- 30 Kasım 2010
- 9.729
- 19.655
- 448
- Konu Sahibi Nasilolacakois
-
Hani sen hostes olmaya çalışıyordun?Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Aman olsun stres attıkHani sen hostes olmaya çalışıyordun?Mune bu arkadaş fake konular açıp genel ahlak kurallarına aykırı ve insanların sinir uçları ile oynayacak şekilde konular açıyor.
Umarım fake bir konudurHani sen hostes olmaya çalışıyordun?Mune bu arkadaş fake konular açıp genel ahlak kurallarına aykırı ve insanların sinir uçları ile oynayacak şekilde konular açıyor.
Dur sakin ol,feyk çıkabilirAkşam akşam zaten sinirlerim tepemde, tüm sinirimi senden çıkarırım şimdi he. Evli olmasını “küçük” bir sorun gibi yazmış bir de. Yüzsüzlüğe bak. Kadına bilenmiş tehdit ediyor diye. İnşallah ikinizi de rezil eder de bir daha insan içine çıkacak yüzünüz kalmaz. Gerçi sizin gibilerin yüzünün astarı yırtık olur hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam edersiniz. Daha çok şey söylerdim de neyse püüüü…
Pardon sevgiliniz mi o sizin sevgiliniz değil başkasının eşiKızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Fake olsa bile bu hayatı yaşayan birileri okur belki.Dur sakin ol,feyk çıkabilir
Fake olsa bile bilinçaltı böyle iğrenç insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz.. son günlerde epey türedi bu tipler burada farketmişsinizdir..Umarım fake bir konudur
Öğretmenler olarak mesleğimiz gereği çocuklara ahlaki kuralları, saygıyı, terbiyeyi, doğruyu ve yanlışı yada vicdanı anlatırken, yaşatırken siz bunları nasıl yapıyorsunuz?Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Geçen birisi de sevgilisinin karısını burada arıyordu.Fake olsa bile bilinçaltı böyle iğrenç insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz.. son günlerde epey türedi bu tipler burada farketmişsinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?