- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Hey Allahım demek herşeye he demek gerekiyor ki iyi olasın
Ama senin adına sevindim 500 lira şu Zaman'da gayet iyi para belki orada devam etsen 3 5 senede alamayacağın zam
İnşallah Hakkı'mda hayırlısı olur başka bişe diyemiyorum ama bu belirsizlik ve korku beni tüketti iç gündür
Haksiz isten cikarmalarda ise iade de karsi taraf cikarma sebebinin hakli oldugunu kanitlayacak.sizin kanit yujumlulugunuz yok.Bulurum diye ümit ediyorum ama tabi işsiz kalmak korkusuyla yardım etmeyebilirler
Şimdilik cevap bekliyoruz ilgili yerden problemin tam olarak neden kaynaklandığını öğrenmeye çalışıyoruzDurumunuz nedir merak ettim umarım hersey yolundadir
Amin canım teşekkür ederimSelam canim,
Simdi gordum konunu, uzuldum umarim oyle bir durum olmaz hakkinda hayirlisi olsun.
nedir son durum bi gelisme var mi?
Bu arada bisey belli olmadan esinle paylasma istersen eger cok tepki verir uzer beni diyosan.
Şimdilik hayırumarım halledebilmişsindir
Henüz bi gelişme yok ne yazık ki sorunu öğrenemediğimiz için çözüm geçemiyoruz kikonu sahibi durum nedir? bayram dönüşü üstünden 3 gün geçti ne durumdasın merak ettim seni..
Hayır canım henüz bi gelişme yok ne yazık ki elim yüreğimde bekliyorum ne olacak diye_Rosebud_ bir gelişme var mı
Umarım olmaz böyle birşey ama olur da çıkarılırsam peşini bırakmam bununHaksiz isten cikarilirsaniz 1 ay icinde ise iade davasi acabilirsiniz. Daha sebebi bile belli olmayan hatayi size mal edemezler.kaldi ki uyari falan yapmadan da direk atamazlar. Boyle bi durum olursa avukata basvurun.tazminat da alirsiniz
Aynen öyleYa bu adam mobing uyguluyo size sanki. Yipratmamaya calisin kendinizi.
Keşke bana bişe sorsalar, savunma Hakkı verselerIsrar edin hatanın sizde olmadığını araştırılması gerektiğini belirtin. ilgili makama işten çıkarılmamak için yazılar yazın. En basitinden hocayı karşınıza alın açık açık konuşun işe ihtiyacınız olduğunu belirtin. Ben böyle yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?