• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gelin miyim yoksa alıngan mıyım ?

İnsanın alıştığı kişiden vazgeçmesi zordur.

Siz de duygusal birisiniz anladığım kadarıyla. Ayrılıktan korkuyor olabilirsiniz ama şimdiden aklınızda bu kadar soru var ise( nişanlınızla ailesiyle ilgili) daha sonra işler ciddileşince daha çok sorun olur.

Sürekli tedirgin olursunuz acaba bir yanlış mı yaptım, beni yanlış mı anladılar, beni sevmediler mi vs. Karşınızdaki kişler de anlayışlı olmadığından çok zorlanırsınız.Böyle hata yapacağım korkusuyla diken üstünde yaşanmaz.

Eminim sizi olduğunuz gibi kabul edecek bir insan bulursunuz.Umarım ailesi de sevecen anlayışlı olur.Emin olun herkes böyle değil.Bu insanlara mecbur değilsiniz biraz kontrolü ele alın.

Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi .. :KK76:
Ben yaklaşık bir senedir biriyle görüşüyordum cok anlaştığımızı düşündüğüm biriydi gerci hep kavga ederdik ama yine de dönüp dolaşıp barışırdık sonra nişanlanmaya karar verdik. Ailelerle tanıştık falan.. ilk önce ailesi cok sevdi yani sevdiklerini söyledi nişanlım ama sözden beri bi tuhaflar anlamadım.. nişandan önce (söz nişan biarada buarada) bi alışverişe gittik. Görmeniz lazım .. görümcem habire suna ne gerek var buna ne gerek var diyio durdu ayakkabıyı cok ucuz biyerden aldık mesela .. zaten sadece ayakkabı ve elbise aldık elbiseyi de nişanlımla biz gidip önceden seçmiştik zaten.. neyse ben cok bozuldum ama bişey demedim ..zaten cok da önemli değil benim için .. biz onları yemeğe çağırmıştık sözden önce sonra bunlar geldi istediler ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani.. nişanlım gelip gidiyo bize ben de onlara gelip gidiyorum ama aileler pek görüşmüyo. Görümcem mesela sürkeki böyle sinsi sinsi bakıyo laf sokuyo bana . Nişanlıma “sana sahio cıkmayı bilmiyo kendine güvenmiyo” falan dmiş bikere.. ben evlerine gidiyorum özen göstermiyorlar nişanlımm sürekli kardeşiyle muhabbet edip ona bişeyler anlatıyo ben yokmuşum gibi davranıyor resmen onlara yakın bana uzak davranıyo.. kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı ama sürekli onlara gidip gelmemi istiyolar annesi iki gün aramayınca hemen niye aramıyo falan diyomış .. gecen gün WhatsApp durumumda fıtoğrafımızı paylaştım annesine gizliliği acmamışım görümcem hemnen söylemiş seni engelledi fakan diye.. ayy bilmiyorım cok üstüme geliyolar cidden .. biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz.. onun yanımdan sürekli gitmek isteği hariç.. ayrılmak istiyorum ama istemiyorum da kafam cok karışık
Sürekli kavga ediyorsunuz ama çok iyi anlaşıyorsunuz. Çok mutlusunuz ama o sürekli yanından gitmek istiyor ve onlardayken seni yok sayıyor. Allah akıl vermiş kardeş. Biraz düşün bakalım.

Ayrıl..zorlayıp evlensen dahi daha çok konu açarsın..son konun da boşanıyorum olur..

T teachermistero diğer konuna da yazdım ama burada daha ayrıntılı yazmışsın buna da yorumumu bırakıp geçici terk ediciiiim buraları :)
Ben yerinde olsaydım eni sonu ayrılırdım canım.
Tabii birden olmaz, senin için de zor ve ortada aileler var ama bu adam seni mutlu etmez gibi geliyor.
Hele ki anne ve kardeş lafına çok bakıyorsa eyvah eyvah :( inşallah hayırlısına karar kılarsın, bolca dua et.
Allah bu karmaşadan kurtarsın inşallah...

Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi .. :KK76:
Ben yaklaşık bir senedir biriyle görüşüyordum cok anlaştığımızı düşündüğüm biriydi gerci hep kavga ederdik ama yine de dönüp dolaşıp barışırdık sonra nişanlanmaya karar verdik. Ailelerle tanıştık falan.. ilk önce ailesi cok sevdi yani sevdiklerini söyledi nişanlım ama sözden beri bi tuhaflar anlamadım.. nişandan önce (söz nişan biarada buarada) bi alışverişe gittik. Görmeniz lazım .. görümcem habire suna ne gerek var buna ne gerek var diyio durdu ayakkabıyı cok ucuz biyerden aldık mesela .. zaten sadece ayakkabı ve elbise aldık elbiseyi de nişanlımla biz gidip önceden seçmiştik zaten.. neyse ben cok bozuldum ama bişey demedim ..zaten cok da önemli değil benim için .. biz onları yemeğe çağırmıştık sözden önce sonra bunlar geldi istediler ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani.. nişanlım gelip gidiyo bize ben de onlara gelip gidiyorum ama aileler pek görüşmüyo. Görümcem mesela sürkeki böyle sinsi sinsi bakıyo laf sokuyo bana . Nişanlıma “sana sahio cıkmayı bilmiyo kendine güvenmiyo” falan dmiş bikere.. ben evlerine gidiyorum özen göstermiyorlar nişanlımm sürekli kardeşiyle muhabbet edip ona bişeyler anlatıyo ben yokmuşum gibi davranıyor resmen onlara yakın bana uzak davranıyo.. kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı ama sürekli onlara gidip gelmemi istiyolar annesi iki gün aramayınca hemen niye aramıyo falan diyomış .. gecen gün WhatsApp durumumda fıtoğrafımızı paylaştım annesine gizliliği acmamışım görümcem hemnen söylemiş seni engelledi fakan diye.. ayy bilmiyorım cok üstüme geliyolar cidden .. biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz.. onun yanımdan sürekli gitmek isteği hariç.. ayrılmak istiyorum ama istemiyorum da kafam cok karışık
Ailesinin yanında sen yokmussun gibi davranmasida ne demek yaa!
Ne buyuk saygisizlik.
Senden utaniyo olabilir eee ailesinin yanında bile seni yanına yakistirmiyorsa neden seni istiyor ki eş olarak?
İlerde seni hiç saymaz bu adam haberin olsun canım
Hem bir erkek karısını yanında değil kalbinde taşır belki de taşımıyor seninki açık acik konuş onunla
Emin ol seni daha çok sevecek yanında değil kalbinde taşıyacak biri illaki çıkar karsina omrunu bitirme istersen
İnşallah mutlu olursun....

Canım genelde yorum yapmam ama o kadar aynı ki sanki benim eşimin ailesini anlattın, eşim yanlarında yokmuşum gibi yapardı nişanlıyken hala da öyle, özensizlerdi ve hala da öyle değişmiyorlar kaç kurtul dicem ama ciddiye alır mısın bilmiyorum, yol yakınken dön, gerçekler ortada ama işin içindeyken saf gibi düzelir tanıyınca severler bana öyle geliyor demiştim ama değilmiş.. Görünen neyse o..

Baş başayken mutlu olmanızın sebebi ortamda nişanlınızın konuşacağı başka kimse olmaması olabilir mi :KK49:

Böyle insanlarla hayat sürer mi allasen bu kadınlar kulübü kadınları nişanlıları kocaları özenle mi seçiyors:bicak:

Biz de basbasayken çok ıyıydık, aılesındwn cekınıyormus o oyle görmemiş miş falan filan, hepsi palavra bence , yeterince sevmemek bunun neden baska bısey degıl.

Canım genelde yorum yapmam ama o kadar aynı ki sanki benim eşimin ailesini anlattın, eşim yanlarında yokmuşum gibi yapardı nişanlıyken hala da öyle, özensizlerdi ve hala da öyle değişmiyorlar kaç kurtul dicem ama ciddiye alır mısın bilmiyorum, yol yakınken dön, gerçekler ortada ama işin içindeyken saf gibi düzelir tanıyınca severler bana öyle geliyor demiştim ama değilmiş.. Görünen neyse o..
Beni sevdiklerini söyledi ama davrnaışlarıma bakıyorım nişanlım yokkenki hiç seviyo gibi değiller yani.. mutfakta ayrı salonda ayrı insanlar resmen.. onun yanında iyi davranıyolar nişanlım da zannediyoki ben alınganım

Bende çok anlatırım eşime derim yok sen alınıyorsun ama esım ortamdan ayrılınca suratları degısıyor, aynı ne dıyeyım ben anlamadım umarım sen anlarsın hakettıgın evlılıgı yaşarsın, derdım eskiden sevmiyorlar benı konusuyor lar konusöasam, derdı kı sana oyle geliyor, ama hıc te oyle gelmiyormuş, ara da bısey olmadıgı halde hıc nasılsın bıle demeyen Bı kanım var misal ve benı yıllardır tanıyor..

26 yaşında öğretmenmişsiniz, 19-20 yaşında yeni yetme sandım konuyu okuyunca. Biraz çocuksu bir yapınız mı var? Bir de ben sizin yerinizde olsam nişanlının ailesinin evinde hizmez işlerine girişmem.

Sen evlenirsin bu adamla anlaşıldı.
Şimdi birşey demiyorum daha çok okuruz konularını.

Bende çok anlatırım eşime derim yok sen alınıyorsun ama esım ortamdan ayrılınca suratları degısıyor, aynı ne dıyeyım ben anlamadım umarım sen anlarsın hakettıgın evlılıgı yaşarsın, derdım eskiden sevmiyorlar benı konusuyor lar konusöasam, derdı kı sana oyle geliyor, ama hıc te oyle gelmiyormuş, ara da bısey olmadıgı halde hıc nasılsın bıle demeyen Bı kanım var misal ve benı yıllardır tanıyor..
Ben anlatmıyorum pek anlatamıyorım cünkü hemen gidip aileisne söylüyo niye böyle yaptınız dye bu sefer ben alımgan ve suclu cıkıyorum.. istemeseler seni suanda nişanlı olmazdık diyip duruyo.. sonra seviyorum ben onu ayrılınca pişman olursam diye korkuyorum.. bana karşı güzel davranmasa bile cok güzel bş karakteri varkendini yetiştirmiş bi insan.. kaynetmek istemiyorım.. ayy Allahım ya resmen cıkmazlardayum..

Şuanda ikiniz beraberken mutlusunuz ama evlenince asla öyle olmayacak.
Nişan ve söz insanlarin birbirlerini daha iyi tanıması içindir bence istenmiyorsun ve gorumcen çok fena yol yakinken dön derim sevgi karın doyurmuyor malesef.

Back
X