Su kaynana ya da baba iliskileri ilginc ya.kimse kimseyi sevmiyor bu iliskide zorunluluk sadece.takmayin kimse kimseyi sevemiyor ya...bence esinizin vardiya saatlerinde yalniz kalmaya alisin.SeLamun aleykum bayanlar
Benım derdım kayınpederımın söyledigi laf ama bastan anlatıcam.21hazıranda evlendim kayınvalıdeme 1saat uzaklıkta mesafedeyım ramazan bayramında 1 2 kere geldıler anahtar verdık gelirseniz kapıda kalmayın yada bız evde unutursak sizde olsun dedik ben baska bı ilden geldim aileme 6 saatlik mesafe var eşim gece vardiyasına gittinde korkuyorum apartmanda üskatımda deli bı adam var içki içtigi zaman kapıya gelip ana avrat sövuyor korkuyorum kayınvalidemi çagırıyorum gelmiyo işlerim var söyle böyle yok tarhana kuruyacak yok yufka alt üst edilecek eşim zorla getirtti 1 hafta kaldı ve birdaha ugramadılar . kayınvalidem benı arar dakıkamın olmadıgını bilir ama ne hıkmetse bu hastaneye gttı sonra eşime hıç aramadı gecmıs olsun demedı dıyormus bende bıldıgı halde öyle dıyor dıye aramadım sonra bu eşime saydırmış eşimde bana anlattı kızdım arıycam konuyascam dedim eşim kötü birşey dersen kavga ederiz dedi bende normal birşekilde konuştum işte biz gelmeyi istiyoruzda fırsat olmuyor bircok bahane cagırmama ramen korktugumu bıldıgı halde 1 saatlik yoldan gelemediler ama komsuya ve kahveye gıdıyorlar her gece işleri 4.30 5.00`te bitiyor telefonda konuşurken dediki yarın gelicez bende yemeğe gelin dedim yemek yaptım geldiler yiyoruz konusuyoruz sofrada kayınvalıdemin komşuları hıc gelmedıler cok ıstıyorlar gelmeyi dedi eşim bak 1 gün sonra gece vardiyasındayım dedı kız yanlız gelin oturun kayınpederim direk eee sen yoksun dedi bende salak benım kara kaşıma kara gözüme gelmiyorlar sana geliyorlar dedim çok kırıldım benim babam ben küçükken öldü babam ayrı düşkündüm ama o cümleyi söyleyince ne oldugunu şaşırdım çok üzüldüm kırıldım birz konuşmadım sonra kayınvalıdem konuştu bende uzatmadım sonra tv izledik çay falan bunlar kalktılar gidiyorlarki kapıdan cıkıcak kayınvalıdeme babam dırek sen oglunu öpmiycekmisin dedi bende üzüldüm sinirlendim sanki sadece ogulları var eşimtek çoçuk herkeze kızımız oglumuz diyorlar ama öyle diyorlar şimdi annemi aramışlar biz yanlış anlıyor kötü bişey demedik konuşmalarımız ters geliyor bilmem ne eşim sürekli seni seviyorlar yanlış anlıyorsun diyor bende sevmediklerini düşünüyorum ve konuşmuyorum sizce bendemı sorun benmı yanlış anlamışım daha bır cok sebebi varda uzatmak istemiyorum klavyem bozuk bunları yazana kadar canım çıktı hekeze şimdiden teşekkürler okudugunuz zaman ayırdıgınız için.
eşim yollasa kendı anneme gidicem ama yollamıyor yollasa tek kalcagım için mecbur gıderım kiraq degişmeyi dşünüyoruz açıkcası komşularım berbat gunahını almak ıstemıyorum bı abla var en alt katta kılerde o..dıyor taksılerden ınmıyor ceşit ceşit taksıler geliyor bende öyle dusunuyorum ama gozumle gormedım bana zararları yokallaha sukur delıden baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?