istenmeyen damat adayı :(

Ben de öyle umuyorum.
Ama daha Tanışmadan birbirlerine düşman olmalarından da korkmuyo değilim kim bilir akıllarına neler geliyor.
Allah sizin de yardımcınız olsun

Biz atlattık,nişanlandık,düğün şafağı sayıyoruz.Darısı size.

Haha Ben de o günleri görebilecek miyim acaba
Tanısalar öyle olacaklar eminim ama.

Ah ah bende pek emindim 4 sene önce. Ama nasıl başladı ise öyle gidiyor Babamın tavrı halen aynı eşime karşı Artık o dayanamaz oldu ve bu aramızda büyük sorun oluyor. Aileni dinle canım Es bulunur ama ana baba bulunmaz

Canım sevgilin uzman çavuş mu subay mı? Eğer subay ise mecburi hizmetini tamamlamadan ayrılamaz.

Maşallah size :)
Inşallah benim de kacmak gibi kötü birsey yapmama gerek kalmaz

Ayyyy yapmayın :/ babam da sevgilim de birbirine benziyor. O yüzden anlasirlar diye düşünüyorum. Inşallah yani :/

Canım sevgilin uzman çavuş mu subay mı? Eğer subay ise mecburi hizmetini tamamlamadan ayrılamaz.
Komando uzman.
Zaten abimde mecburiyi yapsın bıraksın diyor.
Ama sevgilim bırakmam diyor.
Her türlü arada kalan benim

Komando uzman.
Zaten abimde mecburiyi yapsın bıraksın diyor.
Ama sevgilim bırakmam diyor.
Her türlü arada kalan benim

Babaniza her ters lafiniz bakisiniz babanız için sevgilinizin suçu onun eseri gibi olur.. iyi davranmaya sakin olmaya çalışın hep.. tanışması ve sevmesi lazım gönül rahatlığı ile evet demesi için.. sevgiliniz de kaciririm alırım ederim gibi atıp tutmak yerine Babaniza kendini güzel ifade etmenin yollarını aramali..

Ayyyy yapmayın :/ babam da sevgilim de birbirine benziyor. O yüzden anlasirlar diye düşünüyorum. Inşallah yani :/

• Bende öyle düşünüyordum Şimdi de 2 aylık çocuğumla bosanmayi düşünüyorum. Sebebi ne biliyor musun Doğumumda lohusaligimda burda olmam babamgilde olmak. Önceden beri babam sevmez onu, ama katlanır kızı için. Şimdi de o kadar güvendiğim eşim artık ona düşman ve benden bu kadar diyo, seni bile yollamam diyo. Gel de sen dayan Umarim öyle olmazsınız. .

Yaaa üzüldüm
Kimse boşanmak için evlenmez ki nereden bilelim :/
Allah sabır versin size de.

Ben Dr aynı durumdayım canm ne yapacağını da bilmiyorum aynı durumdan geçenler varsa bize yardımcı olurlar mi

Hepimizin olme riski var kaderdede varsa taşlara ölürsun sicili şeceresi kötü birini asker yapmazlar abana böyle de birdeuzmanmi

E peki

Konuyu takipteyim. Erkek arkadaşım meslek olarak asker. Biz o kadar tehlikede değiliz diyor. Karacı mı? Belki ikna edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…