kaçan biri olarak dünyada kimseye kacma fırsatını verme dünyanınnnn en iyi adamıda olsa kimse icin kacılmaz kimse icinHer şey yolunda giderken.
Artan terör olayları herkesin gözünü korkutur.
Baba kızının ilişkisini öğrenir.
Her duruma olumludur fakat mesleği " asker " ASLA !!! denir.
Anne " hayırlısı " der.
Abi " mesleği bıraksın başka kuruma geçsin " der.
Meslek bırakılmayacak. Net !
Biz ayrılmayacağız. Net !
Peki.
-İzlemem gereken yol ne ?
-Direne direne kavuşmak ! Mı ?
- Kim biricik kızını kolay kolay verir ki desem. "Ben geçiş yapmak için 3 sene beklemem. Gelip seni alıcam. Gerekirse kaçıram." diyen delikanlıyı sakinleştirmek mi ?
- Mesleği yüzünden bu güzel insan harcanır mı ?
( daha tanımadın bile baba)
Tanışınca değişecekler diye herkese şüpheci yaklaşayım artık. Sütten ağzım yandı 1 kere nasıl olsaEmin ol tanıyınca değişiyorlar bizzat yaşandı.
En doğrusunu yaptın. Senden aileni silmeni istedi, ama yapmadığın için terketti çünkü seni yönetemeyeceğini, ezikleyemeyeceğini anladı. Bu yüzden kudurdu. Kukla istiyor o, kendi ailesine bağlayacak seninkini silecek. Oyununa gelmedin.
Biliyorum : ) keşke sizi de uyaran biri olsaymışkaçan biri olarak dünyada kimseye kacma fırsatını verme dünyanınnnn en iyi adamıda olsa kimse icin kacılmaz kimse icin
beni yakan ask ve kücük olmam dı tecrubesizlik işe 21 yasında evlililk mi olurrBiliyorum : ) keşke sizi de uyaran biri olsaymış
Biraz da şanssızlık diyelimbeni yakan ask ve kücük olmam dı tecrubesizlik işe 21 yasında evlililk mi olurr
Malesef 1 ay oldu biteli.kaçırırsa meslek hayatı sıkıntıya girebilir diye biliyorum
kim kızını verir derken de birçok asker eşi var bak vermişler :)
bende bir polis eşiyim ve şu an doğudayım
baban polisleri sevmez ama damadıyla arkadaş gibidir
meslekten önce insan olması gerekir
asker eşleri ve polis eşleri de insan, bizim ailemizde bir elimiz yağda bir elimiz balda oturalım isterdi
tanışırsa fikri değişir diye düşünüyorum
Genelde tanışmadan bu tepkiyi verir tanıştıktan sonra oğlum ne zaman gelecek hangi yemekleri seviyor onları yapalım denirTanışmadan bu tepkiyi aldıtanısınca ne kadar iyi olurlar ki :/
Bende ailem istemedigi icin ayrildim. Ve 7 sene cabaladim emek verdim ben bu iliskiye.. 7 sene sonunda nihayetinde tanismaya ikna ettim ailemi, ama yine olmadi. Isinamadilar. Sonuc: BITTI bende de. Ne kadar seversem seveyim ailemi karsima alip kacamadim. 5 ay oldu ayrilali. Özlüyorum onu inkar edemem bunu ama ayrilarakta en dogru karari verdigimi de biliyorum..
Tamam vazgeçtimailen haklı askere kız verilir mi? verilmez.
sen bu sevdadan vazgeç.
2 sene kendimi parçaladığımla kaldım neyse :)Meslek neden değişmiyormuş peki? Cok mu guzel bir meslekmis kimsenin goremedigi? Bu erkekleri anlamak guc her opsiyonu sunarsin yine de gozlerinin önünü gormezler. Biraktin diye sen suclu olursun. Kac yil bekledin bilmiyorum ama beklemek zor. Neyse olmasi gereken olmuştur icin rahat olsun. Cok sevenler ayrılmaz zaten bana gore.
Amin. Ayrı hayatlarda hakkımda hayırlısı olsun :)cok seviyorsaniz bir sekilde cozum bulur ve karsi gelenleri ikna edersiniz.Sevginizin gucune bagli hersey.Hakkinizda hayirisi olsun.
komik mi? ilginç bir kafan var galiba dur bende güleyim birazTamam vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?