- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Ben de öyle umuyorum.
Ama daha Tanışmadan birbirlerine düşman olmalarından da korkmuyo değilimkim bilir akıllarına neler geliyor.
Allah sizin de yardımcınız olsun
Beklersin, bu kara günler geçer.
Acelemiz yok hayatım diye diye sakinleştireceksin sevdiğini.
Bu sırada aileni ikna yoluna gideceksin sabırla.
Bu büyük bir sorun değil emin ol.
Tanıyınca bakışları değişir.
Ayrıca meslek konusuna şu sıralar takılmaları çok doğal emin ol.. Herkes korkar
HahaBen de o günleri görebilecek miyim acaba
Tanısalar öyle olacaklar eminim ama.
Maşallah size :)canım bilindik hikaye sadece kahramanlar farklı. bende sana bi olay anlatayım biraz uzun okumak istersen;
bundan 7 sene önce kız ve erkek tanışır zamanla birbirlerine aşık olurlar ileride evlilik planları vardır. ikinci yılın sonunda kızın ailesi ilişkiyi öğrenir çocuğu istemezler çünkü kız okuyor sevgilisi ona göre değildir kendilerince. kızın annesi babası abileri (4 tane) kesinlikle olmaz der. kızı eve hapsedip görüştürmezler telefon internet hepsi yasaklanır. hergün işkence gibi geçer.... çocuk evlerine gider kapıdan kovulur yüzüne bile bakılmaz. abileriyle tek tek görüşür yine sonuç olumsuz olur aile büyükleri araya girer yine olmaz.... ne yapılırsa yapılsın nafiledir, ama bitmeyen tek şey vcardır: ÜMİT ETMEK...
peki şimdi sonu ne biliyor musun? sabredip kavuşan iki aşık ve biri kız biri erkek 2 çocuk ve tam 4 yıllık mutlu ve huzurlu bir evlilik :)
sabret ve dua et hayırlısını iste gerçekten seviyorsanız er ya da geç aileler yumuşar. benimki beni kaçıracağı eve kadar hazırlamıştı ama hiçbirine gerek kalmadı...
Amin çok teşekkür ederim . Mutluluklar size de :)Biz atlattık,nişanlandık,düğün şafağı sayıyoruz.Darısı size.
Ayyyy yapmayın :/ babam da sevgilim de birbirine benziyor. O yüzden anlasirlar diye düşünüyorum. Inşallah yani :/Ah ah bende pek emindim 4 sene önce. Ama nasıl başladı ise öyle gidiyor Babamın tavrı halen aynı eşime karşı Artık o dayanamaz oldu ve bu aramızda büyük sorun oluyor. Aileni dinle canım Es bulunur ama ana baba bulunmaz
Komando uzman.Canım sevgilin uzman çavuş mu subay mı? Eğer subay ise mecburi hizmetini tamamlamadan ayrılamaz.
Komando uzman.Canım sevgilin uzman çavuş mu subay mı? Eğer subay ise mecburi hizmetini tamamlamadan ayrılamaz.
Ayyyy yapmayın :/ babam da sevgilim de birbirine benziyor. O yüzden anlasirlar diye düşünüyorum. Inşallah yani :/
gerek kalmaz canım. ha kaçmayı da sadece sözde bırakın zaten asla öyle birşey yapmanı tavsiye etmem. herşeyin başı sabır...Maşallah size :)
Inşallah benim de kacmak gibi kötü birsey yapmama gerek kalmaz
Yaaa üzüldüm
- Bende öyle düşünüyordum Şimdi de 2 aylık çocuğumla bosanmayi düşünüyorum. Sebebi ne biliyor musun Doğumumda lohusaligimda burda olmam babamgilde olmak. Önceden beri babam sevmez onu, ama katlanır kızı için. Şimdi de o kadar güvendiğim eşim artık ona düşman ve benden bu kadar diyo, seni bile yollamam diyo. Gel de sen dayan Umarim öyle olmazsınız. .
Evet. Sabrın sonu selamet olur inşallahgerek kalmaz canım. ha kaçmayı da sadece sözde bırakın zaten asla öyle birşey yapmanı tavsiye etmem. herşeyin başı sabır...
Ben Dr aynı durumdayım canm ne yapacağını da bilmiyorum aynı durumdan geçenler varsa bize yardımcı olurlar miHer şey yolunda giderken.
Artan terör olayları herkesin gözünü korkutur.
Baba kızının ilişkisini öğrenir.
Her duruma olumludur fakat mesleği " asker " ASLA !!! denir.
Anne " hayırlısı " der.
Abi " mesleği bıraksın başka kuruma geçsin " der.
Meslek bırakılmayacak. Net !
Biz ayrılmayacağız. Net !
Peki.
-İzlemem gereken yol ne ?
-Direne direne kavuşmak ! Mı ?
- Kim biricik kızını kolay kolay verir ki desem. "Ben geçiş yapmak için 3 sene beklemem. Gelip seni alıcam. Gerekirse kaçıram." diyen delikanlıyı sakinleştirmek mi ?
- Mesleği yüzünden bu güzel insan harcanır mı ?
( daha tanımadın bile baba)
Aileme karşı çıkıp yuva kurar mıydım bilmem.
Terör olayları arasına kim kızını yaşamaya yollamak ister?
Kızımın kocası şehit düşecek diye yüreği ağzında beklemek ister?
Bilemiyorum, sadece kendi aşkınızı düşünüyorsunuz gibi.
''Kaçırırım'' demesi çok çirkin ve yakışıksız olmuş, sahipsizmişsiniz gibi. E peki asker olmasaa ölmeyeceğini garanti veirir. Msiniz kimin. Sabaha çıkmaya senedi var
İyi de şehit düşme olasılığı çok daha yüksek. Şark görevi bitene kadar bekleyiversinler ne olmuş yani? Ne bu koca merakı?E peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?