Istenmeyen annelik

Portal1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
4
0
1
33
7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi

Doğdumu çocuk ?

Evet gezip tozmaniz cok önemli. Daha elaleme facebooktan insragramdan hava atmak vardi programda...yani aklinizda o kadar isler varken bi korunmak gelmemis. Cocuga acidim. Kim cocuk dünyaya getiriyorsa sorumlulugunu da almali. Ha alamiyorsun o zaman profesyonel yardim. Gerci bencilligin tedavisi yok bildigim kadariyla

Cidden yazıda tek bir duygu kırıntısı yok hadi sizde yok eşinizde de mi yok. Çok ilginç geldi bana. Bende evlendiğimde çocuk düşünmüyordum bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. İlkin korktum, evlilik çok yeni, gezip tozma hayallerim vardı, hazır değilim diye düşündüm. Hamilelik testinden bir hafta sonra doktora hamileliğin yolunda gidip gitmediğini öğrenmek için gittiğimizde; ne olur iyi olsun bebeğim diye dua eder buldum kendimi. Çok şükür sağlıkla doğdu. İlk zamanlar sürekli uyuyordu, tek bağ emzirmeydi. Tabiyki bebeğimi seviyordum ama zaman zaman birazda erken oldu hiç eşimle yalnız kalamıyorum yan gelip yatamıyorum falan diye içten içe düşünüyordum. Ama annelikte zamanla öğrenilen bişey ve bebekle aranızdaki bağ zamanla inanılmaz şekilde kuvvetleniyor. Sizin kokunuzda huzur bulan masum bir melek düşünsenize. O büyüdükçe bende büyüdüm, bebekli hayatımıza hep birlikte alıştık, öyle bir şey ki allah korusun ufak bir rahatsızlık geçirse benim için dünya durur. Gezmekten tozmaktan aileden eşten her şeyden ötedir evlat. Zamanla sizde de bu bağ oluşacaktır oluşmalıdır. Bebeğinizin anne sevgisine ihtiyacı olacaktır.

Bize evlatlık verin Rahat rahat gezip tozarsınız.. Hayret bişeysiniz gerçekten.. Bazen tanrının bu konudaki adaletini sorgulamıyorum desem yalan olur.. Hissizliğinize hayran kaldım gerçekten pesss

yaaa kadın depresyondayım demiş zaten, bebek istemeyen kadın görünce niye bir garip oluyoruz ki biz. herkes aynı olacak diye birşey yok.

nice istenmeyen bebek, ailesinin göz bebeği olmuş görüyoruz. eski örneklerden.

aslında biz seni hiç istemiyorduk ama hayatımıza gün ışığ gibi girdin diyen nice aile var.

o yüzden tatlım için ferah olsun, eminim onun kucağında ve sana muhtaç olması tüm duygularını tetikleyecektir.

Konu sahibi görüyorum ki ortalığı karıştırıp sırra kadem bastın.. Senin de gerçek olmadığını böylece anlamış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…