- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Evet malesefyapamiyormuş gibi yap verilen işleri,yavastan al diyecem de.gene bagıracak adam
Inanın kavga etmeye bile cesaretim yok, yapacağı ilk iş üzerime yürümek olur. Korkunç bir insan.Size bi şey yapmamış
Yaparsa çatır çatır kavga edin
Hakaret etmeyin hakkınızı savunun
Konularsanız tazminat alırsınız
Amiiin, en üsttekiler değişince getirdiler malesef bunu. Üstelik insanları istifa ettirdiginde az kişiye çok iş yaptirabildigi için takdir edilmeye başladı. Aklımı kaçıracağım, uykularım bölünüyor artikAllah kurtarsın ya. Ekmeğindeki insanların böyle eziyet görmelerine cok üzülüyorum.
Insallah bu durum daha üst birimlere gider de gereğini yaparlar
Amirin, en üsttekiler değişince getirdiler malesef bunu. Üstelik insanları istifa ettirdiginde az kişiye çok iş yaptirabildigi için takdir edilmeye başladı. Aklımı kaçıracağım, uykularım bölünüyor artik
Evet Ik var, ama onlar da aynı durumda. Kimse gık diyemiyor. Herkes hakkını kurtarıp kaçmanın yollarını arıyor.Buyuk bir sirketse insan kaynaklari da vardir mobbing sebebiyle anlasarak ayrilabilirsiniz fakat bunun icin delil toplamaniz gerek. Onun disinda kolay kovulma diye bir sey yok maalesef is aksatma soz konusu olursa aksine hicbir sey almadan gonderilirsiniz.
Evet hatırladım:)Konuyla alakalı değil belki ama
Aklıma Kibar Feyzo filmi geldi
Kendini kovdurmak için köyden
Her türlü yöntemi denemişti
Yine kovulmamış üstüne bir ton dayak yemişti
Dünde böyle bir konu vardı sanırım
İşe geç gidebilir, durmadan sağlık raporu alıp işe gitmeyip çileden çıkarabilirsiniz belki patronunuzu
Amirin yazmışım, amiiin yazacaktim bu arada. Evet sagolun, belki burada tavsiyede bulunabilecek bir arkadaş vardır. Kapalı ceza evi gibi, sabah 8 akşam 8-9 çalışıyorum. Bi avukatla görüşmem şuan imkansız. Telefonla denedim şansımı ama pek ilgilenmedi yüz yüze olmayincaYazık ya. Modern zaman işkencesi gibi adam.
Haklarınızı arastırsanız? Hatta bir avukatla görüşseniz, belki de istifa edince tazminatınızı alabilirsiniz
Buyuk sirketlerin hicbirisi ve hatta yoneticilerin hicbirisi mobbing davasinin icinde olmak istemez anlasirlar tecrubeyle sabittir.Evet Ik var, ama onlar da aynı durumda. Kimse gık diyemiyor. Herkes hakkını kurtarıp kaçmanın yollarını arıyor.
Mobbingi belgeleyemem malesef, 1-2 mail var sadece. Genelde sözlü yapıyor. Kimse şahitlik yapmak istemiyor korkudan
Muhtemelen insan gibi bağırmayacak, höykürecek, üzerime yürüyecek. Off inanın çok korkuyorumıs yavadlat demıyrum ama yapabıldıgın kadarınu yap snra o sana bagırursa sende bagır ve hıc bısey olmamıs gıbu gec masana devam et snra yanına gelıp senı kvat kvukduktan snra ıcınde kalan herseyı say cık gıt oh kafa rahat
Kadın hastalıkları ile ilgili raporEvet hatırladım:)
İşe geç gidersem kan kusturur. Ama rapor olabilir sanki. Ama o kadar çok rapor alabilmem için geçerli bir sebebim olması gerekir. Bu konuda bi fikriniz varsa çok sevinirim
Teşekkürler, maddi zarar vs gibi bir hatayı mı kastediyorsunuz? Iş yüküm gittikçe ağırlaştığı için yetistiremedigim işler oluyor bunları bana karşı kullanabilirler mi?Buyuk sirketlerin hicbirisi ve hatta yoneticilerin hicbirisi mobbing davasinin icinde olmak istemez anlasirlar tecrubeyle sabittir.
Birakin size bagirsin daha iyi. :) cok guclu delile gerek yok psikiyatriste gidip bunu belgeleseniz dahi delildir. Yalniz Surecte gec kalma iste bariz hata vs olmamali aman dikkat.
Üzerine yururse sende onun üzerine yürü dağ başında değil şirkette çalışıyorsunuz ve bi kadinsiniz ne demek üzerinize yürümekInanın kavga etmeye bile cesaretim yok, yapacağı ilk iş üzerime yürümek olur. Korkunç bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?