istenmediğim için mi başına bir şey geldiği için mi ULAŞAMIYORUM :(

Benimkide dahil hepsi ayni bok

Yaptırdığın büyü ters tepmiş diyeceğim de işe yaramadığı zaten belli. Bu adam hep böyle pintiymiş işte.

gittigin hoca biliyodur belki nerde oldgunu..basina bsey gelmemistr merak etme..o tlfnu ozellikle kapatmistr..bi adet odunla berabersn cnku cnm alis buna kafanada takma...bde buna hediye alip iyice adamin bi tarafini kaldiriyosun...

etrafta görüyorum çok kıymet gören kızlar var ve ben soruyorum coğu zaman kendime acaba ben onlardan daha mı az kıymetliyim diye

Kimsenin kıymetiyle kendi kıymetimizi ölçmeyin.

Ama hoca dediğiniz o cahillerin yanına gidecek kadar kendini çaresiz hisseden, sevgi denilen duygunun bu kadar basit olmadığını bilmeyen , istenmese bile sevgilisinin peşinden koşan siz, önce bir kendinizi toparlayın.
Once siz kendinize kıymet verin.

Özür dilerim de onun sizi sevdiğinden emin misiniz? Gerçekten seven insan başka türlü olur.. Ayrıca güveniyor musunuz gerçekten? İyi tartip iyi düşünün. Allah hayirlisini versin. Umarim çok yipranmadan atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…