istenmeyen damat adayı :(

funfb

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
332
100
18
34
Her şey yolunda giderken.
Artan terör olayları herkesin gözünü korkutur.
Baba kızının ilişkisini öğrenir.
Her duruma olumludur fakat mesleği " asker " ASLA !!! denir.
Anne " hayırlısı " der.
Abi " mesleği bıraksın başka kuruma geçsin " der.
Meslek bırakılmayacak. Net !

Peki.
-İzlemem gereken yol ne ?
-Direne direne kavuşmak ! Mı ?
- Kim biricik kızını kolay kolay verir ki desem. "Ben geçiş yapmak için 3 sene beklemem. Gelip seni alıcam. Gerekirse kaçıram." diyen delikanlıyı sakinleştirmek mi ?
- Mesleği yüzünden bu güzel insan harcanır mı ?
( daha tanımadın bile baba )

-------------------------------------------------------------
AİLEMİ SEÇTİM.
İLİŞKİM BİTTİ.
BENZER DURUMU YAŞAYAN ARKADAŞLARA YARDIM EDERSİNİZ ARTIK :)

Son düzenleme:
tanıdıkca severler üzme kendini.. cok yakın bir arkadasım 3 yıllık sevgiliinden ayrıldı sırf bu yüzden. arkadasım polis.. kızın babası şark görevini yapsın öyle evlensinler demişti. kız da karsı cıkmayınca olan güzelim ilişkilerine oldu..

O deniyor zaten :) ya sonrası işte :/

Beklersin, bu kara günler geçer.
Acelemiz yok hayatım diye diye sakinleştireceksin sevdiğini.
Bu sırada aileni ikna yoluna gideceksin sabırla.

Bu büyük bir sorun değil emin ol.
Tanıyınca bakışları değişir.

Ayrıca meslek konusuna şu sıralar takılmaları çok doğal emin ol.. Herkes korkar

Aynı yollardan geçtim,kardesim askere kız verilirmi,annem hayirlisi olsun babam gurbet bilmemne kem küm...Sonuç,çok kolay olmayan bir hayat bir sürü tayin,ordan oraya savrulan iki yavrum ama dünyalar iyisi,meslegiyle gurur duyduğum,mükemmel bir(rabbim şükür) eş...Degecekse gururlu bir asker eşi ol....Hayırlısıolsun inşallah

Benimki de bundan korkuyor ya :/ Mesleğim yüzünden reddedileceğimi hiç dusunmemistim diyor neyse ki ben güçlüyüm.

Ahhh ahhh hep bu olaylar bizi bu duruma getiren zaten.
Sabredelim bakalım

Amin teşekkür ederim. Bana beni anlattiniz gibi oldu :) Sağolun.
Allah sizin de yardımcınız olsun.

Amin teşekkür ederim. Bana beni anlattiniz gibi oldu :) Sağolun.
Allah sizin de yardımcınız olsun.
Amin çok teşekkür ederim umarim sizde çok mutlu olursunuz...ha bu arada evlendikten sonra eşimi yere göğe sığdıramıyor ailemin hepsi,rabbim esimide yolundan sasirtmasin...sizde cok mutlu olun ınşallah

Amin çok teşekkür ederim umarim sizde çok mutlu olursunuz...ha bu arada evlendikten sonra eşimi yere göğe sığdıramıyor ailemin hepsi,rabbim esimide yolundan sasirtmasin...sizde cok mutlu olun ınşallah
Haha Ben de o günleri görebilecek miyim acaba
Tanısalar öyle olacaklar eminim ama.

diren canım.. pes etmedıkten sonra araya ne yas ne mezhep ne din ne de meslek girebilir..
Ya bende ona şaşırıyorum. Etrafımda bebek gibi kızlar işsiz serserilerle evleniyo. Kimse de bu ne perhiz demiyo.
Ben adam akıllı iş güç sahibi birini buluyorum. Bana yok olmaz deniyo kafayı yemem an meselesi

Amaaaan klasik baba işte. Hç skma canını ince ince işle babacığını. Keşke oğlana pat dye seni istemiyorlar demeseseydin, mesleği yeterince zor zaten. Neyse herşey yoluna girecektir şimdiden mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…