- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
O zaman diyeceksin ki evde sorun cikiyor insanlarin misafiri geliyor plani oluyor ben kendimi huzursuz hissediyorum.arabamız var ama eşim iş gereği arabayyı kullanıyor yani araba eşimde ablamın evi bana yakın değil iş yerime yakın
fiyat konusunda bütçemiz tamamen kısıtlı yapamayızAylık taksi tutabilirsiniz fiyatta anlaşabilirseniz, taksiciyle de size indirip bindirmede yardımcı olması konusunu da görüşürsünüz. veya güvenilir birine teklif edebilirsiniz belirli bir ücret karşılığı sizi akşamları götürmesini+yardımcı olmasını..
illa ki beklemek mecburiyetindeyseniz bir takım rahat kıyafet bulundurun ablanızda.
aileden çocuklara bakacak biri olduğu için de çok şanslısınız bu arada
canım ben ellerimden engelliyim çocuklarımın ellerinden tam tutamıyorum büyüğü 4 yaşında küçüğü 2 yaşında
evet 600 verebiliyorum bazen de eve bişeyler alıyorumablanızın yerinde olmak istemezdim, ücret veriyormusunuz çocuklarınza bakması için
Ev sizin diye neden tasiyamazsiniz ki?fiyat konusunda bütçemiz tamamen kısıtlı yapamayız
canım ablam sanki bu durumdan rahatsız değil çok iyi niyetlidir rahattır anlıcan eniştem de amcamın oğlu benim vereceğim paraya ablamın ihtiyacı var o nedenle o sorun etmiyor ama ben çok bunalıyorumO zaman diyeceksin ki evde sorun cikiyor insanlarin misafiri geliyor plani oluyor ben kendimi huzursuz hissediyorum.
Esi geliyor dusa giriyor bir yere gitmek istiyorlar hepsi gozumun icine bakiyor ya ev tasiyalim ya bakici. Ablamin da huzuru kalmadi diyeceksiniz.
Esiniz gamsiz galiba ama olmaz boyle. Olmadi ablan konussun esinle..
fiyat konusunda bütçemiz tamamen kısıtlı yapamayız
borcu bitmedi kredi ödüyoruz canımEv sizin diye neden tasiyamazsiniz ki?
Satip ayni degerde bir tane daha alirsiniz.
Ablaniz ya derse bir gun olmayacak boyle diye birakirsa ne yapacaksiniz.. Buna can dayanmaz cunku
eğer ablanızın ihtiyacı varsa severek bakar ama hergün gergün onda yemek yemeniz yada zaman geçirmeniz hoş değil bence biran önce çözüm bulmalısınızevet 600 verebiliyorum bazen de eve bişeyler alıyorum
kendi çocukları da var öğlen yemek için eve geliyorlar olmuyoranladım, ablanız sizde bakamaz mı çocuklara?
Anladım... Butun seceneklerim tukendi benim de:)borcu bitmedi kredi ödüyoruz canım
evet ben de çözüm arıyorum işte çıkamıyorum bu işin içinden işten çıkınca evimde olmak istiyorumeğer ablanızın ihtiyacı varsa severek bakar ama hergün gergün onda yemek yemeniz yada zaman geçirmeniz hoş değil bence biran önce çözüm bulmalısınız
eşime diyorum ki bi çare düşünnnnnnnnnn:))Evi yakina tasisaniz? Cunku bu sekilde nereye kadar hem size hem kadina yazik degil mi..
Peki esiniz ne yapabilir mesela ne diyorsunuz da olmaz diyor
aynen bende öyle diyorum bizi eve bırak sen git diyorum ama bazen kızıyor bu benim işim erken gelemiyorum diyo eşim çok iyidir aslında ama bu durum aramızda sorun oluyor tartışıyoruz bu yüzdentek çözüm eşinizin "gerçekten" işinin olmadığı durumlarda sizi alıp eve getirmesi, sonra toplantı vs. nereye gidiyorsa gitsin.
ama eşinizle konuşun ciddi ciddi.
feragat edecek zorunlu olmayan işlerinden o zaman.
küçük bir yerdesiniz anladığım kadarıyla, köy falan yazdığınıza göre.
gidip gelmesi fazla zaman almasa gerek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?