işten çıkınca hemen eve gidemiyorum

EMPATİ diye buna derim ...Bence de herkes kendini düşünüyor kadın napıyor acaba 4 çocukla bütün gün soran yok
arkadaşım ben sadece kendimi düşünüyormuşum gibi bir yorum yapmışsınız öyle bir durum yok ben ablamı düşünüyorum her akşam orda yemek yemiyoruz ara ara oluyor

600 tl ye 2 çocuğa bence hiçbir bakıcı bakmaz canım
yani böyle olsa çok daha iyi olur tabi
Allah yardımcın olsun konu sahibi..

hadi 600 değil 1000 versin bu sıkıntıyı çekmek zorunda kalmamalı insan.düşünsenize ofisin bütün pisliğiyle koca akşam oturuyorsunuz yorgun argın.ben hayatta dayanamazdım.eşi de bence bencil araba altında ohhh kadın burda rezil ziyan oturuyo çocuklarıyla

arkadaşım ben sadece kendimi düşünüyormuşum gibi bir yorum yapmışsınız öyle bir durum yok ben ablamı düşünüyorum her akşam orda yemek yemiyoruz ara ara oluyor

Kastım sadece yemek değildi zaten ,Allah aşkına 4 çocuk viyak viyak bütün gün kim memnun olabilir halinden ...Size onlarca çözüm sunulmuş ama onu yapamam ,bunu yapamam,evi satamam,taksi parası veremem ,eee biz mi gelip bakalım anlamadım ki ? Birinden vazgeçeceksiniz yani bu durumda ...

benim iki çocuğum gün boyu ablamla öğlen 1 saat ben gidiyorum ablamın kızı 3. sınıfa gidiyor 3 gibi o da geliyor oğlu ünv. okuyor büyük kızı da çalışıyor kiradalar eşinin sürekli bir işi yok o yüzden ihtiyacı var

canım benım ne kadar şanslısınkı oyle bır bacın var çok zor bende calışıyorum çocuklar yatılı okuduğu taktırde hemen eve gıdıyorum tek rahat ettığı yer ınsanın kendı evı allah razı olsun ablanızdan da ne guzel fedakar

bunları yazmak zorunda mısınız?

Cozumu yoksa bence kafaniza cok takmayin.Sonucta ucret veriyorsunuz yiyecek falanda aliyorsunuz ablaniz sonucta halinizdende anliyordur oda muhakkak.Ablaniza cocuklara sizin evinizde bakmayi soyleseniz kabul etmezmi acaba.yol parasini falan verseniz.
teklif ettim tabi ama o da olmadı

evet arkadaşlar ben de ablama üzülüyorum evimiz uzak eşimle bu konuda çok tartışıyoruz çocukları tek götüremiyorum çünkü bi engelim var bu duruma çok üzülüyorum
Bir taksi ile anlaşın pazarlık edin hergün sizi ablanızdan alıp evinize bıraksın pazarlıkta edin eşiniz direk eve gider onun sizi aldığındaki masrafın az üzerine koyar bu sorunu halledersiniz yazık insanlara nefes payı verin sizde eve erken gidip dinlenmiş olursunuz

ablanız bu durumdan rahatsız mı peki size karşı bir tutumu oldu mu?
arkadaşlar biraz şöyle bir durum da var ben durumumdan dolayı evlenmeyi pek düşünmüyordum annem ve ablam çok istediler evlenmemi çocukların olursa ben bakarım dedi ablam. o çok merhametlidir durumundan pek şikayetçi değil ama ben rahatsız oluyorum eşimle sırf bu konuda tartışıyoruz sizinkiler de biraz el atsa diyorum bazen işte insan bunalınca bi çare arıyor ve paylaşmak istiyor akşam bu mesele hakkında tartışmıştık o kadar çok ağladım ki bugün öğlen ablamla tekrar konuştum rahatlattı biraz beni sizlerden de çok sağolun sanırım çözüm yok böyle biraz daha idare eccez artık

onu yapmazsın bunu yapmazsın biz mi gelip bakalım bunlar ne biçim laflar he sen gel bak mı diyim sen ne biçim bir vicdan taşıyorsun?

yapamazsın demedim ,siz yapamam dediniz diye öyle söyledim bir ..E herhalde bir tercih yapmalısınız ben bunu söyledim,ablanız memnun olabilir ama bakalım diğerleri memnun mu ? Sizde değilsiniz ..O zaman birinden birini tercih etmek zorunda kalırsınız ..Bunun vicdanla ne alakası var ???
Saatler boyu karısını ve çocuklarını bir yerde ağaç gibi bekleten kocanız vicdanlı da ben mi vicdansızım Allah Allah ..

peki madem canım ne diyelim bizde tıkandık yani ben başka çözüm bulamıyorum malesef

evet bu seçenek en mantıklısı gibi teşekkürler

bence çok güzel bir düzen kurmuşsunuz.birbirine bağlı aileleri seviyorum ben..ablanız çocuklarınıza bakıyor.hem onun ihtiyacı hem sizinki görülüyor.şikayet etmiyor ablanız ..anladıüım kadarıyla iyi bri eşiniz var..ev almışsınız..çalışyıorsunuz..
bence eşinizi beklemek çok büyük sorun olmasa gerek. evet can sıkıcı olabilir.ama enişteniz de ablanız da şikayetçi değil durumdan..bence siz de takılmayın bu kadar..ev taşıma durumu da yok.yani çözümü yoksa eşinizle biribirinizi sıkamnın anlamı yok..
mesela abalnıza giderken bir gün dışardan yemek yaptırın beraaber yersiniz..ablaya yemek sıkıntısı olmaz..eşiniz çok geç gelicekse,bir gün taxiyle eve gidersiniz..
bu arada yukardaki resimdeki aparat da iyiymiş sizin için,gerçi 1 tanesi 2 yaşında demiştiniz o henüz küçük böyle bir aparat için ama..sadece bu konu için değil ,başka zaman da lazım olabilir size belki..

evet bu seçenek en mantıklısı gibi teşekkürler
çözmek için eşinle sen gayret edeceksiniz.
bak taksi önerisi olabilir,veya servisler olabilir ne bileyim o saatte işi biten bir servis olursa sizin evin o tarafa giden onunla anlaşabilirsiniz.denk gelir belki araştırın.
ya da sabredeceksiniz başka yolu yok.

Arkadasim ablana 600tl verip mutfak alisveriside yapiyorsan enaz 700tl harcaman var demektir.bence eve o paraya bakici tutman daha mantikli.ablan ihtiyactan ses etmeyebilir ama ne yalan soyliyim okurken bile daraliyor insan.yanlis anlama sakin sende istemiyorsun boyle olsun belliki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…