• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gelin miyim yoksa alıngan mıyım ?

teachermistero

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
60
9
1
33
Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi .. :KK76:
Ben yaklaşık bir senedir biriyle görüşüyordum cok anlaştığımızı düşündüğüm biriydi gerci hep kavga ederdik ama yine de dönüp dolaşıp barışırdık sonra nişanlanmaya karar verdik. Ailelerle tanıştık falan.. ilk önce ailesi cok sevdi yani sevdiklerini söyledi nişanlım ama sözden beri bi tuhaflar anlamadım.. nişandan önce (söz nişan biarada buarada) bi alışverişe gittik. Görmeniz lazım .. görümcem habire suna ne gerek var buna ne gerek var diyio durdu ayakkabıyı cok ucuz biyerden aldık mesela .. zaten sadece ayakkabı ve elbise aldık elbiseyi de nişanlımla biz gidip önceden seçmiştik zaten.. neyse ben cok bozuldum ama bişey demedim ..zaten cok da önemli değil benim için .. biz onları yemeğe çağırmıştık sözden önce sonra bunlar geldi istediler ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani.. nişanlım gelip gidiyo bize ben de onlara gelip gidiyorum ama aileler pek görüşmüyo. Görümcem mesela sürkeki böyle sinsi sinsi bakıyo laf sokuyo bana . Nişanlıma “sana sahio cıkmayı bilmiyo kendine güvenmiyo” falan dmiş bikere.. ben evlerine gidiyorum özen göstermiyorlar nişanlımm sürekli kardeşiyle muhabbet edip ona bişeyler anlatıyo ben yokmuşum gibi davranıyor resmen onlara yakın bana uzak davranıyo.. kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı ama sürekli onlara gidip gelmemi istiyolar annesi iki gün aramayınca hemen niye aramıyo falan diyomış .. gecen gün WhatsApp durumumda fıtoğrafımızı paylaştım annesine gizliliği acmamışım görümcem hemnen söylemiş seni engelledi fakan diye.. ayy bilmiyorım cok üstüme geliyolar cidden .. biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz.. onun yanımdan sürekli gitmek isteği hariç.. ayrılmak istiyorum ama istemiyorum da kafam cok karışık

Kv ve gorumceyi anladik hadi. Misyonlarini yerine getiriyorlar :olamaz: Ama nisanliniz? Daha nisanliyken bile siz ordayken sizle alakadar olmayip surekli kardesiyle konusuyor ve sizi yok sayiyorsa, uzatmadan ayrilmaniz hayriniza olur. Cunku sonrasi hic iyi olmayacak. Sonradan uzuleceginize simdiden uzulun. En azindan cabuk atlatirsiniz.

Kv ve gorumceyi anladik hadi. Misyonlarini yerine getiriyorlar :olamaz: Ama nisanliniz? Daha nisanliyken bile siz ordayken sizle alakadar olmayip surekli kardesiyle konusuyor ve sizi yok sayiyorsa, uzatmadan ayrilmaniz hayriniza olur. Cunku sonrasi hic iyi olmayacak. Sonradan uzuleceginize simdiden uzulun. En azindan cabuk atlatirsiniz.
Ailesinden utanıyomuş

Gorumcen evlendiğinde evine gelmeyecek mi?

Gelmesin diyemezsin. Eşimle aram bozulmasın diyeceksin susacaksın

Aman kızım ya derdin mi Yok? Kendini mecbur hissetmissin sen bu adama. Yol yakınken ayrılacaksan ayrıl sonra kafanı duvarlara çok vurursun

Gorumcem gorumcem diye ağlarsın sonra. Yalnız whatsapp durumuna bayıldım.
Tipik kardesini/abisini kıskanan kız kardeş. Salla gitsin yaw...

Sizin yanınızdan sürekli gitme isteği varmış...

Ve ayrıca sizi yanında istemiyor biryerlere giderken...( Sosyal fobim mi var ) diğer konunuz...

Bu ikisi birleşince mantıklı olan ayrılmak...

Hala ayrılmalımıyım diyorsunuz?

:deli::deli::deli:

Ailesinden utanıyomuş
Ne varmis utanacak? Ailesinin yaninda seninle konusmaya mi utaniyor? Cekecrginiz var o zaman. O zaman neden surekli seni cagiriyorlar o eve? Kimse konusmuyor etmiyor. Biblo gibi kosede durasiniz diye mi? Neden surekli cagiriyorlar biliyor musun? Simdiden seni alistiriyorlar ki gel deyince gelesin git deyince gidesin. Evlenince her dediklerini yapasin diye simdiden seni alistiriyorlar bunlata. Neden izin veriyorsun?

Nişanlını gözünde çok büyütmüşsün. Senin karakterini eleştirerek senin özgüvenini yitirmene sebep olmuş. Ayrıl diyemem tabiki de ama sendr bi silkelen kendine gel. İlk önce özgüvenini kazan. Nişanlından neyin eksik ikinizde öğretmendiniz sanırım. Eğitimli bir insansın sonuçta cahil değilsin. İlk önce kendine güven ve kendine değer ver. Sonra yapman gerekeni yaparsın.

Tek hatalı o değil tabiki benim de hatalarım vardır mutlaka sütten cıkmış ak kaşık değilim sonuçta ama ailesine tek bi saygıszlığım olmadı .. sadece biraz ev işlerinde tecrübesizim ama onlara gidince elimden geleni yapıyorum sofra haızrlanacaksa yardım ediyorum toplanacaksa topluyorım bulaşıkları koyuyorum cayları veriyorum ediyorum kendimce bişeyler.. bi parantez gecen giytiğimde salata yapmıştım ama elimle karıştırdım sanırım orda biraz yanlış yaptım bidaha ki gittiğimde slaata yaptırmadılar bana :D ve de sessiz sakin bi yapım var.. bişeylrine karışmıyorım pek konuşmuyorum bunu da sorun ediyolar yani nişanlıma ben onları istemiyormuşum imajı veriyolar

Ne varmis utanacak? Ailesinin yaninda seninle konusmaya mi utaniyor? Cekecrginiz var o zaman. O zaman neden surekli seni cagiriyorlar o eve? Kimse konusmuyor etmiyor. Biblo gibi kosede durasiniz diye mi? Neden surekli cagiriyorlar biliyor musun? Simdiden seni alistiriyorlar ki gel deyince gelesin git deyince gidesin. Evlenince her dediklerini yapasin diye simdiden seni alistiriyorlar bunlata. Neden izin veriyorsun?
Yani hiç de utangaç bi insan değil halbuki niye böyle yapıyo anlamadım

Arkadaslariyla olan kahvaltiya seni goturmek istemeyen nisanlin..detayli konun var sanirim burda.

Sen uyum saglayamazsin diye.
Konu basligi ; sosyal fobim var.

Ee ailesinin yaninda da sen yokmussun gibi davraniyormus

Sen gorumceyi kv yi gec de nisanlini dusun

Bu adam sana karsi guvensiz
Bence evliligi biraz daha dusun

Nedir bu ıçe kapanikların disadonuklerden çektiği yaaa.Ayy gina geldi.Beni boyle kabul edin olm de.Ozguvenli dur.Cogu sorunun çözülebilir.Gerci nişanlım da seni eleştirerek biraz ozguveninden çalıyor ama.Benim de başımda oyle biri var.Simdiden eleştirmeye başladı.Bakalim ben ne olacam.Ya ayrılacam bu adamdan yada çekeceğim var gibi.

Nedir bu ıçe kapanikların disadonuklerden çektiği yaaa.Ayy gina geldi.Beni boyle kabul edin olm de.Ozguvenli dur.Cogu sorunun çözülebilir.Gerci nişanlım da seni eleştirerek biraz ozguveninden çalıyor ama.Benim de başımda oyle biri var.Simdiden eleştirmeye başladı.Bakalim ben ne olacam.Ya ayrılacam bu adamdan yada çekeceğim var gibi.
Ayrılacağım demekle ha dyiince olmuyo o işler :/

Back
X