işten çıkınca hemen eve gidemiyorum

Cozumu yoksa bence kafaniza cok takmayin.Sonucta ucret veriyorsunuz yiyecek falanda aliyorsunuz ablaniz sonucta halinizdende anliyordur oda muhakkak.Ablaniza cocuklara sizin evinizde bakmayi soyleseniz kabul etmezmi acaba.yol parasini falan verseniz.

kendi çocukları da var öğlen yemek için eve geliyorlar olmuyor
o zaman dediğim gibi orada bir takım rahat kıyafet bulundurun, elinizden geldiğince de ablanıza yardımcı olmaya çalışın, arada hediyeler, dışarı çıkarmalar vs minnet borcu ödenmez ama elinizden geldiğince memnun etmeye çalışın, ben başka çözüm üretemedim açıkçası..
Allah yardımcınız olsun.

otobuse kadar ablanız bındırse
2 yasındakını tutarsınız 4 y asındakını uyarırsınız halınızı bılıyorlardır
ama o degılde kardesım ben sana uzuldum ya
nasıl calısıyorsun pekı :S

canım yazdıklarının hepsini okudum ve cok bi çözüm görünmüyor.
eşin kaç gibi geiyor. 5ten sonra kaç saat kalıyorsunuz orada

Allah yardımcın olsun. ablana yedek kıyafet götür. oraya gidince rahat bişeyler giy. çocuklarını ve ablanı dert etme bence. eminim o gönüllüdür senin çocuklarına bakmaya.,

biraz sabır canım biraz sabır. küçüğü üç yaşına gelince al çocukları kreşe ver eğer senin için uygun olursa.
evinize yakın bir kreşe verirsin. servisle getirirler kreşten sen de eve döndüğün saatte alırsın servisten ve akşam evinde olursun.

bu dediğim aşamaya gelene kadar sabır.
seninle daha önce de yazışmıştık. benim de engelli bir eşim ıkı çocuğum var.
senin için ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum ama şu an dişini sıkıp beklemekten başka çare yok gibi.

Valla sayfaları okumaya başladım. Aklıma gelen her çözüm yazılmış hiçbiri size uygun gelmior. Aylık taksiyle anlaşmak wn mantıklısı. Yada araç kullanabiliorsanız-engelliler için özel düzenlemeli araçlar bar sanırım- eşiniz işine servisle dolmuşla gidicek aracınızı siz alacaksınız. Gerçekyen hem sizin için hem ablanız için çok zor bir durum. Keşke evi alırken hem işinizr hem ablanıza yakın olan o semtten alsaydınız

Pek çıkar yol yok gibi.Evler yakın olsaymış kolay olacakmış.
Önerilerin hiçbiri uymamış malesef.
Ama ablana da zor.Bütün gün tepesinde bisürü çocuk.
Ücretini vermeniz güzel bişey.O da bir ihtiyacını kapatıyordur ama saatler uzayınca o kadına d azor valla.
Ailenden başkası yok mu yakınlarda.
Bi erkek kardeş ,kp ,baban filan.
Akşamdan akşama araçları var ise seni götüremezler mi.Eşinin gecikeceği akşamlarda yani

600 tl çok yüksek bir mebla o paraya bakıcı tutsanız sizde iş çıkışı evinize gidemez misiniz?

Niye zorundasiniz?

Ablaniza üzüldüm ben...
Tüm haftasini cümbür cemaat evinde rahat edemeden geciriyor.. Belki esiyle cocuklariyla planlari var ama sizin gitmenizi bekliyorlar..

EMPATİ diye buna derim ...Bence de herkes kendini düşünüyor kadın napıyor acaba 4 çocukla bütün gün soran yok

Valla ben seni geçtim ablanın işi zor, maşallah.. Akşama kadar çocuklara bakıyor birde hep birlikte yemek faslı vs.

600 tl çok yüksek bir mebla o paraya bakıcı tutsanız sizde iş çıkışı evinize gidemez misiniz?

tam da bunu yazıcaktım.600 tl gayet iyi bir rakam bakıcı için.böyle çocuklara bakan ev kadınları var vey öğrenciler oyun ablalığı yapıyorlar.kesinlikle evinizde böyle biriyle anlaşın çocuklarınız küçük değil.

çok teşekkür ederim canım haklısın evet biraz daha bekleyip kreşe vermeyi bende düşünüyorum ama özel kreşler de çok pahalı hayırlısı bakalım

Bence evinizi kiraya verip işyerine yakın taşının.Başka çözümü yok gibi, ya da hergün bineceksiniz taksiye, eşiniz de paşa paşa ödeyecek

arkadaşlar biraz şöyle bir durum da var ben durumumdan dolayı evlenmeyi pek düşünmüyordum annem ve ablam çok istediler evlenmemi çocukların olursa ben bakarım dedi ablam. o çok merhametlidir durumundan pek şikayetçi değil ama ben rahatsız oluyorum eşimle sırf bu konuda tartışıyoruz sizinkiler de biraz el atsa diyorum bazen işte insan bunalınca bi çare arıyor ve paylaşmak istiyor akşam bu mesele hakkında tartışmıştık o kadar çok ağladım ki bugün öğlen ablamla tekrar konuştum rahatlattı biraz beni sizlerden de çok sağolun sanırım çözüm yok böyle biraz daha idare eccez artık

siz hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorsunuz.bir şeyler için bir şeylerden fedakarlık etmek durumundasınız.

canım birincisi ablamın paraya ihtiyacı var ikincisi burda evde bakacak birisi çok para istiyor iki çocuğa bir de güvenilir olanı bulmak da zor tabi
ablanız bu durumdan rahatsız mı peki size karşı bir tutumu oldu mu?

600 tl ye 2 çocuğa bence hiçbir bakıcı bakmaz canım
yani böyle olsa çok daha iyi olur tabi
Allah yardımcın olsun konu sahibi..

o kadar çok paraya muhtaç insan var ki ben tanıyorum yani bunu yapabilecek kişiler var çevremde atıyorum bu meblaya bakamıyorlar iki hafta bakıcı tutsun iki hafta teyzede kalsa çocuklar bi şekilde çözüm üretmeli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…