• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gelin adayı olmak...

uglybetty89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
76
1
11
İstanbul
kızlar benim üç yıllık bi ilişkim vardı birkaç gün önce bitti, güvensizlik yüzünden
ilişkimizi hiç kimse bilmiyor, gizliyoruz, ya da ben öyle biliyorum
aileler çok tanıdık, kimse bilmiyor güya ama ablasının tavırları dikkatimi çekiyor..
sanki biliyormuş gibi
yüzüme karşı gayet iyi gibi, ama değil gibi de
bakışları falan bi tuhaf, eskiden öyle değildi.

bir de mesela f.bookta 60 kişilik bir albümde, her fotoğrafı beğenmiş, bazılarına yorum da yapmış,
bir tek benim olduğum fotoğrafı ne beğenmiş ne de yorum yapmamış..

daha önce de f.booktan duvarına doğum günü kutlama mesajı yazmıştım
ve daha pek çok kişi yazmıştı, baktım hepsini beğenmiş, yorum yapmış, yine benimkini es geçmiş..

bana karşı bir garezi var sanırım..

güvensizlik problemi yüzünden bitmişti ama görüyorum ki iyi ki bitmiş, meğer istenmeyen gelin adayıymışım..

bir de daha önce eski erkek arkadaşıma sormuştum ablan biliyor mu bizi diye,
söyledim önce sinir krizi geçirdi sonra kabul etti dedi, gülerek ama daha sonra şaka olduğunu söyledi...

böyle şaka olur mu?

Son düzenleme:
eşimin ailesi tamamen kapalı ve bende açık bir insanım başta benide kayınpederim istemedi ve hala istemiyor zaten kaçarak evlendik.benim için tekk önemli olan kocam gerisi hiiç umrumda değil valla.

Yani henüz flört aşamasındaymışsınız ve sadece ablasının tuhaf davranışları

sizi istenmeyen gelin pozisyonuna nasıl getirdi anlamadım..

Ayrıldıysanız,isteseler istemeseler ne önemi var ki zaten şuanda.

kızlar benim üç yıllık bi ilişkim vardı birkaç gün önce bitti, güvensizlik yüzünden
ilişkimizi hiç kimse bilmiyor, gizliyoruz, ya da ben öyle biliyorum
aileler çok tanıdık, kimse bilmiyor güya ama ablasının tavırları dikkatimi çekiyor..
sanki biliyormuş gibi
yüzüme karşı gayet iyi gibi, ama değil gibi de
bakışları falan bi tuhaf, eskiden öyle değildi.

bir de mesela f.bookta 60 kişilik bir albümde, her fotoğrafı beğenmiş, bazılarına yorum da yapmış,
bir tek benim olduğum fotoğrafı ne beğenmiş ne de yorum yapmamış..

daha önce de f.booktan duvarına doğum günü kutlama mesajı yazmıştım
ve daha pek çok kişi yazmıştı, baktım hepsini beğenmiş, yorum yapmış, yine benimkini es geçmiş..

bana karşı bir garezi var sanırım..

güvensizlik problemi yüzünden bitmişti ama görüyorum ki iyi ki bitmiş, meğer istenmeyen gelin adayıymışım..

bir de daha önce eski erkek arkadaşıma sormuştum ablan biliyor mu bizi diye,
söyledim önce sinir krizi geçirdi sonra kabul etti dedi, gülerek ama daha sonra şaka olduğunu söyledi...

böyle şaka olur mu?

anlamadığım neden 3 yıllık ilişki gizlenir ve neden güvensizlik var..

facebook kısmına birşey demeyeceğim
beğenme yorum yapma gibi durumların altından mana çıkarmak bana çok saçma geliyor
yalnız çocuğun şaka yaptığı kısım manidar..Bunun altında gerçeklik yatabilir...

Yani henüz flört aşamasındaymışsınız ve sadece ablasının tuhaf davranışları

sizi istenmeyen gelin pozisyonuna nasıl getirdi anlamadım..

Ayrıldıysanız,isteseler istemeseler ne önemi var ki zaten şuanda.

ayrılık daha çok taze ve barışma ihtimali olabilir diye merak ediyorum bu konuyu.

Ayrılmışsınız hayırlısı buymuş sorun ne anlamadım ?
Hala devam etseniz anlarımda .

facebook kısmına birşey demeyeceğim
beğenme yorum yapma gibi durumların altından mana çıkarmak bana çok saçma geliyor
yalnız çocuğun şaka yaptığı kısım manidar..Bunun altında gerçeklik yatabilir...

ablası facebookta çok takılan bir insan, yorumlarda falan özellikle beni es geçmesi çok ilginç geldi bana...
evet ben de şakanın altında gerçeklik olduğunu düşünüyorum.

Bunları merek ettiğinize göre sevgilinizi içinizde daha bitirememişsiniz.ayrıldınız sevginizde bittiyse boşverin geçmişe takılmayın.eğer gerçekten istemiyorsa alsın başına çalsın şimdi kardeşini .

ablası facebookta çok takılan bir insan, yorumlarda falan özellikle beni es geçmesi çok ilginç geldi bana...
evet ben de şakanın altında gerçeklik olduğunu düşünüyorum.

boşver canım ya şu facebook u ciddiye almayın
hem bu adam ablası istemiyor diye seni bıraktıysa ne hayrını göreceksin

zaten ayrılmışsın..
üstelik ayrılmanızın başkalarıyla alakası yok..
öyle gibi ama değilde gibi vs. diyerek nasıl bi sonuca ulaşacaksın..
kimse yüzüne bişey söylememiş..
ilişkide bitmiş..
keyfine bak ne düşünüyosun bunları..

Şakada değil bence gerçek

bence de gerçek, daha önce de sanki laf sokmaya çalışır gibiydi ablası...
daha önce de yine f.bookta hakkımda beni istemediğini belirten yorumlar görmüştüm üstü kapalı,
ama benimki inkar etmişti...

alsın kardeşinin turşusunu kursun.
istenmediğim yerde olmam.

bende anlamadım ki madem ayrılmıişsınız şimdi ailesinin sizi istemedğini söylüyosunuz ne önemi var ki artık , asıl önemli olan ikinizin anlaşıp , istemesi

niye ayrıldığınızı da anlamadım güvenmediğiniz için siz mi ayrıldınız sevgilinizden :44:

Bitmiş ama siz hala kabullenememişsiniz sorguluyorsunuz ilişkinizi.. Bende istenmeyen gelin adayıyım sonu ne olacak ALLAH bilir sadece bana karşı cadı gibi bir kayınvalide adayım var ALLAH hakkımızda hayırlısını versin..

Back
X