- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
- Konu Sahibi noclearmind
-
Te Allahımmm..
Her insan ayni degildir, ben de sevgilinizin durumunda olsam ben de kacardim. Kendimden bile kacardim.Haklısın. Benim zoruma giden en cokta destek olmamı istememesi kaçması.
Höhh be. Amma senaryo yazdinizNedenİni bilemem ama sizinle görüşmek istemiyor. Daha da önemlisi sizi sevmiyor. İnsan sevdiğinden 1 hafta işsiz kaldım diye ayrılmaz. Lütfen erkeklerin bu saçma sapan yalanlarına inanmayın. Yani yalan konusunda kafa patlatmalarına bile gerek kalmıyor, herşeye inanıyorsunuz kızlar. Adam evli bile olabilir.
Dağa taşa vururdum kendimi. Adamin yerinde oldugumu 3 dk dusundum nefes alamicak gibi oldum.Valla ben olsam 40000 kağıda sebep kaçardımöde öde bitmez be.
Dağa taşa vururdum kendimi. Adamin yerinde oldugumu 3 dk dusundum nefes alamicak gibi oldum.
4 değil kız 40 bir 0 eksik yazmışım.
2 mahalle aşağımda oturuyor. arkadaşlarını kuzenlerini tanıyorum. evini biliyorum. evli olupta benle gönül eğlendirecek hali yok bu şartlar altında. zor yani ki kimliğinde bekar yazıyor.Nedenİni bilemem ama sizinle görüşmek istemiyor. Daha da önemlisi sizi sevmiyor. İnsan sevdiğinden 1 hafta işsiz kaldım diye ayrılmaz. Lütfen erkeklerin bu saçma sapan yalanlarına inanmayın. Yani yalan konusunda kafa patlatmalarına bile gerek kalmıyor, herşeye inanıyorsunuz kızlar. Adam evli bile olabilir.
Çünkü çok yakın arkadaşımın başına geldi. Hem de iki çocuğu varmış. ArkadAşım 20 yaşındaydı o Zaman. Üniversite 2 sınıf öğrencisiydi. Şok olduk.Höhh be. Amma senaryo yazdiniz
Cv gönderme çağrılmama felan işte. dün bi yerle görüşmüş. ikinci turda yabancı dil meselesinden dolayı elenmiş.Bir haftada mı başvurmuş dünya kadar yere. Randevusuz falan.
Dağa taşa vururdum kendimi. Adamin yerinde oldugumu 3 dk dusundum nefes alamicak gibi oldum.
Tamam senin ki evli değil. Ama genel olarak yazıyorum. Memlekette imam nikahı diye bir şey var.2 mahalle aşağımda oturuyor. arkadaşlarını kuzenlerini tanıyorum. evini biliyorum. evli olupta benle gönül eğlendirecek hali yok bu şartlar altında. zor yani ki kimliğinde bekar yazıyor.
Kiz adam odesin sonra evleniverirlerBu tavırlara sebep değil ama 40000 kağıt borca sebep ayrılıp kaçardım yazdıydım aslında. Ayyyh yok hayatboyu borç ödeyemem ben.
Gerçeği bilince o manyak hareketler anlam kazanıyor genelde. Kimbilir aklında ne var Ada'mın.Hee yahu tamam ben üzülmesini kahrolmasını şunu bunu anlıyorumda dünya başına yıkılmış gibi hallere girip karşısındaki kadınıda perişan etmek nedir ya.Buna sinir oluyorum.Birlikte oturup konusmak dertlesmek varken.Manyak manyak hareketler.
Bugün o haldeyken bile paran var mı diye sordu bana. Bi kötü oldum.Her insan ayni degildir, ben de sevgilinizin durumunda olsam ben de kacardim. Kendimden bile kacardim.
Erkek bu, size her derdini acsa da parasizliktan dert yanmaz.
Biraz sabirli olun anlayis gosterin, bence kacmasi gayet normal.
Peki.Tamam senin ki evli değil. Ama genel olarak yazıyorum. Memlekette imam nikahı diye bir şey var.
O kadar canım sıkkın ki. Çok iyi giden bi iliskim var ya da vardı. Sevgisini ilgisini her zaman hissettiren. Is yerinde tanışmıştık. Baya süredir bana ilgisi olan olduğu için en sonunda kabul ettim bende uzaktan uzaktan begeniyordum sadece o nu. Eninde sonunda bi sonuca ulaştık derken işten çıkarıldı. Hazmedemedi. Gururu incildi. Borçlarıda cabası tabi. 1 haftadır işsiz nereye gitse olumsuz yanıt aldı. Son 3 4 gündür iletisim kopuklugumuz vardı. Dayanamayıp dün bugün için görüşelim dedim. Kabul etti.
Ama görüşmedik. Yanlız kalmak istediğini bi süre görüşmemek istediğini söyledi. Belkide bi iki aylığına memlekete gidip kafa dinlerim dedi. Dayanamayıp nerdesin ben gelicem konusucaz dedim. Kesin bi dille reddetti. Yanında olmama izin vermiyor resmen ki sevgililik benim icin sadece gezip tozma değildir her durumda destek olmaktır. O kadar çok üzülüyorum ki.
Asıl olaysa bugün tesadüfen karşılaştık. Taksi bekledigini gördüm. Tam ona dogru giderken birden taksiye bindi. Kaçırdım diye debelendim. Tam o anda birden taksiden indi anlayamadım birden kosmaya başladım yanına gittim gidemessin konusucaz dedim şaşırdı afalladı. "Resmen türk filmi gibi oldu"
Oturup konuştuğumuzda memlekete gitme fikrindan vazgecirdim. Ama bana zaman ver inan kotuyum o kadar kolay değil dışardan göründüğü gibi degil dedi. Ya evli olsaydık o zamanda mı her basın sıkıştığında kaçıp gidicektin dedim. Yok öyle bi sey dedi. Seni çok üzdüm ihmal ettim farkindayim özür dilerim dedi. Sen bana aynı seyleri yapsaydın bana bu kadar ilgisiz olsaydın ben sana bu kadar anlayışlı olamazdım dedi.beni ne kadar sevdigini ne kadar deger verdigini anlatıp durdu. Takıntıları bizi bu hale getirdi. Her şeyin farkında aslında.
Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaman mı versem diyorum zoru görüp kaçmak istemiyorum. seviyorumda.
Bi yanımda her zor anında senden kacacak bu adamla ömür mü gecireceksin diyor.
Vah vah. Biraz kendini düşün lütfen.Bugün o haldeyken bile paran var mı diye sordu bana. Bi kötü oldum.
Kiz yazik yaa. Yaninda ol adamin valla cok zor bi durum. Her insan bir degil kimi dertleserek rahatlar kimi anlatamaz. Seviyo belli sevmese bu sikintisinda seni dusunur mu hicBugün o haldeyken bile paran var mı diye sordu bana. Bi kötü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?