işten çıkınca hemen eve gidemiyorum

durumumu anlamışsınız sanırım çok teşekkür ederim söylediklerinizi aynen yapmaya çalışıyorum niyetim biraz dertleşmekti sağolun

bence hem ablaniz geliri oldugundan memnun hem cocuklariniz guvenle bakiliyor. dert etmenize gerek uok. lakin baska yakininiz varsa arabasi olan hergun sizi eve birakmasi icin cuzi miktarda anlasabilirsiniz. ozellikle ev hanimi bayanlar ek gelir olsun diye boyle islere bakarlar. taksi pahaliya gelebilir ama boyle bildik biri uyguna tasiyabilir sizi.

araba alacaksın başka çaresi yok.

Emekli bi tanıdığınız varsa yakın cevrede benzin parası Artı ufak bir Ücret karşılığımda sizi akşamları eve bırakması için anlaşabilirsiniz belki

emenne kocanla kavga etme kendini de uzme... Bak koca kadinlar klubu cozum bulamadi ablanla da konusmussun eger sıkıntı yoksa onlar icin sen de sıkıntı yapma.. Esin de hakli koylerden donup seni birakip geri gitmek zor..

Rahat kıyafetlerini hazırla cocuklarin cantasina koy gonder.. gidince degisirsin ustunu biraz daha rahat edersin belki..

ablan icin de minnet borcunu sen de baska turlu odersin.. Üzme kendini..

bence ablanız bakmaya devam etsin,hem bu paraya ihtiyacı da varmış madem.ama şöyle bir çözüm olabilir. o evin kredisini ödüyorsanız bile, evi kiraya verip,kendinize ablanıza yakın kiralık bir ev tutabilirsiniz., ya da ablanız taşınabiliyorsa sizin evin yakınına taşınabilir.gündüz arada sizin evde,arada kendi evinde bakabilir çocuklara.en doğru çözüm,birbirinize yakın yere taşınmanız gibi gözüküyor.

yazık ablanıza kadıncağız tüm günü cocuklarla geçirip birde akşamını size harcıyor..

Sen eve tek gitsen eşin çıkınca çocukları alıp eve gelse?
Vakit kaybı çünkü böyle
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…