Istenmeyen annelik

Valla ben de istemeyen gebelik yaşadım 2 defa kürtaj da oldum ama bu kadar hissiz olmadım! Bu işte bi gariplik var yani

Böyle yanlışlıkla hamıle alanları gördükçe acaba ürememizde bir sıkıntımı var dıyorum
Aynen ben de
bizim girmediğimiz şekil kalmadı yok olmuyor yani
olan da beğenmiyor sinir oluyorum
bilseler ki , bu çocuk istediğin anda ha deyince olmuyor
aslında ne buyuk nimet..............

Vuhuuu taşlanmaya hazır ol.
Sen anne olmazsın zaten
Bi zahmet anne olma zaten tarzı cevaplara hazır ol.
Neden dersen son konuma bakabilirsin.

Aynen ben de
bizim girmediğimiz şekil kalmadı yok olmuyor yani
olan da beğenmiyor sinir oluyorum
bilseler ki , bu çocuk istediğin anda ha deyince olmuyor
aslında ne buyuk nimet..............

İstemsizce güldüm.. Bizde şekilden şekile girmiştik olmuyordu.Etrafımda yok kazayla oldu cümlelerini duyunca deliye dönüyordum.Biz istiyorduk bile bile korunmuyorduk yine olmuyordu ama millet kazayla çocuk nasıl yapıyor diye az düşünmedim yaniii. Rabbim herkese nasip etsin.

Ben istemiyordum zaten ama Allah inşallah tez zamanda isteyenlere versin diye dua ediyorum.
Zamanı vardır mutlaka, en güzel zamanda en sağlıklı şekilde olur inşallah sizin.
ben de ilk baslarda istemedim
ilk 2 sene falan
sonra kararımızı verdiğimizde de olmadığını gördük:)
hayırlısı allah isteyen herkese nasip etsin

ben de anlamıyorum korunarak hamile kalıyorlar
ben maymuna dönüyorum ilişki sonrası ama vermeyen Allah vermiyor yani anlamadım bu işi:)
amin

Kesin takvim veya dışarı yöntemiyle korunuyordunuz değil mi...O korunma olmuyor işte.

bizde olmuyor diye depresyondayz. oturup dua edin sükür e din

Başkasının lafıyla hamile kalırsanız olur tabi o çocuğun ne günahı var korunsaydınız

Tesekkur ederim canim insallah dedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…