• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten çıkarken ne diyeceğim?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar merhaba yaklaşık üç dört aydır hastaneden ayrılıp Baska bir kurumda çalışıyorum buraya girerken evleneceğimi söylemedim agustosta düğünüm var ve temmuzda işten ayrılmak istiyorum çıkarken ne desem nasıl açıklama yapsam bilmiyorum düğünüm var demek istemiyorum farklı bir bahane bulmak istiyorum üç dört ay için mi girdin diyebilirler sizce? :işsiz:

Eğer o kurumda bir seneyi doldurduysanız Düğünden 1 gün sonra evlilik sebebiylr istifa edin ki tazminat alın. Düğünden önce etmeyin sakın.

Bir nevi haklılar tabii ama olmuş bir kere bence şimdiden söyleyin ona göre yerinize birini bulsunlar. Yeni gelecek kişiye işleri öğreteceğinizi öğrenene kadar gönüllü olarak çalışabileceğinizi de söyleyin bence en azından telafi etmiş olursunuz. Ne söyleyeceğinize gelince bence evlilik ciddi bir mesele eninde sonunda öğreneceklerdir dürüst olmanızda fayda var.

Bir nevi haklılar tabii ama olmuş bir kere bence şimdiden söyleyin ona göre yerinize birini bulsunlar. Yeni gelecek kişiye işleri öğreteceğinizi öğrenene kadar gönüllü olarak çalışabileceğinizi de söyleyin bence en azından telafi etmiş olursunuz. Ne söyleyeceğinize gelince bence evlilik ciddi bir mesele eninde sonunda öğreneceklerdir dürüst olmanızda fayda var.
Hemşireyim yoruldum ve biraz dinlenmek istiyorum sonrada düğün

Takıntı başladı bende deyin (Covid19)kendimi işe veremiyorum tedirginim.Uygunsa sizin için işi bırakmak istiyorum.

Neden ayrılıyorsunuz ki işten çalışmaya devam edin.Ben evleniyorum diye de davetiye verirsiniz.

Haa laf mı edecekler umurunuzda olmasın kime ne?Yok olmaz derseniz biz çoktandır tanışıyorduk evlenecektik nasip olmamamıstı şimdi yeniden başladık ve hemen evlenelim dedik dersin.

Taşınıyoruz yol uzak vs desenn
Başta söyleseydin keşke de sen de haklısın almıyorlar işe nişanlı evlenecek olan insanları

Kırk gün önceden söyleyin, burayı seviyordum ama ailevi sebeplerim var. Bir süre ara vereceğim. Yerime birini bulana kadar-ona işi ogretene kadar kalırım dersin.
Olur biter . Dert edecek bir şey yok ama mutlaka önceden söyle de kimse zor durumda kalmasın.
Boy boy düğün fotosu paylaşmadan bilmeyen herkesi instagramdan çıkar - ya da gizle

*sağlık sektörü için istifalar , kovulmalar, tatil kullanmalar ikinci bir emre kadar yasaktı diye hatirliyroum ama temmuza kadar kalkar mi ki?

Back
X