istenmeyen damat adayı :(

Kaçmak aileyi ezip geçmek olmasın.. Benim babamda nişanlımı öğrendiğinde olmaz asla demişti ama sonuç nişanlıyız çok şükür :) arayı bulacak kişiler önemli.. Babam amcamı çok dinler Çünkü babaları yok. O yüzden amcam ikna etmişti ailesi ile tanışmaya geldi sonrası oldu :) babanın dinlediği bir aile büyüğü yok mu araya girsin de ikna etsin?

Karsindaki tamam dedigin kisise eger aileni karsina al ve diret ama kacma asla ben bes yil bekledim esim istenmeyen damatti direttim baskasi olmicagini gorduler ve evlendik hayirlisi insallh

Benim babamda istemiyordu esimi simdi benden cok seviyor. Sabir sabir sabir....
sakin kacayim deme

Ayy canim kader arkadasim suan ayni durumdayiz sevgilim uzman cavus .annem babama soyledi suan babam ben yokmusum gibi davraniyor meslek zor diye ve uzun zaman sevgili kaldik diye sabredicez konunun takipcisiyim :)

Babam tek :/ Ancak dedem ya da teyzeler enisteler konuşabilir. Benim işim zorlaşırsa onları devreye sokmak var aklımda benim de :)

Karsindaki tamam dedigin kisise eger aileni karsina al ve diret ama kacma asla ben bes yil bekledim esim istenmeyen damatti direttim baskasi olmicagini gorduler ve evlendik hayirlisi insallh
Şu anda direnme dönemine girdik :)
Inşallah hayırlısı artık

Ayy canim kader arkadasim suan ayni durumdayiz sevgilim uzman cavus .annem babama soyledi suan babam ben yokmusum gibi davraniyor meslek zor diye ve uzun zaman sevgili kaldik diye sabredicez konunun takipcisiyim :)
Oooo kaderdaş buldum :)
Aynen annem babama dedi. Ben başka şehirdeyim bayram için evime geldim. Babam hiç öyle bişeyden bahsedilmemiş gibi davranıyor ama bu da beni strese sokuyor. Şimdi bişey dicek diye gözünün içine bakıyorum korkudan
Allah babalara yumuşaklık versin inşallah

Ayyy evet bak aksam isten geliyorum birkac gun uyuyodu gec geliorum cunku denk geldigimizde de mesela dun konusmak istio bir kelime soyluo sonra susuyo strese girdim birkac gun nasil karsilasicaz diye neyse alistim ama suan birsey dese ne dicem diye oyle dusunuyorum subatta kadar filan alisirmi acaba ya biz soz yapmak istioruz haziranda mezuniyetim var resmi sekilde gelse allahim simdi bayram ya izne geldi kacarak gorusuoruz bi gorsen halimizi ne yapsak ki off anneme bu konuyu kapatin kiz okulunu bitirecek demis. Ben unv basladigim zaman ogrenmisti gorusme dedi ben dayanamadim devam ettik simdi ayni adam karsisina gelince onada sasirdi.

Ben polis eşiyim 4 yılı doldurduk çok şükür....
Ilk eşim cevik kuvvetteydi aileme anlattığımda babam her haberlerde çıkan olayları gösterip en önde onlar diyip duruyordu kadere inanan insanlarız dedim ""eğer benim kaderimde dul kalmak varsa tabiki Rabbim yazdıysa bozsun kimle evlenirken evleneyim o kaderi yaşarım inşallah öyle degildir. Ben o olsun diye ısrar da etmiyorum tanıyın eğer benim göremediğim kötü yönü varsa söyleyin o şekilde bakayım karar verelim"" dedim

Ve sonuç tanıştılar Rabbim bozmasın iki taraflı birbirlerine değer verirler sevgi özellikle saygı var...

Konuşmaması konuşmasından daha kötü
Bizimki 5 yıllık arkadaslığın sonucu ilişki.
Adam ilk defa beni biriyle duydu annemden.
Biz direnmeye devam edelim en iyisi.
Baksana herkes sonradan olumlu olacaktır diyor.

Babam tek :/ Ancak dedem ya da teyzeler enisteler konuşabilir. Benim işim zorlaşırsa onları devreye sokmak var aklımda benim de :)

İkna edecek olan konuşsun ama yoksa ters tepebilir o ince çizgiye dikkat :) deden konuşabilir en azından babasını dinler :) şimdiden mutluluklar sana

Maşallah
Çok güzel bi konuşma olmuş.
Bu sıralar annemde bana öyle.
Bak şurda olay bak burada onlar. :/ Haberlere bakmıyoruz birlikte.
Ben de herşeyi göze alarak başladım bu ilişkiye.
Inşallah sonumuz iyi olur.

İkna edecek olan konuşsun ama yoksa ters tepebilir o ince çizgiye dikkat :) deden konuşabilir en azından babasını dinler :) şimdiden mutluluklar sana
Benim yetmediğim yerde ona gidicem artık .
Çok teşekkür ederim :)

Konuşmaması konuşmasından daha kötü
Bizimki 5 yıllık arkadaslığın sonucu ilişki.
Adam ilk defa beni biriyle duydu annemden.
Biz direnmeye devam edelim en iyisi.
Baksana herkes sonradan olumlu olacaktır diyor.
Dogu gorevini bitirip devlet memurluguna gecsin kizi veriyim demis anneme

canım bilindik hikaye sadece kahramanlar farklı. bende sana bi olay anlatayım biraz uzun okumak istersen;
bundan 7 sene önce kız ve erkek tanışır zamanla birbirlerine aşık olurlar ileride evlilik planları vardır. ikinci yılın sonunda kızın ailesi ilişkiyi öğrenir çocuğu istemezler çünkü kız okuyor sevgilisi ona göre değildir kendilerince. kızın annesi babası abileri (4 tane) kesinlikle olmaz der. kızı eve hapsedip görüştürmezler telefon internet hepsi yasaklanır. hergün işkence gibi geçer.... çocuk evlerine gider kapıdan kovulur yüzüne bile bakılmaz. abileriyle tek tek görüşür yine sonuç olumsuz olur aile büyükleri araya girer yine olmaz.... ne yapılırsa yapılsın nafiledir, ama bitmeyen tek şey vcardır: ÜMİT ETMEK...
peki şimdi sonu ne biliyor musun? sabredip kavuşan iki aşık ve biri kız biri erkek 2 çocuk ve tam 4 yıllık mutlu ve huzurlu bir evlilik :)
sabret ve dua et hayırlısını iste gerçekten seviyorsanız er ya da geç aileler yumuşar. benimki beni kaçıracağı eve kadar hazırlamıştı ama hiçbirine gerek kalmadı...

Yavas yavas rizalarini alirsin..

Tanistir aileler tanissin , ailende sonra olumlu yaklasir ...

Kacmak olmaz ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…