- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Teşekkürler, çalışırken mi yazdı? Denetçi filan mı gelir böyle bir durumda? Teşhir olmak tehlikeli olabilirBir tanidigim buna benzer bir konuda Bimer ve Cimer e yazdi ve sonuc aldi. sizde deneyebilirsiniz.
Ik da kendine bağlı malesef. Ben de yönetici pozisyonundayım, aramızda konuşuyoruz ama herkes çaresiz. Yada hepimizin psikolojisini bozmuş çaresiz hissediyoruz. Kendi ekibim de olayın farkında, onlara yansıtmamaya çalışıyorum ama koridorda bir Allahın kulunun yüzü gulmuyorIK'nin bir yaptirimi yok mu? Bircok kisinin bu yonetici yuzunden isten ciktigini soyluyorsunuz, sirket bir yonetici icin birden fazla calisanini nasil feda edebiliyor anlamiyorum.
Siz IK'daki ust duzey kisilerle bu konuyu gorusun derim ben. Belki farkinda degillerdir, eger bir uyari giderse belki kendine ceki duzen verir diye dusunuyorum.
Yasal bir mercii kanunla sabit vatandasin bilgi alma hakki kanunu na gore sadece siz iletisime geciyorsunuz sizi bilgilendiriyorlar.Teşekkürler, çalışırken mi yazdı? Denetçi filan mı gelir böyle bir durumda? Teşhir olmak tehlikeli olabilir
Teşekkürler, evet bu da aklımdaki diğer plan. Sadece bunu nişanlıma söylemek istemiyorum. Diğer konumda dikkatinizi çekmiştir belki, bi dönem sürekli evliliği erteledi yeni iş kurdum diye. Şimdi şartlar oluştu ama ben tekrar dile getirmek istemiyorum. Belki gurur yapıyorum. Yoksa o kendinden bir şüphem yok, 5 yılı da geçti çok sukurYa diğer konularınıza bir göz attım. Çok özel olmayacaksa siz kaç yıldır aynı kişiyle ilişkidesiniz?
Eğer kesin evleneceğim adam bu diyorsanız, tazminat için nikah yapmak iyi bir fikir değil mi? Aynı evde yaşam için şartlar uygun değilse, düğünü beklersiniz zaten, onu da istediğiniz zaman yaparsınız, olmaz mı?
O benim ustum, büyük bir organizasyon düşünün. O bana talimat verebilir ama ben ona verememHangi birimde calisiyorsunuz, cok merak ettim. O da yonetici siz de yonetici pozisyonundaysaniz nasil bu kadar baski yapabiliyor?
Allah yardımcınız olsun inşallah, şuan sabah olmasın istiyorum. Uyku da tutmuyor. Uymazsam iyice güçsüz olacağım. Sizi öyle iyi anlıyorum ki Allah ayni durumdaki herkesin yardımcısı olsunSonucu buraya yazarsınız umarım. bir çok işyerinde çok şeylere tahammül etmek zorunda kalıyor insanlar ben dahil. Hak kaybına uğramamak için
Bence bu gereksiz bir gurur, evlilik için ipler erkeğin elinde olacak diye bişey yok. Sonuçta ikinizde birbirinizle evlenmek istiyorsunuz bu netleşmiş bir karar, ne zaman evleneceğinize belirleyen taraf da siz olabilirsiniz.Teşekkürler, evet bu da aklımdaki diğer plan. Sadece bunu nişanlıma söylemek istemiyorum. Diğer konumda dikkatinizi çekmiştir belki, bi dönem sürekli evliliği erteledi yeni iş kurdum diye. Şimdi şartlar oluştu ama ben tekrar dile getirmek istemiyorum. Belki gurur yapıyorum. Yoksa o kendinden bir şüphem yok, 5 yılı da geçti çok sukur
Teşekkür ederim, çarem tükenirse konuşacağım onunla da. Dün ne olursa olsun yanındayım, ne yapacaksak birlikte yapacagiz güçlü dur filan dedi sağolsun. Varlığı güç veriyor en azından.Bence bu gereksiz bir gurur, evlilik için ipler erkeğin elinde olacak diye bişey yok. Sonuçta ikinizde birbirinizle evlenmek istiyorsunuz bu netleşmiş bir karar, ne zaman evleneceğinize belirleyen taraf da siz olabilirsiniz.
Bazı erkekler gerçekten böyle: ilişkisi var mı var, gönlünü hoş tutuyor mu bi kadın tutuyor...evde de anneleri biricik bebekleri gibi her hizmetini görüyor...fatura cart curt tasasıda yok... neden evlenip daha da fazla sorumluluk altına gireyim diye gereksiz erteliyorlar.
30'unu geçmiş bir adam hala ailesi ile yaşıyorsa, pek hayatını sorgulamıyor bence. Düğün vs bahane. Siz ipleri elinize alın. İnşallah mutlu olun.
Malesef, ve o kadın yaşadıklarına inanamadı ağlaya ağlaya gitti. Şimdi başka bir şirkette yönetici ama aylarca kendine gelemediKadını duvarla kapı arasınami sıkıştırdı daha neler eceline susamış köpek hicmi yok bu kadının babası kocası abisi gelip onuda aynı yere sıkıştırsa ay çok dellendim adami bogasim geldi o kim köpek
Kız neyseki böyle bir şansın var nisanliymissin en azındanTeşekkür ederim, çarem tükenirse konuşacağım onunla da. Dün ne olursa olsun yanındayım, ne yapacaksak birlikte yapacagiz güçlü dur filan dedi sağolsun. Varlığı güç veriyor en azından.
Hep kendi paramı kazandım, hayatımı idame ettim öğrencilik dönemi de dahil. Belki yersiz bir gurur ama sırf o para için böyle birşey istemek zoruma gidiyor. Bahar aylarında evlilik var plânlarımızda ama o zamana kadar bu işte verem olurum muhtemelen. Olmadi erkene çekeceğiz dediginiz gibi
Hiç kimse şirkete gelip o kadinin hakkını aramadimi ilginç benim babam yada eşim olsa tövbeler tövbesi diyorum başkada bir şey demiyorumMalesef, ve o kadın yaşadıklarına inanamadı ağlaya ağlaya gitti. Şimdi başka bir şirkette yönetici ama aylarca kendine gelemedi
Evet canım çok şükür. Yaa inanmayacaksınız ama bu dengesiz herod nikah işlemleri için bile göndermeyecek biliyorum. Doktora belediyeye filan gidebilmek kırk takla atacagimKız neyseki böyle bir şansın var nisanliymissin en azından
Canım kadın mesleğinde iyi bir yerde ama zor günler gecirmis. Eşi ile ayrıydı (aldatilmis), babası vefat etmiş. Psikopat eşinden uzaklaşmak için il değiştirmiş kimsesi olmayan bir kızcağız. Bu şehre taşındığında oğlu 3 yaşındaymış, yıllarca da bu şirkette çalışmış. Sonuç 1 haysiyetsiz geldi ve tüm emekler çöp olduHiç kimse şirkete gelip o kadinin hakkını aramadimi ilginç benim babam yada eşim olsa tövbeler tövbesi diyorum başkada bir şey demiyorum
Kimsesizlik zor Allah yardımcısı olsun ne diyim oda bulmuş tam kolay lokmayı yazık üzüldüm kadına dişli biri çıkıp şu adamı bir yese nede güzel olur herkesin yüreği soğurCanım kadın mesleğinde iyi bir yerde ama zor günler gecirmis. Eşi ile ayrıydı (aldatilmis), babası vefat etmiş. Psikopat eşinden uzaklaşmak için il değiştirmiş kimsesi olmayan bir kızcağız. Bu şehre taşındığında oğlu 3 yaşındaymış, yıllarca da bu şirkette çalışmış. Sonuç 1 haysiyetsiz geldi ve tüm emekler çöp oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?