- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Portal1234
-
Niye inandırıcı gelmedin ki simdi sen bana
Kendi karmaşanızı ifade eden tek duygusal kelime yok yazınızda. Bana inandırıcı gelmedi, üzgünüm.
Ben direk bunları şikayet et butonuna sevk ediyorumBen yeni üye vakalarindan biri diyorum
Valla ben de istemeyen gebelik yaşadım 2 defa kürtaj da oldum ama bu kadar hissiz olmadım! Bu işte bi gariplik var yaniyaaa kadın depresyondayım demiş zaten, bebek istemeyen kadın görünce niye bir garip oluyoruz ki biz. herkes aynı olacak diye birşey yok.
nice istenmeyen bebek, ailesinin göz bebeği olmuş görüyoruz. eski örneklerden.
aslında biz seni hiç istemiyorduk ama hayatımıza gün ışığ gibi girdin diyen nice aile var.
o yüzden tatlım için ferah olsun, eminim onun kucağında ve sana muhtaç olması tüm duygularını tetikleyecektir.
Bizim de 4 senedirbizim 5 senedir yanlışlıkla olmadı
Aynen ben deBöyle yanlışlıkla hamıle alanları gördükçe acaba ürememizde bir sıkıntımı var dıyorum
olmayanlar sarılıp ağlayalım o halde:)Bizim de 4 senedir
Ben istemiyordum zaten ama Allah inşallah tez zamanda isteyenlere versin diye dua ediyorum.olmayanlar sarılıp ağlayalım o halde:)
Vuhuuu taşlanmaya hazır ol.7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Aynen ben de
bizim girmediğimiz şekil kalmadı yok olmuyor yani
olan da beğenmiyor sinir oluyorum
bilseler ki , bu çocuk istediğin anda ha deyince olmuyor
aslında ne buyuk nimet..............
ben de ilk baslarda istemedimBen istemiyordum zaten ama Allah inşallah tez zamanda isteyenlere versin diye dua ediyorum.
Zamanı vardır mutlaka, en güzel zamanda en sağlıklı şekilde olur inşallah sizin.
ben de anlamıyorum korunarak hamile kalıyorlarİstemsizce güldüm.. Bizde şekilden şekile girmiştik olmuyordu.Etrafımda yok kazayla oldu cümlelerini duyunca deliye dönüyordum.Biz istiyorduk bile bile korunmuyorduk yine olmuyordu ama millet kazayla çocuk nasıl yapıyor diye az düşünmedim yaniii. Rabbim herkese nasip etsin.
bizde olmuyor diye depresyondayz. oturup dua edin sükür e din7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Dogduçocuk doğdu mu doğmadı mı?
Başkasının lafıyla hamile kalırsanız olur tabi o çocuğun ne günahı var korunsaydınız7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Cocuk istemeyince ya duygusuz oluyoruz ya inandirici olmuyoruz zatenNiye inandırıcı gelmedin ki simdi sen bana
bence ikisi de degilsiniz ama evlenmeyi biliyorsanız korunmayı da bilceksiniz. sonra aglanmak cok da inandırıcı gelmiyor.Cocuk istemeyince ya duygusuz oluyoruz ya inandirici olmuyoruz zaten
valla ya şu istemeyrek kalınan gebelikten bende istiyorum :)bizim 5 senedir yanlışlıkla olmadı
Tesekkur ederim canim insallah dedigin gibi oluryaaa kadın depresyondayım demiş zaten, bebek istemeyen kadın görünce niye bir garip oluyoruz ki biz. herkes aynı olacak diye birşey yok.
nice istenmeyen bebek, ailesinin göz bebeği olmuş görüyoruz. eski örneklerden.
aslında biz seni hiç istemiyorduk ama hayatımıza gün ışığ gibi girdin diyen nice aile var.
o yüzden tatlım için ferah olsun, eminim onun kucağında ve sana muhtaç olması tüm duygularını tetikleyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?