- 24 Kasım 2015
- 12
- 1
- 1
- 36
Sorun koca merakı değil her insan bi an önce sevdiği insanla güzel bir yuva kurmak ister o şekilde yargilamam çok yanlışİyi de şehit düşme olasılığı çok daha yüksek. Şark görevi bitene kadar bekleyiversinler ne olmuş yani? Ne bu koca merakı?
Koca merakından değil de Kocaya kaçmadığım için BİTTİ.İyi de şehit düşme olasılığı çok daha yüksek. Şark görevi bitene kadar bekleyiversinler ne olmuş yani? Ne bu koca merakı?
senden kendisine kaçmanı mı istedi yaniKoca merakından değil de Kocaya kaçmadığım için BİTTİ.
senden kendisine kaçmanı mı istedi yani
Evet Komanda uzman di kendisi.Merakıma yenik düşerek sormak istiyorum. Asker derken tam olarak rütbesi ne?
Uzman çavuş falansa…
senden böyle bişey istemeye hakkı yok zaten iyiki de yapmamışsınÖyle oldu malesef. Ben de onu yapamayinca yürümedi.
sen ne iş yaparsın?Evet Komanda uzman di kendisi.
Öyle oldu malesef. Ben de onu yapamayinca yürümedi.
Hayırlısı diyorum. Ve 1 ay sonra kafama daha birçok şey dank etti. Iyi de yapmamışım diyorum : )senden böyle bişey istemeye hakkı yok zaten iyiki de yapmamışsın
bencillik bu
Mimari Restoratör üm ben.sen ne iş yaparsın?
:) öyle sanırımBöyle bir sebepten bittiyse evlenmemeniz yerinde olmuş.
Kendisine kaçmıyorsun diye bekleyemeyen adamdan hayır gelmez.
Mimari Restoratör üm ben.
Abim gibi konuştunSon okuduğum kadarıyla ayrılmışsınız zaten demi?
Yerinde bir karar olmuş bana göre.
Ablan olarak sana şunu diyebilirim.
İnsanları mesleklerine göre asla kategorize etmiyorum ancak yine de önemli bir kavram. Aşk bir noktadan sonra göz yorar başka şartlar uyum sağlamıyorsa. Uzman çavuşluk bir meslek değil, mesleksizliktir bence.
Abim gibi konuştun
Ne bileyim ben de ailemin yerinde olsam bu zamanda Hayır derdim kesin.
Ama çok direndim ve yoruldum.
Son çare kaçmaktı. Onu da yapmadım.
25. Yıllar değil şimdiden anlamaya başladım sanki. Benim için iş problem değildi. Kişisel problemler arttı. Ve kararım beni haklı çıkardı.İsabetli bir karar olduğunu yıllar sonra anlarsın.
Yaşın kaç peki?
Tanışmadan bu tepkiyi aldıtanısınca ne kadar iyi olurlar ki :/
En doğrusunu yaptın. Senden aileni silmeni istedi, ama yapmadığın için terketti çünkü seni yönetemeyeceğini, ezikleyemeyeceğini anladı. Bu yüzden kudurdu. Kukla istiyor o, kendi ailesine bağlayacak seninkini silecek. Oyununa gelmedin.Koca merakından değil de Kocaya kaçmadığım için BİTTİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?