işten çıkınca hemen eve gidemiyorum

emenne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
831
123
133
Trabzon
arkadaşlar bu durum beni biraz üzüyor konuyu şöyle özetlemek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
bende eşim de çalışıyoruz iki küçük çocuğumuz var çocuklara ablam bakıyor onun evi benim işime çok yakın olduğu için çocukları sabah bırakıyoruz öğlen yanlarına gidiyorum akşam ben işten çıkınca (5'te çıkıyorum) gene yanlarına gidiyorum buraya kadar her şey normal sorun şu ben işten çıkınca yorgun oluyorum çocukları hemen alıp eve gitmek istiyorum ama eşimi beklemek zorundayız o bazen geç geliyor saatleri belli değil beklerken çok sıkılıyorum üstümü çıkarmadan orda bişeyler yapmaya çalışıyorum yemek felan arada yiyoruz ablamın da çocukları var bazen hasta oluyor istiyorum ki biran önce çıksak gitsek evimizde yapsak ne yapacaksak ama olmuyorrrrrr ha bu arada çocukları tek başıma götüremiyorum eşimi beklemek zorundayım sizce napabilirim

Eve gitmenin bir yolunu bulmalısın, ablan zaten bütün gün bakıyor çocuklara, kendi çocukları da var zaten. Eşine anlat bu durumu çok mu uzak evin?

Ben de daralırım eve direkt gitmezsem. Neden tek götüremiyorsun çocukları ev uzak mı?
Sizi götürecek biri olsa keşke?

Niye zorundasiniz?

Ablaniza üzüldüm ben...
Tüm haftasini cümbür cemaat evinde rahat edemeden geciriyor.. Belki esiyle cocuklariyla planlari var ama sizin gitmenizi bekliyorlar..

ablanızada yazık. o da akşam olduğunda nefes almak isteyecektir. eşinizi neden beklediğinizi anlamadım siz çocukları alıp eve gidin yada ablanıza yakın bi yere taşının ya da eşiniz iş saatlerini ayarlasın. kısıtlı olan zamanınızı hunharca katlediyorsunuz

evet arkadaşlar ben de ablama üzülüyorum evimiz uzak eşimle bu konuda çok tartışıyoruz çocukları tek götüremiyorum çünkü bi engelim var bu duruma çok üzülüyorum

ablanızın eviyle kendi eviniz çok mu uzak?
yürüme mesafesinde değilse bile taksi minibüs falan yok mu?
çocuklarınız kucak bebeği mi, kaç yaşındalar)

üzüldüm ya zor öyle iş kıyafetleri ile beklemek. evde bir dünya iş beklerken.
ablanıza da yazık kadın kafasını dinleyemiyor?

evet arkadaşlar ben de ablama üzülüyorum evimiz uzak eşimle bu konuda çok tartışıyoruz çocukları tek götüremiyorum çünkü bi engelim var bu duruma çok üzülüyorum

taksi çok mu masraflı olur?
ablanız binmenize yardımcı olsa?

En mantıklısı ablanıza yakına taşınmanız. Hem sizin işe de yakınmış ne güzel.

Ya da evinize yakın bir yerde çocuk bakıcısı bulmanız gerekir.

pardon ya ben yanlış anlamışım iş yeri ablaya yakınmış...evinizi taşısanız...yada arabanız varsa siz kullansanız?

Evi yakina tasisaniz? Cunku bu sekilde nereye kadar hem size hem kadina yazik degil mi..

Peki esiniz ne yapabilir mesela ne diyorsunuz da olmaz diyor

şimdi eşimin tam saati belli olsa gene ona göre beklicem ama ha geldi gelecek. Eşim köylerde elektrik sayacı okuyor köy ne zaman biterse o zaman dönüyorlar bazen de toplantısı oluyor ben diyorum ki bizi eve bırak sen git o zaman da tartışıyoruz ablanda noluyor sana diyor

pardon ya ben yanlış anlamışım iş yeri ablaya yakınmış...evinizi taşısanız...yada arabanız varsa siz kullansanız?
arabamız var ama eşim iş gereği arabayyı kullanıyor yani araba eşimde ablamın evi bana yakın değil iş yerime yakın

Cocuklarınla dışarda gez..bi yere yemeğe gotur..pahalı olmasına gerek yok..magazaları gezın..dısarıya çıkmak bıle o çocukları nasıl neselendırır..hıc olmadı bıraz parkta oynasınlar..aksam 5gec bi saat degılki..hersey yapılır

Aylık taksi tutabilirsiniz fiyatta anlaşabilirseniz, taksiciyle de size indirip bindirmede yardımcı olması konusunu da görüşürsünüz. veya güvenilir birine teklif edebilirsiniz belirli bir ücret karşılığı sizi akşamları götürmesini+yardımcı olmasını..

illa ki beklemek mecburiyetindeyseniz bir takım rahat kıyafet bulundurun ablanızda.

aileden çocuklara bakacak biri olduğu için de çok şanslısınız bu arada

Evi yakina tasisaniz? Cunku bu sekilde nereye kadar hem size hem kadina yazik degil mi..

Peki esiniz ne yapabilir mesela ne diyorsunuz da olmaz diyor
taşınamam ev kendimizin hem ablamın evi sobalı bizimki akşama kadar boş boş yanıyor evde kimse yok çocuklar ablamda öyle işte

canım ben ellerimden engelliyim çocuklarımın ellerinden tam tutamıyorum büyüğü 4 yaşında küçüğü 2 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…