işten çıkınca hemen eve gidemiyorum

arabamız var ama eşim iş gereği arabayyı kullanıyor yani araba eşimde ablamın evi bana yakın değil iş yerime yakın
O zaman diyeceksin ki evde sorun cikiyor insanlarin misafiri geliyor plani oluyor ben kendimi huzursuz hissediyorum.

Esi geliyor dusa giriyor bir yere gitmek istiyorlar hepsi gozumun icine bakiyor ya ev tasiyalim ya bakici. Ablamin da huzuru kalmadi diyeceksiniz.

Esiniz gamsiz galiba ama olmaz boyle. Olmadi ablan konussun esinle..

fiyat konusunda bütçemiz tamamen kısıtlı yapamayız

Çocukların işiniz yakın diye ablanızda kalması mantıklı değil öğlen gidiyormuşsunuz ama kısıtlı zaman da zaten az görüyorsunuzdur. Evinizde kalsın çocuklar bakıcı tutu ya ailelerden birinin annesi gelsin baksın. Hem ablanızında çocukları varmış bir de sizin çocuklarınız sabahtan akşama kadar bir de akşam yemeği de orada yiyorsunuz oraya taşınsanız valla daha kolay ablanızın eşi bu durumdan rahatsız olmuyor mu be şahsen rahatsız olurdum tüm gün zaten çocuklarınıza ablanız bakıyor akşam rahat etm hakkı var. Ya evi işinize yakın yere taşıyın ya da evinizde biri baksın çocukları her sabah ve akşam oradan oraya taşımayın çocuklara da yazık kendi ev ortamlarını unutacaklar.

fiyat konusunda bütçemiz tamamen kısıtlı yapamayız
Ev sizin diye neden tasiyamazsiniz ki?
Satip ayni degerde bir tane daha alirsiniz.

Ablaniz ya derse bir gun olmayacak boyle diye birakirsa ne yapacaksiniz.. Buna can dayanmaz cunku

canım ablam sanki bu durumdan rahatsız değil çok iyi niyetlidir rahattır anlıcan eniştem de amcamın oğlu benim vereceğim paraya ablamın ihtiyacı var o nedenle o sorun etmiyor ama ben çok bunalıyorum

eğer ablanızın ihtiyacı varsa severek bakar ama hergün gergün onda yemek yemeniz yada zaman geçirmeniz hoş değil bence biran önce çözüm bulmalısınız
evet ben de çözüm arıyorum işte çıkamıyorum bu işin içinden işten çıkınca evimde olmak istiyorum

ablanıza yakın tasınsanız??? demıstım ama olamıcagını yazmıssınız..

tek çözüm eşinizin "gerçekten" işinin olmadığı durumlarda sizi alıp eve getirmesi, sonra toplantı vs. nereye gidiyorsa gitsin.
ama eşinizle konuşun ciddi ciddi.

feragat edecek zorunlu olmayan işlerinden o zaman.

küçük bir yerdesiniz anladığım kadarıyla, köy falan yazdığınıza göre.
gidip gelmesi fazla zaman almasa gerek??

aynen bende öyle diyorum bizi eve bırak sen git diyorum ama bazen kızıyor bu benim işim erken gelemiyorum diyo eşim çok iyidir aslında ama bu durum aramızda sorun oluyor tartışıyoruz bu yüzden

Okadar cocugu yedirip doyurmakta mesele..
Yegenlerim bana gelince bogazlarına yetişemıyorum..gelişme cagında olduklarından dakka başı acıkıyorlar..

Bence ablana maddi destek şart olmuş..hem maddi hem manevi zordadır..eşiyle arası bıle bozulabılır..sıze bıse dıyemez..
Kımsenın kocası kabul etmez kolay kolay bu emrovakıyle hayatlarından çalınan zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…