o zaman dediğim gibi orada bir takım rahat kıyafet bulundurun, elinizden geldiğince de ablanıza yardımcı olmaya çalışın, arada hediyeler, dışarı çıkarmalar vs minnet borcu ödenmez ama elinizden geldiğince memnun etmeye çalışın, ben başka çözüm üretemedim açıkçası..kendi çocukları da var öğlen yemek için eve geliyorlar olmuyor
arkadaşlar çok sağolun çabalarını
eşime diyorum ki bi çare düşünnnnnnnnnn:))
yapılan bütün yorumları çürütecek cevap vermişsiniz. size bizim yapabileceğimiz hiçbişey yok,Allah yardımcınız olsun ne diyelim...[/QUOTE canım inan bu konu üzerine o kadar çok düşünüyorum ki farkı bişey gelirmiydi sizin gözünüzle diye açtım konuyu
Niye zorundasiniz?
Ablaniza üzüldüm ben...
Tüm haftasini cümbür cemaat evinde rahat edemeden geciriyor.. Belki esiyle cocuklariyla planlari var ama sizin gitmenizi bekliyorlar..
600 tl çok yüksek bir mebla o paraya bakıcı tutsanız sizde iş çıkışı evinize gidemez misiniz?
çok teşekkür ederim canım haklısın evet biraz daha bekleyip kreşe vermeyi bende düşünüyorum ama özel kreşler de çok pahalı hayırlısı bakalımcanım yazdıklarının hepsini okudum ve cok bi çözüm görünmüyor.
eşin kaç gibi geiyor. 5ten sonra kaç saat kalıyorsunuz orada
Allah yardımcın olsun. ablana yedek kıyafet götür. oraya gidince rahat bişeyler giy. çocuklarını ve ablanı dert etme bence. eminim o gönüllüdür senin çocuklarına bakmaya.,
biraz sabır canım biraz sabır. küçüğü üç yaşına gelince al çocukları kreşe ver eğer senin için uygun olursa.
evinize yakın bir kreşe verirsin. servisle getirirler kreşten sen de eve döndüğün saatte alırsın servisten ve akşam evinde olursun.
bu dediğim aşamaya gelene kadar sabır.
seninle daha önce de yazışmıştık. benim de engelli bir eşim ıkı çocuğum var.
senin için ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum ama şu an dişini sıkıp beklemekten başka çare yok gibi.
canım birincisi ablamın paraya ihtiyacı var ikincisi burda evde bakacak birisi çok para istiyor iki çocuğa bir de güvenilir olanı bulmak da zor tabi600 tl çok yüksek bir mebla o paraya bakıcı tutsanız sizde iş çıkışı evinize gidemez misiniz?
ablanız bu durumdan rahatsız mı peki size karşı bir tutumu oldu mu?canım birincisi ablamın paraya ihtiyacı var ikincisi burda evde bakacak birisi çok para istiyor iki çocuğa bir de güvenilir olanı bulmak da zor tabi
600 tl ye 2 çocuğa bence hiçbir bakıcı bakmaz canım600 tl çok yüksek bir mebla o paraya bakıcı tutsanız sizde iş çıkışı evinize gidemez misiniz?
600 tl ye 2 çocuğa bence hiçbir bakıcı bakmaz canım
yani böyle olsa çok daha iyi olur tabi
Allah yardımcın olsun konu sahibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?