- 27 Mayıs 2020
- 56
- -148
- 1
- 33
- Konu Sahibi gamzeyont38
Evet hemen evlenmedim çok sorguladım emin olabilirsin hep bi evlilik bebek korkum vardı .zaten muhtemelen sağlıklı doğacak bu bebek.sonra bir daha yapmam kesinlikleKonuyu özellikle takip ediyorum ve sacmaladigini düşünüyorum. Sen bi maaş tutturmuş gidiyosun. Para demek değil herşey ve gerçekten paradan daha önemli şeyler var şu hayatta. Hiç mi hiç istemiyorum yazmışsın. Eşinle severek evlenmişsin. Kaldı ki öyle bugün tanıştım hop yarın evleneyim dediğini de sanmıyorum. Ufak tefek kavgalar ses yüksekliği her zaman olacak şeyler. Bunlar olmazsa zaten bişeyler eksik demektir. Çocuk konusuna gelince de gerçekten çok insan var benim gibi çocuk sahibi olmak isteyen. Bide senin gibi olana razı olmayıp simariklik yapanlar var. Madem istemiyodun bi bebeği kaç tane korunma yöntemi var. Korunsaydin. Bugün çocuğum olsun yarın vazgeçtim olmasın demek olmaz. 26 yaşındayım diyosun ama ben sende o yaşta birinin olgunluğunu göremedim. Oku ve anla karnında mucize var çoğu insanın beklediği bi mucize. Böyle saçmalıklara gelmez küçücük bebek. Senin gelgitlerinle de normal şekilde büyüyebilecegini sanmıyorum!