- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
- Konu Sahibi Portal1234
-
Vuhuuu taşlanmaya hazır ol.
Sen anne olmazsın zaten
Bi zahmet anne olma zaten tarzı cevaplara hazır ol.
Neden dersen son konuma bakabilirsin.
çocuk doğmuş hala istenmeyen annelik diyosun...git yetistirme yurduna ver o zaman ne sızlaniyorsunCocuk istemeyince ya duygusuz oluyoruz ya inandirici olmuyoruz zaten
nolur bu fikri sunmayin oradaki cocuklari hele hele bebekleri bir gorseniz baska bir yolu yokmudur bununçocuk doğmuş hala istenmeyen annelik diyosun...git yetistirme yurduna ver o zaman ne sızlaniyorsun
degil mi ne cabalar sarfediliyor ne uzuntuler yasaniyor bir cift cizgiyi bile gorebilmek icin nelerden vazgeciyoruz gelmis buraya kocamla gezecektim diyor istemiyorum sevemedik diyor ya SEVEMEMİŞBu tarz konular bizim gibi çocuk sahibi olmak için gece gündüz dua eden insanları çok incitiyor ama ne diyeyim Rabbim sizin gönlünüze de o sevgi ve merhamet hissini düşürsün inşallah..
Bi 5 senede benden gelsinBizim de 4 senedir
Bilmiyorum ki...ama boylesi de zülm eder durur cocuguna hepnolur bu fikri sunmayin oradaki cocuklari hele hele bebekleri bir gorseniz baska bir yolu yokmudur bunun
ne bileyim ya belki istmesede zulum etmez anneai falan alir bakar yurtta cok iyi deilki cocugun bir gazini bile cikarmiyolar oralarda kivraniyor yavrucaklar agridan agla agla oraya gitmesin ya durumum olsa ver ben bakayim diyecegim tek oraya gitmesin yavrucakBilmiyorum ki...ama boylesi de zülm eder durur cocuguna hep
Butun hıncını cikarir ...bdv de isterik anaları görüyoruz
Madem kocişinizle yapacak çok güzel etkinlikleriniz vardı neden korumadınız hanımefendi?
Bence o bebek gelsin ne güzel şeyler katacak evliliğine ona odaklan.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin .Yaşın çok küçük değil ki tam uygun bir yaştasın.Hamileliğinin tadını çıkart.Eşin ilgili ve istekli bir babaysa işin kolay olur.Sen bu şekilde tepkiler verirsen eşinde üzülür o da istemez ama sanırım şoke olduğunuzdan böyle yazdınız kalp atışlarını duyduğunda bir canın karnında büyüdüğünü hissettiğini çok şükürler ediceksin Rabbine Tüp bebekle ikiz annesi olan ve 2 yıl uğraşlar veren biri yazıyor bunu sana7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Biz gece gündüz demeden doktor,doktor geziyoruz tık yok,cinselligidd cinsellik olarak değilde mecburiyet haline getirdik.ama yinde yok yok.Böyle yanlışlıkla hamıle alanları gördükçe acaba ürememizde bir sıkıntımı var dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?