- Konu Sahibi Portal1234
-
Böyle yanlışlıkla hamıle alanları gördükçe acaba ürememizde bir sıkıntımı var dıyorum
Duygularıma tercüman oldunBu insanlarda da moda oldu şimdi " istemiyoruğmmm benimseyemiyoruğğğmm " klişesi .
Sevişmeyinde o zaman bir zahmet korunmaktan bile bir haberseniz .
Ne kolay , çocuk oyuncağı gibi geliyor sanırım
Aile hekimi bana öyle söylemişti. Hiç birşeyin yüzde yüz garantisi yok istersen ilacını içmeye devam et eşinde korunsun demişti mesela .Kesinlikle çocuk istemediği için hem doğum kontrol hapı kullanıp hem de prezervatif kullanan insan tanıyorum ben. O çocuk sizin tedbirsizliğinizin bedelini ödemek zorunda değil. Emin olun istenmediğini hissediyordur. Onun için de çok zor olmalı.
Psikolojik destek almayı dene
Allah isteyenlere versin. İşte böyle insanlar da çocuk sahibi oluyor üzülüyorum. Bebeğin bakımına odaklanacağın yerde kalkmış gezmeden bahsediyorsun.7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Cocuk istemeyince ya duygusuz oluyoruz ya inandirici olmuyoruz zaten
Bazıları evlat sahibi olmak için çaba gösterir hatta bu yüzden eşinden boşanmayı bile dusenen insanları okudum rabbimde bazisina verir ama kıymet bilmez bence yatıp sukredin Allaha size bir mucize vermiş alisamadimda ne demekDaha bu sabah 5-6 aylık evli bayanın anne olmak için uğraştığını okuyordum forumda. (Tabi anne olmak isteyen çok, yeni evli olunca dikkatimi çekmişti). Şimdiyse bu konuda buldum kendimi. Hayat çok qarip gerçekten. Umarım hayırlısı olur sizin içinde. Depresyon durumuda en kısa zamanda geçer.
Kesinlikle katılıyorum da bu kadar çocuk olmasın derken hunharca sevişip sonunu düşünmemekte ayrı bir ironi ,valla ne diyeyim doğacak yavruya üzüldüm anasına degikBu tarz konular bizim gibi çocuk sahibi olmak için gece gündüz dua eden insanları çok incitiyor ama ne diyeyim Rabbim sizin gönlünüze de o sevgi ve merhamet hissini düşürsün inşallah..
Yaşınız o kadar da kucuk değil ki7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Yapmaya gelince yapiyorsunuzda sonrasinda nasıl istemiyorsunuz korunma yontemi denen birsey var yazık degilmi bebege7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?