Ben de daralırım eve direkt gitmezsem. Neden tek götüremiyorsun çocukları ev uzak mı?arkadaşlar bu durum beni biraz üzüyor konuyu şöyle özetlemek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
bende eşim de çalışıyoruz iki küçük çocuğumuz var çocuklara ablam bakıyor onun evi benim işime çok yakın olduğu için çocukları sabah bırakıyoruz öğlen yanlarına gidiyorum akşam ben işten çıkınca (5'te çıkıyorum) gene yanlarına gidiyorum buraya kadar her şey normal sorun şu ben işten çıkınca yorgun oluyorum çocukları hemen alıp eve gitmek istiyorum ama eşimi beklemek zorundayız o bazen geç geliyor saatleri belli değil beklerken çok sıkılıyorum üstümü çıkarmadan orda bişeyler yapmaya çalışıyorum yemek felan arada yiyoruz ablamın da çocukları var bazen hasta oluyor istiyorum ki biran önce çıksak gitsek evimizde yapsak ne yapacaksak ama olmuyorrrrrr ha bu arada çocukları tek başıma götüremiyorum eşimi beklemek zorundayım sizce napabilirim
arkadaşlar bu durum beni biraz üzüyor konuyu şöyle özetlemek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
bende eşim de çalışıyoruz iki küçük çocuğumuz var çocuklara ablam bakıyor onun evi benim işime çok yakın olduğu için çocukları sabah bırakıyoruz öğlen yanlarına gidiyorum akşam ben işten çıkınca (5'te çıkıyorum) gene yanlarına gidiyorum buraya kadar her şey normal sorun şu ben işten çıkınca yorgun oluyorum çocukları hemen alıp eve gitmek istiyorum ama eşimi beklemek zorundayız o bazen geç geliyor saatleri belli değil beklerken çok sıkılıyorum üstümü çıkarmadan orda bişeyler yapmaya çalışıyorum yemek felan arada yiyoruz ablamın da çocukları var bazen hasta oluyor istiyorum ki biran önce çıksak gitsek evimizde yapsak ne yapacaksak ama olmuyorrrrrr ha bu arada çocukları tek başıma götüremiyorum eşimi beklemek zorundayım sizce napabilirim
evet arkadaşlar ben de ablama üzülüyorum evimiz uzak eşimle bu konuda çok tartışıyoruz çocukları tek götüremiyorum çünkü bi engelim var bu duruma çok üzülüyorum
evet arkadaşlar ben de ablama üzülüyorum evimiz uzak eşimle bu konuda çok tartışıyoruz çocukları tek götüremiyorum çünkü bi engelim var bu duruma çok üzülüyorum
arabamız var ama eşim iş gereği arabayyı kullanıyor yani araba eşimde ablamın evi bana yakın değil iş yerime yakınpardon ya ben yanlış anlamışım iş yeri ablaya yakınmış...evinizi taşısanız...yada arabanız varsa siz kullansanız?
taşınamam ev kendimizin hem ablamın evi sobalı bizimki akşama kadar boş boş yanıyor evde kimse yok çocuklar ablamda öyle işteEvi yakina tasisaniz? Cunku bu sekilde nereye kadar hem size hem kadina yazik degil mi..
Peki esiniz ne yapabilir mesela ne diyorsunuz da olmaz diyor
canım ben ellerimden engelliyim çocuklarımın ellerinden tam tutamıyorum büyüğü 4 yaşında küçüğü 2 yaşındaCocuklarınla dışarda gez..bi yere yemeğe gotur..pahalı olmasına gerek yok..magazaları gezın..dısarıya çıkmak bıle o çocukları nasıl neselendırır..hıc olmadı bıraz parkta oynasınlar..aksam 5gec bi saat degılki..hersey yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?