Ayril bence ayril bence, ilk lafiniz bu. Kimse dusunmuyor karsidakinin halini.
Te Allahımmm..Öyle deme be borç az buz değil 4000 kağıt. Öde öde bitmez.
Nedenİni bilemem ama sizinle görüşmek istemiyor. Daha da önemlisi sizi sevmiyor. İnsan sevdiğinden 1 hafta işsiz kaldım diye ayrılmaz. Lütfen erkeklerin bu saçma sapan yalanlarına inanmayın. Yani yalan konusunda kafa patlatmalarına bile gerek kalmıyor, herşeye inanıyorsunuz kızlar. Adam evli bile olabilir.Menfaatlik bi durum yok hissetmedim hic. Ben airetten ogrenciyim calisiyorum ama part time. Yani ondan baya bi az para aliyodum. Hep sorardi harcligin var mi sen ogrencisin okuyorsun cekinme benden felan diye. Hediyeler felan alirdi.odevlerime yardimci olurdu. Cok ilgiliydi yani. Bu durumun olmasi beni cok büyük bi bosluga düşürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?