istenmeyen gelinmiyim ?

Seni sevmediklerini gosterecek hicbir hareket yok. Hersey gozune batiyor gibi. Her hareketin altinda art niyet ararsan olmaz ki. Kadin emek vermis tarhana yapmış onun kurumasi da zaman alir sana da izah etmis. Bırakıp gelemez tabi herkesin bi hayati sorumlulukları var. Kadin sana keyfi sekilde gelmem demiyor ki. Burda konulari oku biraz. Neler yapiyor kayinvalideler gör. Bence buyutuyorsun. Insanin kendi ailesi ile bile sorunlari oluyor çünkü herkes 4 4lúk olamaz ve herkes sen ne düşünürsún bilemez. Bosuna birbirinizi kirmayin derim. Bir de burda genelde hergun kayinvalideyleyiz yeter diye konu aciliyor bu biraz ters olmus :)

Benim anlamadığım neden birilerine güveniyorsunuz?
Anne baba bile olsa herkesin bir yaşamı var ve evet acı da olsa kendi oğulları, canıdır.
Sen el kızısın ve bu gerçeğin değiştiği çok nadir görülmüştür.

Eşinin gece çalıştığı belli,senin ailenin uzakta olduğu belli baştan..
Buna göre seçmeliydiniz evinizi iyi araştırmalar sonucu..

Yanlış anlama çok benziyor şartlarımız.
Ben de aileme 6 saat mesafedeyim. Eşimin ailesine 1 saat kadar..
Benim eşim de gece çalışıyor. Bu nedenle evimizi bir aile apartmanından seçtik. Karşımızda emniyet,
İki sokak arkada hastane..Benim burada kimsem yok, eşimin ailesiyle de aram kötü.
Ama sorun olmasaydı da inan bana kimseyi istemezdim.
Ne kendim rahat ederim o şekilde, ne de başkasını rahatsız etmek isterim..

Eşimin içi ancak böyle rahat etti..
Giderken kilitliyorum kapıyı sıkı sıkı, kapım çalmıyor ama komşu çalsa da sadece görürsem açarım.
Yoksa açmam.. Yerinizde olsam da polisi ararım içkici adamın kahrını çekmem..

Yok olmuyorsa da daha güvenilir, nezih bir binaya taşınırım.. Kimseden hayır yok görüldüğü gibi..

Kimseye güvenmemek gerek. Tırnağın varsa başını kaşı hesabı..
Beklentilerin az olursa daha mutlu olursun. Benden sana tavsiye..

Sen mesela sadece oğullarını mı görmek isterler diye üzülüyorsun.

Ben kendim söylüyorum eşime senin olmadığın yerde, benim senin ailenle durmam anlamsız.
Kara kaşıma, gözüme hayran değiller.
Seni görmek isterler, sen yokken onlar da beni ne yapsın yani.

Bu gerçeği ben kendim biliyorum, alınmıyorum haliyle..

Alınacak bi şey yok,, klasik davranışlar
Eşimin ailesini kendim tekken görmek istemem,, kendi ailemle de ben yokken eşimle muhatap etmek istemem ne gerek var
Erkek tarafı genelde böle oluyor,, varsa yoksa ogulları
Evde tek kalmaya da alışsan iyi edersin canım ,, sürekli birileri yanında kalamaz ki
Nasıl rahat anahtar verebiliyorsunuz evinizin anahtarını annesine,, ben de buna takıldm
Yarın bir gün kaynanam habersiz evime giriyor diye konu açma bak örnekleri çoktur burda

inanın çok çaba sarfettim,ucundan tutayımda kaynanaya,kayınbabaya saldırayım diye. hiç bir şey göremedim
siz onları sevmiyorsunuz bence. ayrıca neden hep onların gelmesini bekliyorsunuz ki? siz gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…