istenmeyen damat adayı :(

Haha Ben de o günleri görebilecek miyim acaba
Tanısalar öyle olacaklar eminim ama.
Olur olur inşallah sadece rabbimden hayırlısını dileyin yeter,bide varsa hatırı sayılır bir aile büyüğü babayi evvelinden yumusatabilir aslinda...biz ne yaptık biliyormusun anlatayimda gül,o ara emret komutanim dizisi vardi bilirsin,annem olayı biliyor ee babama nasıl acicaz konuyu,hergün o diziyi açıyoruz bilgisayarda ailecek izliyoruz arada annem ayy askerleri çok seviyorum,ne gururlu bir meslek,üniforma ne karizma..vs..babamda bize katılıyor tabi ne bilsin, öyle ya,bende severim cok bilmem ne falan...sonradan iş ortaya çıkınca ulan bana bosuna izletmiyormussunuz desenize bunu diye çok gulmustuk.. ise yaramıştı ama hehehe

Amaaaan klasik baba işte. Hç skma canını ince ince işle babacığını. Keşke oğlana pat dye seni istemiyorlar demeseseydin, mesleği yeterince zor zaten. Neyse herşey yoluna girecektir şimdiden mutluluklar...
Pat diye demedim ki. Başkalarından duyumlar alarak bu cevaba kendimizi hazırlamıştık.
Amin Teşekkürler :)

Bizimki öğrendi artık ya keşke önceden açsaydım konuyu. Taktik yapardim
Sabah akşam dilimde dua hep hayırlısını istiyorum artık.
Ama şu babalara etkili bi dua olsa keşke

Pat diye demedim ki. Başkalarından duyumlar alarak bu cevaba kendimizi hazırlamıştık.
Amin Teşekkürler :)
Bu aileler hep böyle zaten. Vakti zamanında teyzemin komşunun kızı asker eşinden dayak yiyerek hastanelik olur. Bunu duyan teyzem askere polise hayatta kız vermem, turşularını kurarım daha iyi der. Sonuç 3 kızının 2 si polisle 1 i askerle evli. Gayette mutlular maşallah. Bu işler nasip kısmet işi.

Aileme karşı çıkıp yuva kurar mıydım bilmem.
Terör olayları arasına kim kızını yaşamaya yollamak ister?

Kızımın kocası şehit düşecek diye yüreği ağzında beklemek ister?
Bilemiyorum, sadece kendi aşkınızı düşünüyorsunuz gibi.
''Kaçırırım'' demesi çok çirkin ve yakışıksız olmuş, sahipsizmişsiniz gibi.

Ahhh ahhh o elalemin ağzı bi kapansa. Biz de rahatlıycaz
Hayırlısı artık baba yumuşatma duasına gecicem.

Aileme karşı yuva kurmayacağımı bilir.
Ben olsam ben de düşünürüm onlar da haklı.
Kendi aşkımı düşünüp bencillik yapsam. Kaçmış olurdum bunlara gerek kalmazdı.
"Kaçırırım " bence aşırı sahiplenmekten kaynaklı bi söz.
Teşekkürler :)

tamamen zamana ihtiyaç var...aileni ikna et bir tanışsınlar...zor tabi ailen içinde heleki şu zamanda...
ama kaçmayı aklından bile geçirme aileni tamamen kaybedebilirsin..

tamamen zamana ihtiyaç var...aileni ikna et bir tanışsınlar...zor tabi ailen içinde heleki şu zamanda...
ama kaçmayı aklından bile geçirme aileni tamamen kaybedebilirsin..
Evet kaçmak aklımdan bile geçmiyor. Onu göze alamam.
Direne direne kazanacağım bu gidişle :)

Kaçmak nasıl ki asla ise, aşktan vazgeçmek de asla...
Bence sizin durumunuzda kaleyi içten fethetmek gerekiyor, bu da biraz zaman ve sabır istiyor.
Askerlik tehlikeli bir meslek, ailenizin duygularını anlıyorum ama o askerin de bir ailesi var, asıl onların duyguları ne durumda... Asker diye kimse sevmesin mi, kimse birlikte olmasın mı bu adamla? Bence ailenizin, sevgilinizi ve ailesini tanımaya, onlara ısınmaya, empati kurmaya ihtiyacı var. Bu da zamanla olacak bir şey. İnsan herkesle hayatını geçiremez ki, o insanı bulduğunda da kolay kolay vazgeçmemeli. Sizin sevginizin ne kadar güçlü ve kalıcı olduğunu görürlerse, sevgilinizi de tanıyıp severlerse, her ne kadar işinden dolayı tamamen içlerine sinmese bile, sizi ayırmaya kıyamazlar gibime geliyor. Yani çok despot, gaddar insanlar değillerse, böyle olur bence.

işle yavas yavas annenın falan yardımıyla hemen kaçmak demek düşün aılen nasılda sevıyor ve dusunuyor senıkı senın ıyılıgın ıcın olmaz dıyorlar.senı dusunmeseler neolursa olsun derler verırıler gıderdın ama sana kıyamadıklarından boyle davranıyolar bunu kaçarak yok etme babada yazık

Böyle bir ortamda ailenin seni korumaya çalışması çok normal, ama tanımadan sevemez.
İkna edip tanıştırmalısın. Gerisi gelir zaten

Zaman...Zaman...Zaman...
Başka çözümü yok ne yazık ki...
Asker değil sevdiceğim ama biz de terörün kol gezdiği yerde öğretmeniz ikimiz de...
Biz de geçtik bu yollardan...
Kafayı yiyecektim.
Ama siz sarılın birbirinize yeter ki...
Ama bu süreçte kimseyi kimseye kötüleme.
Sonra yüz yüze bakılacak halleri kalmaz.
Sabret.Sonu inan ki güzel olacak.

Kesinlikle içimden geçenler bunlar.
Biz ayrılmadıkca başka çareleri kalmaz diye düşünüyorum. Umuyorum.
Inşallah bi tanışma olursa tabi ki.

Kaçmak asla !
Aileme bu nankörlüğü yapamam ortada uç bi kötü olay yokken.
Onları da anlıyorum. Kolay değil kız vermek hele ki bu zamanda.
Hayırlısı artık.
Yavaş yavaş alışırlar umarım

Ben kızını korumaya çalışan bir aile gördüm. İstenmeyen bir damat değil. Düşünüyorum da bu ortamda kızım olsa böyle bişey dese " dur biraz daha düşün, ortam karışık, yapabilirmisin" diyip biraz daha düşünmesini sağlardım. Ki ailemde bir sürü asker ve polis var.

Ama tek sorun meslekse aşılacak şeyler bunlar. Severler alışırlar. Merak etme

Ben de öyle umuyorum.
Ama daha Tanışmadan birbirlerine düşman olmalarından da korkmuyo değilim kim bilir akıllarına neler geliyor.
Allah sizin de yardımcınız olsun

Tabi ki önce beni düşünüyorlar. Benim rahatımı. Benim psikolojimi. Oradan oraya tayin. Zorunlu görevler. Zamansız operasyonlar. Bunlar hep aklımda. Ben bunları göze aldım.
Inşallah dediğiniz gibi aşılacak bi konudur teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…