- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.394
- 53
- Konu Sahibi Nasilolacakois
-
Gönlü hostes olmuş. Uçmuş uçmuş b.ka konmuş, bekarların suyu çıkmış gibi.Hani sen hostes olmaya çalışıyordun? @Mune bu arkadaş fake konular açıp genel ahlak kurallarına aykırı ve insanların sinir uçları ile oynayacak şekilde konular açıyor.
Ay gülsem mi ağlasam mı... bir insan hayali dahi olsa böyle bir şeyi kendine nasıl yakıştırır. Ne pis fantazi dünyası varmış..Gönlü hostes olmuş. Uçmuş uçmuş b.ka konmuş, bekarların suyu çıkmış gibi.
Mustehak size.Bekar adam varken ne diye evli adamlara bakıyorsunuz.Birde sizin gibi pisliklere eğitsin diye çocuklarımızı mi emanet edeceğiz.Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
İnşallah eder cocuklarimiz kimlere emanet yaKızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Beter ol metres.Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Evet, her akla zarar konu sahibi de öğretmen ne hikmetseFake olsa bile bilinçaltı böyle iğrenç insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz.. son günlerde epey türedi bu tipler burada farketmişsinizdir..
Bu olay çok tanıdık geldi. Ne yazık kiKızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediliyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Gerçekten midesizsiniz gercekten o adam gidip evde karisinin koynuna da giriyor size ait degil baskasiyla evli siz sadece geçici bir heycansiniz inşallah yaşattığınızi yasarsinizKızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediliyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?