İşten çıkarılma :(

Çok geçmiş olsun kadrolu çalışansan seni öyle rahat çıkaramazlar. Sorunu çözmeye çalışıyorsun zaten ama bir yandan suçluyu da bul. Hatta suçlu o hoca olabilir gibi geldi. Sana göndermesi gereken bir evrak vs mi gelmedi. Reddedilmesinin sebebi neymiş. O sebebi kim yaratmış olabilir onu bulmaya çalış derim.

Kovulma ihtimaline karşı bir avukata gidip danışman faydali olabilir.

Hem derse giriyor hem proje yapıyor hem idari işleri takip ediyor diye hocayi haklı bulamayız. Yapamıyorsa hepsini ya proje yapmasın ya ders vermesin. Hatanın kaynağını bulmak da proje yöneticisinin görevi zaten. Ama delilleri ile. Konu Sahibini suçlandigi halde hatanin sorumlusu kim belli değilse öyle bir çalışma yapılmamış zaten. Özel sektörde olsa günah keçisi seçilir biri ama burası kamu. Herşey usulüne uygun olmalı. Gerçi üniversite kamuya giriyor mu tam bilemiyorum. Kadrolu memur olsa kovuldu korkusu olmazdı herhalde. Yarı kamu yarı özel gibi mi anlayamadım.

Bu arada ben de sorumlusu olduğum projede işini düzgün yapamayan insan istemezdim. Ama o maillesmeyi okuduktan sonra hocanin kendi işini takip edemeyen ve yolunda gitmeyen şeyler için karşı tarafı suçlayan bir tip olduğuna kanaat getirdim. Yani proje yonetebilecek kapasitede değil gibi geldi.

Ohal sebebiyetiyle işten cikarilmalar durduruldu ohal bitene kadar isten cikarma yapamazlar o zamana kadar da zaten kimin sorumlu oldugu ortaya cikar ve insallah isine devam edersin. Allahin izniyle insallah
amin inşallah
peki bu özel için de geçerli mi?
değildir sanmıyorum

tünaydın canım
Allah razı olsun, inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olur
korkuyorum işten çıkarılmak şu aşamada son istediğim şey olur çünkü hem çok sevdiğim bi yerde çalışıyorum hem de ihtiyacım var
bu hocadan herkes yaka silkiyor kimse ikna edemez bu konuda hiç sanmıyorum çok dediğim dedik bi hoca çünkü
bi de aksine o bütün hocaları kendi tarafına çekmiş durumda her yerde beni konuşup beni anlatıyormuş onun yüzünden oldu vs diye dolayısıyla ister istemez hocalar da bi önyargı oluştu bana karşı
amin canım inşallah güzel haberlerle bu konuyu kapatmayı nasip eder Allah

teşekkür ederim.
yok kadrolu çalışan değilim, özel üniversitedeyim
dediğin gibi suçlu ben de olabilirim hoca da olabilir ki benim yetkili ağızdan duyduğum bu tarz şeylerde sorumluluğun yürütücüde olduğu
şimdi araştırıyorum sebep neymiş ne değilmiş ona göre hareket edilecek, inşallah hatalı ben değilimdir

Sana önerim tüm iş yazışma maillerini vs nolur ne olmaz yedeklemen. Arşivle ve cdlere aktar. Kadın belli ki çirkin bisey
hem nasıl tamamen kendi hatasının olduğu şeylerde bile bana yüklendi ve bunu ortaya çıkardığımda asla geri adım atmadı kusura bakma benden jaynaklıymış vs hiç olmadı
zaten her maili araştırdım ve saklıyorum şu an ne olur ne olmaz

kırmızı ile işaretlediğim yerdeki tespitin çok doğru
kesinlikle beni suçladığı için karalamak için demiyorum bunu
ama kendisinin takip etmesi gereken herşeyi benden bekleyen neredeyse emirle yaptıran bir hoca karşımdaki
hatta bi kere proje ile ilgili birşeyden dolayı benim ilgilenmemi söylemiş yetkiliyle konuştuğumda ise aldığım cevap bu konu sizi ilgilendirmiyor ki yürütücünün halletmesi gerekiyor sizin yapabileceğiniz birşey değil olmuştu
buna rağmen her işine koştum ben bu hocanın aman laf etmesin sinirlenmesin diye
ama tek yaptığı konferanslara katılmak oldu hiçbirşeyini takip etmedi projesinin
nasıl mı kıyaslama yapıyorum?
başka bir hocamız daha var ve devam eden 2 projesi bir de danışmanlık hizmeti verdiği bir projesi daha var ve inan hoca elinden gelse muhasebe kayıtlarını bile kendi yapacak projelerinin, o kadar ilgili ve bilgili projeleriyle ilgili ve yoğunluksa herhalde en yoğun çalışan hocamız o

O zaman sen kendi yöneticin ile bu durumu konuş. Simdi bu hoca senin kovulman icin kulis yapiyordur. Kimlere sikayet etmisse gidip kendini onlara aciklaman lazim bir sekilde. Muhasebeci olarak devlet destekli bir proje de ne gibi bir hata yapmış olabilirsin ki ödeme iptal edilmiş. İptal edilme sebebi muhasebe kayıtları değilse seni bağlayan bişey olamaz. İptal edilme sebebini bulman lazım.

insallah yoluna girsin hersey canim , yazarsin bakiyorum.. Bencede bosver suanda netlessin... Hakkinda hayirlisi olsun, haketmedigin hic biseyden sorumlu olma insallah

amin inşallah
peki bu özel için de geçerli mi?
değildir sanmıyorum
Sigortasi olan her işçi icin geçerli.
6 aylik bir ohal sureci var ülkemizde yaşanan üzüntü verici olaylardan dolayi...
Yani olağanüstü hal durumu...
Ülke krize girmemesi icin ekonomi kontrol altinda tutulabilmesi için sigortali işçiler işten cikarilamayacak. Arastirip emin olabilirsiniz.
İnsallahbir yardimim olmustur

Sigortali çalışanların işten cikaetilamayacağı ile ilgili yazı nerde yazıyor acaba ben böyle birşey duymadım ve caksitigim yerde şuan iş aktı feshedilen arkadaşlar var performanstan dolayı şuan ki surecle ilgili iş akdi feshi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…