Her şey yolunda giderken.
Artan terör olayları herkesin gözünü korkutur.
Baba kızının ilişkisini öğrenir.
Her duruma olumludur fakat mesleği " asker " ASLA !!! denir.
Anne " hayırlısı " der.
Abi " mesleği bıraksın başka kuruma geçsin " der.
Meslek bırakılmayacak. Net !
Biz ayrılmayacağız. Net !
Peki.
-İzlemem gereken yol ne ?
-Direne direne kavuşmak ! Mı ?
- Kim biricik kızını kolay kolay verir ki desem. "Ben geçiş yapmak için 3 sene beklemem. Gelip seni alıcam. Gerekirse kaçıram." diyen delikanlıyı sakinleştirmek mi ?
- Mesleği yüzünden bu güzel insan harcanır mı ?
( daha tanımadın bile baba)
Babam tek :/ Ancak dedem ya da teyzeler enisteler konuşabilir. Benim işim zorlaşırsa onları devreye sokmak var aklımda benim de :)Kaçmak aileyi ezip geçmek olmasın.. Benim babamda nişanlımı öğrendiğinde olmaz asla demişti ama sonuç nişanlıyız çok şükür :) arayı bulacak kişiler önemli.. Babam amcamı çok dinler Çünkü babaları yok. O yüzden amcam ikna etmişti ailesi ile tanışmaya geldi sonrası oldu :) babanın dinlediği bir aile büyüğü yok mu araya girsin de ikna etsin?
Şu anda direnme dönemine girdik :)Karsindaki tamam dedigin kisise eger aileni karsina al ve diret ama kacma asla ben bes yil bekledim esim istenmeyen damatti direttim baskasi olmicagini gorduler ve evlendik hayirlisi insallh
Amin amin AmiiiiiinnnnnOluuur oluuur bal gibi olur bence
Sabır taşı olduk yahuBenim babamda istemiyordu esimi simdi benden cok seviyor. Sabir sabir sabir....
sakin kacayim deme
Oooo kaderdaş buldum :)Ayy canim kader arkadasim suan ayni durumdayiz sevgilim uzman cavus .annem babama soyledi suan babam ben yokmusum gibi davraniyor meslek zor diye ve uzun zaman sevgili kaldik diye sabredicez konunun takipcisiyim :)
Ayyy evet bak aksam isten geliyorum birkac gun uyuyodu gec geliorum cunku denk geldigimizde de mesela dun konusmak istio bir kelime soyluo sonra susuyo strese girdim birkac gun nasil karsilasicaz diye neyse alistim ama suan birsey dese ne dicem diye oyle dusunuyorum subatta kadar filan alisirmi acaba ya biz soz yapmak istioruz haziranda mezuniyetim var resmi sekilde gelse allahim simdi bayram ya izne geldi kacarak gorusuoruz bi gorsen halimizi ne yapsak ki offOooo kaderdaş buldum :)
Aynen annem babama dedi. Ben başka şehirdeyim bayram için evime geldim. Babam hiç öyle bişeyden bahsedilmemiş gibi davranıyorama bu da beni strese sokuyor. Şimdi bişey dicek diye gözünün içine bakıyorum korkudan
Allah babalara yumuşaklık versin inşallah
Konuşmaması konuşmasından daha kötüAyyy evet bak aksam isten geliyorum birkac gun uyuyodu gec geliorum cunku denk geldigimizde de mesela dun konusmak istio bir kelime soyluo sonra susuyo strese girdim birkac gun nasil karsilasicaz diye neyse alistim ama suan birsey dese ne dicem diye oyle dusunuyorum subatta kadar filan alisirmi acaba ya biz soz yapmak istioruz haziranda mezuniyetim var resmi sekilde gelse allahim simdi bayram ya izne geldi kacarak gorusuoruz bi gorsen halimizi ne yapsak ki offanneme bu konuyu kapatin kiz okulunu bitirecek demis. Ben unv basladigim zaman ogrenmisti gorusme dedi ben dayanamadim devam ettik simdi ayni adam karsisina gelince onada sasirdi.
Babam tek :/ Ancak dedem ya da teyzeler enisteler konuşabilir. Benim işim zorlaşırsa onları devreye sokmak var aklımda benim de :)
MaşallahBen polis eşiyim 4 yılı doldurduk çok şükür....
Ilk eşim cevik kuvvetteydi aileme anlattığımda babam her haberlerde çıkan olayları gösterip en önde onlar diyip duruyordu kadere inanan insanlarız dedim ""eğer benim kaderimde dul kalmak varsa tabiki Rabbim yazdıysa bozsun kimle evlenirken evleneyim o kaderi yaşarım inşallah öyle degildir. Ben o olsun diye ısrar da etmiyorum tanıyın eğer benim göremediğim kötü yönü varsa söyleyin o şekilde bakayım karar verelim"" dedim
Ve sonuç tanıştılar Rabbim bozmasın iki taraflı birbirlerine değer verirler sevgi özellikle saygı var...
Benim yetmediğim yerde ona gidicem artık .İkna edecek olan konuşsun ama yoksa ters tepebilir o ince çizgiye dikkat :) deden konuşabilir en azından babasını dinler :) şimdiden mutluluklar sana
Dogu gorevini bitirip devlet memurluguna gecsin kizi veriyim demis annemeKonuşmaması konuşmasından daha kötü
Bizimki 5 yıllık arkadaslığın sonucu ilişki.
Adam ilk defa beni biriyle duydu annemden.
Biz direnmeye devam edelim en iyisi.
Baksana herkes sonradan olumlu olacaktır diyor.
Benim de abim öyle söylüyorDogu gorevini bitirip devlet memurluguna gecsin kizi veriyim demis anneme
canım bilindik hikaye sadece kahramanlar farklı. bende sana bi olay anlatayım biraz uzun okumak istersen;Her şey yolunda giderken.
Artan terör olayları herkesin gözünü korkutur.
Baba kızının ilişkisini öğrenir.
Her duruma olumludur fakat mesleği " asker " ASLA !!! denir.
Anne " hayırlısı " der.
Abi " mesleği bıraksın başka kuruma geçsin " der.
Meslek bırakılmayacak. Net !
Biz ayrılmayacağız. Net !
Peki.
-İzlemem gereken yol ne ?
-Direne direne kavuşmak ! Mı ?
- Kim biricik kızını kolay kolay verir ki desem. "Ben geçiş yapmak için 3 sene beklemem. Gelip seni alıcam. Gerekirse kaçıram." diyen delikanlıyı sakinleştirmek mi ?
- Mesleği yüzünden bu güzel insan harcanır mı ?
( daha tanımadın bile baba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?