- 5 Kasım 2023
- 9
- -9
- 3
- Konu Sahibi Nasilolacakois
-
Allahın belası gerizekalı bekar erkeklerin suyu mu çıktı derdini s.km seninKızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadı la uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
İkiniz de çıkartılırsınız işten inşallah .Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadı la uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Ahlaksızlar! İnşallah herkes duyar ne halt olduğunuzu da kovarlar ikinizi.Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Sevgilinin eşi seni tehdit ediyor???Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Umarım kadın sizi rezil rüsva eder, okuldan atılmakta kalmayıp meslekten ihraç edilirsiniz...Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?