Istenmeyen annelik

Vuhuuu taşlanmaya hazır ol.
Sen anne olmazsın zaten
Bi zahmet anne olma zaten tarzı cevaplara hazır ol.
Neden dersen son konuma bakabilirsin.

bizim gibi hissetmeyen bizden değildirciler onlar

kadının kadına yaptığını kimse yapmaz, hele de 5 haftalık hamile kadını kötü yorumlarıyla eleştirip strese sokmak bence doğru değil. kadın içindeki telaşı atmak için yazıyor bence.

Doğdu mu?
Doğdu ve sevemediniz alışamadınız öyle mi?
Valla ben doğmadı da aldırmayı düşünüyorsunuz sanmıştım.

Allah bebeğinize acısın, sadece bunu söylüyorum o halde...

sen eger gerceksen yazik o yavruya cok uzuldum biz disi kasininca uyuyamiyor rahat uyusun diye disini sabaha kadar uyumadan kasiyan anneler seni anlamayacagiz bence

Bu tarz konular bizim gibi çocuk sahibi olmak için gece gündüz dua eden insanları çok incitiyor ama ne diyeyim Rabbim sizin gönlünüze de o sevgi ve merhamet hissini düşürsün inşallah..
degil mi ne cabalar sarfediliyor ne uzuntuler yasaniyor bir cift cizgiyi bile gorebilmek icin nelerden vazgeciyoruz gelmis buraya kocamla gezecektim diyor istemiyorum sevemedik diyor ya SEVEMEMİŞ

Bilmiyorum ki...ama boylesi de zülm eder durur cocuguna hep
Butun hıncını cikarir ...bdv de isterik anaları görüyoruz
ne bileyim ya belki istmesede zulum etmez anneai falan alir bakar yurtta cok iyi deilki cocugun bir gazini bile cikarmiyolar oralarda kivraniyor yavrucaklar agridan agla agla oraya gitmesin ya durumum olsa ver ben bakayim diyecegim tek oraya gitmesin yavrucak

Çocuk olmayınca olmuyor diye ağlarsınız, olunca da niye oldu şimdi istemiyorum diye.
Allah yokluğunu göstermesin, kolay elde edilenin değeri olmuyor mu sizin için hanımefendi ?

keske " bu çocuk" demeseydin bari...
ben hamile oldugumu bugün ogrendim 27 yasindayim 3.5 yildir istiyorduk sebepsiz yere olmuyordu kpss hazirlaniyorum 3 ay kaldi cok borcumuz var gezecek yerlerimiz bizim de var ama gez gez bitmiyor ki zatem biraz da cocugunla gezersin :)
borc da bitmiyor nasilsa ode ode :)
sinava da nasip Allah isterse kazanirim ben elimden geleni yapayim da
ben de bugunogrendim evey cok sevindim agladim ama sevincimi bende tam yasayamiyorum cekincelerim var senin gibi ama pozitif ol.aya calisiyorum aile olcaz diyoeum yeni bi üye katilcak agrilarimi umursamicam tadini cikartcam diyorum
hayatta bi kere basina geliyo belki bi daha yasamicaksin..
hem kotu dusunup bebegini de etkilememelisin
bi de soyle dusun senin ve esinin ihmalkarligi yuzunden oldu bunun icin bebegini suclamamalisin
lutfen aldirma ilerde belki Allah bu memnuniyetsizliginden dolayi hic cocuk vermeyecek bilemezsin..
herkes anne olmak zorunda anneligi hissetmek zorunda degil ben seni yadirgamadim illa bayaniz diye annelik ic gudulerimiz yogun olmayadabiliyo bazilarinda ama "bu cocuk "diyerek nefretle belirtmen hic olmadi senin elindeydi artik ahlanip vahlanma
Allah seni bu sekilde imtihan ediyor demekki

Çocuğunuz gezmeye engel değil, gezmeyi zevk haline getiren, ileride onsuz gezmenin aklınıza bile gelmeyeceği, ''bu çocuk' yerine ''aşkım, hayatımın anlamın, nefesim, ömrüm....'' gibi çeşitli sıfatları bile yetersiz bulacağınız ve şimdiki düşüncelerinizden dolayı pişmanlık duyacağınız kendinize, eşinize ve hayata verip verebileceğiniz yegane hediyedir..

Ne borç biter ne de gezecek yer.
Allah ömür verdiyse zamanı gelince gezilir.
Cocuklada pek güzel geziliyor ayrica.
Helede araba varsa zaten kolaylik.
Oğlumla esimle tura gittik. Safranbolu, amasra, karabük gezdik.
Canakkaleye gittim oglumla şehitlikleri gezmeye yine otobüs turla.
Ve yağmur çamurdu nasil koşturduk keyif aldik ama.
Çok keyif aldim.
Oglum cok eğlendi.
Her yıl tatile gideriz oglumsuz gitmem.
Sıkılırım ki.
Oglum daha 4 yaşındaydı memlekete gittim esimde yoktu hem yanimda.
Otobüsle gittik.
Nasıl keyifli gecti zaman onunla.
O olmasa kesinlikle sıkılırdim.
O benim arkadasim.
Şimdi evimize bir melek daha geliyor.
O da katılacak şimdi gezmeleremize.
Abiside büyüdü artik o da arkadas olacak kardesine eminimki.

Gidicez yine şehir dışına top koşturup oynayacak kucugumde.
Çocuğu bir ayak bağı olarak görmeyip sevip bir birey olarak gorunce hayat daha güzel.
Eğlenmeyi bilene.

Bence o bebek gelsin ne güzel şeyler katacak evliliğine ona odaklan.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin .Yaşın çok küçük değil ki tam uygun bir yaştasın.Hamileliğinin tadını çıkart.Eşin ilgili ve istekli bir babaysa işin kolay olur.Sen bu şekilde tepkiler verirsen eşinde üzülür o da istemez ama sanırım şoke olduğunuzdan böyle yazdınız kalp atışlarını duyduğunda bir canın karnında büyüdüğünü hissettiğini çok şükürler ediceksin Rabbine Tüp bebekle ikiz annesi olan ve 2 yıl uğraşlar veren biri yazıyor bunu sana

Böyle yanlışlıkla hamıle alanları gördükçe acaba ürememizde bir sıkıntımı var dıyorum
Biz gece gündüz demeden doktor,doktor geziyoruz tık yok,cinselligidd cinsellik olarak değilde mecburiyet haline getirdik.ama yinde yok yok.

Reactions: H E
Ne duruyon ki yetimhaneye birak hayatini yasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…