İşten çıkarılan sevgili

Bi gün evlilik gibi bi şey olursa her sorunda böyle yaparsa diye korkuyorum ben. Her sorunda bana zaman ver deyip çekip gidecekse nasıl yürür bilmiyorum. yara almaktan korkuyorum

özellikle erkekler böyle bir durumda çok fazla utanabilirler,ezilmişlik duygusu yaşayabilirler.işten çıkarılıp bir de üstüne iş bulamayınca moralinin bozuk olması çok normal.biraz zaman tanıyın

canım zaman ver biraz ben kendi istediğimle istifa ettim ben bayanım benim şu an psikolojım alt üst değil ki onun ..
birde kendini ezik hisseder illaki iş bulur ama zor bir süreç çok üstüne gitme

benimde eşimin evlenmeden önce 60 bin borcu vardı ödedik şimdi herşey geciyor ama o zaman çok canı sıkkındı ...zamana bırak

benimde eşimin evlenmeden önce 60 bin borcu vardı ödedik şimdi herşey geciyor ama o zaman çok canı sıkkındı ...zamana bırak
Allah bizede o günleri göstersin inşallah. Bakalım aradı bugün beni haftasonu icin müsait olup olmadığımı sordu evdeyim dedim. Tekrar konusuruz o zaman dedi görüşmek isteyecek heralde

Ya allah askina, adam isden cikarilmis, kendini kötü hisediyor olabilir, ufak bir depresyon olabilir, yani baska sevgili yorumlari cok sacma.

Allah bizede o günleri göstersin inşallah. Bakalım aradı bugün beni haftasonu icin müsait olup olmadığımı sordu evdeyim dedim. Tekrar konusuruz o zaman dedi görüşmek isteyecek heralde
sonuçta seni çıkaracak önünde paspal depresyona girmiş görünmek istemez ararsa gidersin aramazsa sıkboğaz etme

Ya allah askina, adam isden cikarilmis, kendini kötü hisediyor olabilir, ufak bir depresyon olabilir, yani baska sevgili yorumlari cok sacma.
su durumda velevki var ki ben hiç sanmıyorum çocuk kendi derdine düşmüş başka kızla mı uğraşacak
benim kardeşimde şimdi bir okulda müdür işsiz kaldığında şimdi karısı olan kızla hep konuştular belki başka kızlarlada konuşmuştur ama kafa dağıtmak için şimdiki eşi para verip asalak yapmadı kardeşimi tavrını koyarak yönlendi kpss ye hazırlandı kız ünv hoca o dönem bekledi şimdiki eşini o yönlendirdi erkeği rezilde de vezirde eden kadın derler ya o misal...
sorunları varken benimle neden ilgilenmiyorsun hmmmm o kızda kim diye sorun çıkarmadı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…