İşten çıkarılan sevgili

Haklısın. Benim zoruma giden en cokta destek olmamı istememesi kaçması.
Her insan ayni degildir, ben de sevgilinizin durumunda olsam ben de kacardim. Kendimden bile kacardim.
Erkek bu, size her derdini acsa da parasizliktan dert yanmaz.
Biraz sabirli olun anlayis gosterin, bence kacmasi gayet normal.

Höhh be. Amma senaryo yazdiniz

Dağa taşa vururdum kendimi. Adamin yerinde oldugumu 3 dk dusundum nefes alamicak gibi oldum.

Bu tavırlara sebep değil ama 40000 kağıt borca sebep ayrılıp kaçardım yazdıydım aslında. Ayyyh yok hayatboyu borç ödeyemem ben.

4 değil kız 40 bir 0 eksik yazmışım.

Hee yahu tamam ben üzülmesini kahrolmasını şunu bunu anlıyorumda dünya başına yıkılmış gibi hallere girip karşısındaki kadınıda perişan etmek nedir ya.Buna sinir oluyorum.Birlikte oturup konusmak dertlesmek varken.Manyak manyak hareketler.

2 mahalle aşağımda oturuyor. arkadaşlarını kuzenlerini tanıyorum. evini biliyorum. evli olupta benle gönül eğlendirecek hali yok bu şartlar altında. zor yani ki kimliğinde bekar yazıyor.

2 mahalle aşağımda oturuyor. arkadaşlarını kuzenlerini tanıyorum. evini biliyorum. evli olupta benle gönül eğlendirecek hali yok bu şartlar altında. zor yani ki kimliğinde bekar yazıyor.
Tamam senin ki evli değil. Ama genel olarak yazıyorum. Memlekette imam nikahı diye bir şey var.

Gerçeği bilince o manyak hareketler anlam kazanıyor genelde. Kimbilir aklında ne var Ada'mın.

Her insan ayni degildir, ben de sevgilinizin durumunda olsam ben de kacardim. Kendimden bile kacardim.
Erkek bu, size her derdini acsa da parasizliktan dert yanmaz.
Biraz sabirli olun anlayis gosterin, bence kacmasi gayet normal.
Bugün o haldeyken bile paran var mı diye sordu bana. Bi kötü oldum.

Bence destek olmalısın. Belli ki zor zamanlardan geçiyor.

Seninle aynı ortamda işten çıkarılma durumu gururunu kırmıstir. Aylarca işsiz kalanlar var o düşünce bile insanı deli eder. Sen de destek olacağına sorunlu adam ömür geçmez vazgeçsem mi diyorsun hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…