istenmeyen gelinmiyim ?

Oğulları yoksa gelmezler eşimin halasıda eşim geç gelecek diye erkenden kalkmıştı bir kere keyifleri bilir

ben kırılacak çok bişey görmedimm boşa kendine stres yapma illaki oğulları senden bir adım önde olacak :)

şu sorunlardan önce apartmandan taşınmayı düşünmedin mi hiç?

Tamamen katılıyorum söylemek için aklımdan geçirdiğim herşeyi yazmşsnz :) gece kimse kimsenin evinin önüne gelip bağrp çağıramaz türk polisi yakalar

Çok abartmissiniz bence 3 günde bir sana nasıl kalmaya gelsinler ben istemeye utanirdim böyle bişeyi siz kızıyorsunuz. Ayrıca anormal bir davranışlarını yazmamissiniz. ortada bir sorun yokken bu yeni gelinler niye kendine sorun icat eder hic anlamam. Esin çok düşünüyorsa seni oradan taşınır. Insanlara eziyet etmeyin.bencilce davraniyorsunuz.bu kadar beklenti içine girmek ayıp bence. Sorun tamamen sizde. herseye bir sebep ariyosunuz.

Durum tersi olsaydı siz iki üç günde bir kv denize gitmek zorunda birakilsaydiniz tepkiniz ne olurdu merak ediyorum. Üstelik dee bir saatlik yol. Ya yalniz kalmaya bi şekilde alış ya da taşının ordan.

Çok abartmışsın degil çok çok çok abartmışsınız... Bu yazdıklarınla istenmeyen gelinmiyim diye mi düşündün ciddi ciddi...
Sana söyleyim istenmeyen gelinlere durup durup laf çarparlar,hakaret ederler,iftira atarlar ne yapıp ne edip huzursuz ederler.... Sana bu yaptıkları ne istememenın bir belirtisi ne de sevmediklerinin bir göstergesi....Siz çok alıngansınız galiba... Ayrıca eşinle evlenirken vardiyeli çalıştıgını bilmiyormuydun, kv güvenerek mi evlendin,kadın bir durur iki durur sürekli sizin başınımızı bekliyecek....Siz gelmedi diye içleniyorsunuz ama kadın hasta olunca inada bindirip aramıyorsunuz nezaketen aramak gerekirdi... Dakikam yok gibi bir bahane olmaz... Daha haziran da evlenmişsin bu şeylerle kendini boşa doldurma....

Amannn canım napıcan kaynanayı kayın pederi rabbime sığın et duanı yat bişeycik olmaz korkma alıştır kendini

Hicbir şey anlamadim.keşke noktalama kullansaydin

Canım bak, ee sen yoksun demeleri çok ama çok normal. Yani eş evde yokken gelin korkuyor olabilir ama eşin olmadığı durumlarda(özellikle iç anadolu bölgesinde) kaynana kayınbabanın eve çok gelip gitmesi hoş karşılanmaz. Kayınpederin bu yüzden de öyle söylemiş olabilir. Kayınvalidenin de aramamana üzülmesi veya kızması çok normal. Ben de bizimkileri aramıyorum. Eşime dert yanmıyorlar ama çok üzülüp,kırıldıklarını fark ettim. İnsanlar böyle şeyler bekliyorlar maalesef. Üstelik benimkiler 45 yaşında falan daha. Bazen kızıyorum of yaa mecbur muyum diyorum ama onlar da biraz ilgi bekliyor olabilirler. Hem tek çocuk çok kıymetli olur. Öyle söylediği laflara çok takılma bence. Ben bir kere öyle bir hataya düştüm nişanlıyken. Kayınvalidem evlerine gittiğimde gergindi. Düğüne 1-2 gün vardı ve evleri çok kalabalıktı. O da kalabalığı sevmez. Migreni var. Ben de eşim beni eve bırakırken annen bana surat yaptı diye kıyameti kopardım. Onunla küstüm. Ağzıma geleni saydım. O da gidip kıza niye surat yaptın diye bağırıp çağırmış kadına.Halbuki kadın evin kalabalıklığına sinirliymiş. Ve nasıl davrandığının da farkında değilmiş. Ben üzüldüm diye de çok üzülmüş. Kadını haksız yere suçladığımla ve rezil olduğumla kaldım. Çok ayıp oldu. Bence art niyet aramamalısın. İnsanın ayrı ayrı huyları oluyor. Hemen istenmeyen gelin olduğunu düşünme. Evde de korkmamaya çalış. Başka şeylerle ilgilen. Arada onları arayıp hal hatır sorar annecim babacımlı konuşursan herşey yoluna girer.

Abartmaktan çok şımarıklık bence bu.
Evlenecek kadar yetişkin kadınların akşam evde yalnız kalamamasını benim aklım almıyor. Komşularınızdan rahatsızsanız ya evinizi değiştirirsiniz ya da rahatsızlık duyduğunuz zaman polis çağırırsınız. Anlattığınız şey de hiç inandırıcı değil, adam neden sizin kapınıza dayansın?
Kimse sizin için her dakika düzenini bozmak zorunda değil. Hem kapıya dayanan alkollü bir adama kayınvalideniz ne yapabilir ki?
Birde hep bana hep bana bir tavrınız var. Kayınvalideniz, kayınpederiniz sizi el üstünde tutsun istiyorsunuz ama siz dakikanız yok diye hastaneye gittiği halde arayıp sormuyorsunuz. Melek gibi insanlar bence bun insanlar, bu yaptıklarınıza rağmen eşinizi doldurmuyorlar. Burda okuduğumuz kayınvalidelerden biri olsaydı muhtemelen boşanma konusu açardınuz buraya.
Kendinize gelin ailenizin huzurunu bozmadan ve düzeltmek için çok geç olmadan.

of yine aynı yorumu yapıcam ama konular müsait napiyim.
siz evlilik yapabilecek yaşa geldiyseniz evlenmenin sorumluluklarını da almışsınız demektir. kv ve kp sizin yanınıza gelip sizin başınızı beklemek zorunda değil. size ilgi göstermek zorundada değil.
ve evet biçok şeyi siz yanlış anlamışsınız bana göre.
soruldumu bilmiyorum yaşlar kaç?

Bence hiçte alınganlık değil bu sonuçta sen gelinsin ve daha el üstünde tutulmalısın oğlunu öpmesede alınmaz o !!

bence kayınvalide ve kayın peder anlayışsız biraz en azından size sen gel kal burda diyebilirler. bence de kapına kilitler taktır evinde bekle tek başına.

Calismalisiin sende .
Kendine ugraslar bul , esin ne demek izin vermiyor .

Ayrica kayinvalide her defasinda gelin kalmak zorunda degil.
Onlarinda kendine gore isleri vardir, sen bosuna alinganlik yapmissin...

Yorumlariniz icin tesekkur ederim fakat izin vermedikten sonra nasil gidiyim kaliyim bi cogunuz git sen kal demissiniz . Ebi degistirmek kolay bisey degil okadar ugrasi gectim maddi yönude var bunun benden bi adim önde olsun tabi ama bolmeme gozume sokmalarina ne gerek var benim annemler esime o şekilde davranmiyorlar ki bende bende o sekilde gormek istemiyorum herkezn kendi cani tabiki kiymetli olcakk ona bisi dedim yok daha anlatamadgim bi cok olay var ben kvde kpde seviyorum fakat bikere gelip diyemezlermi tamam isleri var ama olmadgi zamanlarda illaki vardir nasilsin iyimisin bi iki saat otursalar gtseler kotumu olur yanlizliktan bunaliyorum kimsem yok şu net olmasa konuscak bir allahin kulu yok bukolaymi saniyorsunuz el işleri falan ugraslar buluyorum tabiki ama bellizamandan sonra oda fayda etmiyor ki resmen bosluga düştüm

Herneyse kizlar ben abartmis olayim ama konu bukadar basit degil klavyemde sorun oldugu icin belli kismini yazdim teldende yazamiyorum (21 yasim) evlenmeyi evet dogru bilmiyordum örendim ama buyanliz kalmayi ogrenemiyorum neyse kapatalim konuyu son diycegmseyde allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin dayaniyor ya aklinizin almayacagi kufurler ediyor kim isterki bunu kapisinda birazda ilgi gosteri versin onlardan baska suan kimim varki ya off polisi arasam busefer satasirsa napicam? Simariklik olabilir buyazdiklarim napiyimya gelincede ben almiycam bukadar basit

Sorun kv'de degil, esin. Hiçbirseye izin vermiyor

Yani artik kv'denler gelince sen eve almayacakmisin? Bu nasil bir mantik anlamadim. Sen yalniz kalabilirsin fakat kv'de felan senin arkadasin degil. Hos arkadasin bile olsa, onlar senin her istegine firlayip gelmek zorunda degiller.

Senin sorunun hem erken, cahil yasta, evlilik ne oldugunu bilemeden evlenmen, hem esin. Hep evde kalmak herkesi bunaltir. Sen mecburen disariya çikmak zorundasin. Köpekleri bile gezdiriyorlar, yani bir insanin elbette disariya gitmeyi, sosyal olmayi, hava almaya ihtiyaci var.

Derhal kendini is bulmak zorundasin ve sosyal aktivitelere katilmak zorundasin. Esin istemiyorsa, tavrini koy ve isini ara. Evlenmeyi biliyorsun, bagimsiz olmayida bilmen gerekir. Sen hasta yada muhtaç felan degilsin. Kendine bosuna acima. Dimdik ayakta dur ve kesinlikle taviz verme. Ise girdikten sonrada ilk isin tasinmak olsun.

Madem her gece sarhos biri kapiniza dayaniyor, esin nasil buna musaït ediyor? Disaraya çikmani istemeyen adam, sarhos bir adama karsi giki çikarmiyor, karisi güvende olsun diye bile tasinmiyor. Esin ile ciddi bir sekilde konus ve isteklerini anlat. Yoksa hayat böyle bir sekilde hiç geçmez.

ben kp de sorun goremedim kv dede
kp yada kv bana kizim desin demesin çokda umrumda olmaz
ister gelin desin ister adimi desin ne farkedeerki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…