istenmeyen gelinmiyim ?

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
SeLamun aleykum bayanlar

Benım derdım kayınpederımın söyledigi laf ama bastan anlatıcam.21hazıranda evlendim kayınvalıdeme 1saat uzaklıkta mesafedeyım ramazan bayramında 1 2 kere geldıler anahtar verdık gelirseniz kapıda kalmayın yada bız evde unutursak sizde olsun dedik ben baska bı ilden geldim aileme 6 saatlik mesafe var eşim gece vardiyasına gittinde korkuyorum apartmanda üskatımda deli bı adam var içki içtigi zaman kapıya gelip ana avrat sövuyor korkuyorum kayınvalidemi çagırıyorum gelmiyo işlerim var söyle böyle yok tarhana kuruyacak yok yufka alt üst edilecek eşim zorla getirtti 1 hafta kaldı ve birdaha ugramadılar . kayınvalidem benı arar dakıkamın olmadıgını bilir ama ne hıkmetse bu hastaneye gttı sonra eşime hıç aramadı gecmıs olsun demedı dıyormus bende bıldıgı halde öyle dıyor dıye aramadım sonra bu eşime saydırmış eşimde bana anlattı kızdım arıycam konuyascam dedim eşim kötü birşey dersen kavga ederiz dedi bende normal birşekilde konuştum işte biz gelmeyi istiyoruzda fırsat olmuyor bircok bahane cagırmama ramen korktugumu bıldıgı halde 1 saatlik yoldan gelemediler ama komsuya ve kahveye gıdıyorlar her gece işleri 4.30 5.00`te bitiyor telefonda konuşurken dediki yarın gelicez bende yemeğe gelin dedim yemek yaptım geldiler yiyoruz konusuyoruz sofrada kayınvalıdemin komşuları hıc gelmedıler cok ıstıyorlar gelmeyi dedi eşim bak 1 gün sonra gece vardiyasındayım dedı kız yanlız gelin oturun kayınpederim direk eee sen yoksun dedi bende salak benım kara kaşıma kara gözüme gelmiyorlar sana geliyorlar dedim çok kırıldım benim babam ben küçükken öldü babam ayrı düşkündüm ama o cümleyi söyleyince ne oldugunu şaşırdım çok üzüldüm kırıldım birz konuşmadım sonra kayınvalıdem konuştu bende uzatmadım sonra tv izledik çay falan bunlar kalktılar gidiyorlarki kapıdan cıkıcak kayınvalıdeme babam dırek sen oglunu öpmiycekmisin dedi bende üzüldüm sinirlendim sanki sadece ogulları var eşimtek çoçuk herkeze kızımız oglumuz diyorlar ama öyle diyorlar şimdi annemi aramışlar biz yanlış anlıyor kötü bişey demedik konuşmalarımız ters geliyor bilmem ne eşim sürekli seni seviyorlar yanlış anlıyorsun diyor bende sevmediklerini düşünüyorum ve konuşmuyorum sizce bendemı sorun benmı yanlış anlamışım daha bır cok sebebi varda uzatmak istemiyorum klavyem bozuk bunları yazana kadar canım çıktı hekeze şimdiden teşekkürler okudugunuz zaman ayırdıgınız için.

Son düzenleme:
evet biraz karışık olmuş yazı
siz neden gidip kalmıyorsunuz onlarda?
tek kişisin
senin hakkında kötü düşünceleri olsa,annenleri arama zahmetinde bulunmazlardı bence.

Su kaynana ya da baba iliskileri ilginc ya.kimse kimseyi sevmiyor bu iliskide zorunluluk sadece.takmayin kimse kimseyi sevemiyor ya...bence esinizin vardiya saatlerinde yalniz kalmaya alisin.

Bence de çok abartılmış gibi geldi, hani siz de biraz sıcaklık göstermemişsiniz gibi. Siz gidip kalsanız olmaz mı? Veya duşunduklerinizi açık açık konuşun. Bakın ne güzel anlatmışsınız burada bir de kayınvalidenize anlatın bu durumu bence anlayacaktır. Aman aman bir sorun göremedim ben konuşulursa düzelir..

ben kalamıyorum eşim yolamıyor gitsemde köyde kayınvalıdemler kayınvalıdesıyle kalıyorlar aynı evde küsler bende husursuz oluyorum bakkal bile yok var ama bayanlar gidemıyormuş telefon çekmıyor nasıl gidiyim ki

her zaman gelemeyebilir size,kadının işi gücü vardır
yani kendinizi koyun onun yerine
çalışıyormusunuz?

benim ailem kalabalık şuan yanlızım ama konu yukardakı delı 3-4te kapıya gelıyor küfür ediyor korkuyorum nasıl yanlız kalcam madem kalması sornn degıl ama cok yanlızım iş saatleri 8-8sabah akşam dönunce akşam sabah 8-8 annem cok sevıyor madem cocuk oldugunda burda kızın annesı bakarmıs o bakmazmış dıyor anneme hazırlıklı ol ne bılıyım ya kendı kendıme üzülüyorum aılemı özluyorum

çalışmıyorum eşim onada izin vermiyor evde cinli gibi oturuyorum. cok sıkıcı bi hayatım muhakakkı vardır ama bırazı idare etsın vardıyası duzelene kadarcık çok bişi istemiyorum.gecen telde konusuyoruz napıyorsun dedı eşim komsuya gıtcem eşi gitmiş dıyer komşuda yok korkmuş heralde çagırıyor diyor...

oncelikle aleykum selam
cok karisik yazmissin gozlerim yoruldu okurken..
hem korkuyorum diyosun hem gitmek istemiyosun koyunu evini birakip gelmez kv senin gitmen daha mantikli biraz rahatindan odun vermen gerekicek...
evden tasinsaniz kira mi kendinizin mi bilmiyorum ama boyle komsu da tehlikeli bence

başka seçenek yok,üst kattaki adamdan korkuyorsunuz
en iyisi kayınvalidenize gitmeniz,evdeki huzursuzluk sizi ilgilendirmezki
size bişey demedikten sonra.

eşim yollasa kendı anneme gidicem ama yollamıyor yollasa tek kalcagım için mecbur gıderım kiraq degişmeyi dşünüyoruz açıkcası komşularım berbat gunahını almak ıstemıyorum bı abla var en alt katta kılerde o..dıyor taksılerden ınmıyor ceşit ceşit taksıler geliyor bende öyle dusunuyorum ama gozumle gormedım bana zararları yokallaha sukur delıden baska

anneniz 6 saatlik yolda,her vardiya değişiminde nasıl gidiceksiniz?
eşiniz neden yollamıyor ?
hem yollamıyor,hem annesinden gelmesini bekliyor
kayınvalideniz gelmediği zamanlar ne yapıyorsunuz?
hemadem ordan korkuyorsunuz,dediğiniz gibi başka bi yere taşının
ama sonra ordada başka sorunla karşılaşırsan
üst kattaki adam bu zamana kadar kapınıza gelip rahatsızlık vermediyse,sorun yok bence
yalnız kalmaya alışın.

Kv den de haklı sonuçta ay da bir olan bi durum değil ki. Kadın 2-3 güne bir nasıl ve neden gelsin? 1 saat yol da çok az değil hani.. Yok mu kapınızın kilidi, kilitleyin oturun evinizde alışmanız lazım, bir sorun olursa polisi ararsın.. Sadece bir gece. 2-3 gün eve gelmese yine tamam ama bu konuda seni pek haklı bulamadım kusura bakma..

Bence siz abartmissiniz.... Bunlar konusmamak icin bir kistas degil.Kk de sizinkinden kat ve kat kotu kv iliskileri var..... Kv gelip sizinle kalmak zorundami....İşide olabilir .....

Çok alıngansınız hayat böyle geçmez. Elbette oğlunu öpmeyi unuttuysa hanım oğlunu öp diyecek. Belki ikinizi bir arada görmeyi istedi kp ya da kadınlar kendi aralarında muhabbet eder ben tek kalırım diye düşündü. Ayrıca kimse gelip sizi beklemek zorunda değil 1 saatlik yol diyorsun ama o yolu da çeken biliyor eziyetini -ki yaşlı başlı insanlar-. Yöneticiye ya da polise şikayet edin attırın adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…