istenmeyen iliski

pembeaseton

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
25
21
3
28
Benim yaklasik 8 aydir gorustugum biri var. Sevgiliyiz... Zamaninda cok kavgamiz oldu... Benim yanimda olusunu sevdim, birine sevgi sozcugu kullanabilmeyi sevdim.Ama onu fiziken begenmiyorum... Uzgunum ama boyle hissediyorum. sonra kendime kiziyorum diyorum ki dis gorunus her sey degil. hem ilerde hrkes dis gorunuste ayni kalmiyor. ama onun bana ilgisini de yetersiz buluyorum. romantik biri degil, olamiyor. hatta yer yer ofkesini kontrol edemedigi bile oluyor. simdi ben bilemedim yanindayken guluyoruz ediyoruz ama ona karsi tutku yok icimde gibi. sizce napmaliyim? bitirmeli miyim? Daha once bi eski erkek arkadasim olmustu. Onda boyle hissetmemistim onunla oldugum icin sansli hissediyordum kendimi. O simdi kendi sehrine dondu okul tatil olunca. Acaba uzagiz diye mi boyle kuruntulara basladim?... Bunu yasayan var mi?

beğenmiyosan nasıl seviyosun anlamadım. kafalar karışık galiba.

Illa yakisikli veya guzel mi olmasi gerekiyo sevdiginiz kisinin:) bi insanin kalbi de sevilebilir yuz guzelligi olmadan. Sadece ilerde bunu daha fazla takar miyim diye sordum. Bi daha okuyun isterseniz:)

Heh işte siz demişsiniz. Bir insanın kalbi de sevilir yüz güzelliği olmadan. Siz bunu yapmamışsınız.. Bu doğru ilişki değil demek ki. Olsaydı görmezdiniz.. Bugün bunu düşündüğünüz için ilerde de sorun olur..

Ben isterdim ki bi kahve ismarlasin bi ne biliyim güzel laf ciksin agzindan. Konusmaya calistim bu konulari ama benim icin mantik ondedir duygusal biri degilim diyor. Ben de bu iliskiyi bitirmek icin bahane ariyorum gibi...

Ben isterdim ki bi kahve ismarlasin bi ne biliyim güzel laf ciksin agzindan. Konusmaya calistim bu konulari ama benim icin mantik ondedir duygusal biri degilim diyor. Ben de bu iliskiyi bitirmek icin bahane ariyorum gibi...

Duygusal olarak sevseydiniz, aşık olsaydınız bunları hissetmezdiniz işte..
Bugün ayrılmazsanız bile bir kaç ay sonra ayrılacaksınız..
Konuda güzel sözler söylüyor demişsiniz, şimdide güzel bir laf çıksın diyorsunuz..
Ex olmuş ex. Napsada görmezsiniz.

Illa yakisikli veya guzel mi olmasi gerekiyo sevdiginiz kisinin:) bi insanin kalbi de sevilebilir yuz guzelligi olmadan. Sadece ilerde bunu daha fazla takar miyim diye sordum. Bi daha okuyun isterseniz:)
Simdi takiyorsan, ilerde misliyle takilir kafana canim.
Kiz ben oyle cokta yakisikli olmadigini bildigim halde bana dunyanin en yakisikli erkegiymis gibi geliyor, canimin ici ya

ay okudum zaten ben. seviyorum beğenmiyorum demişsiniz. gerçekten seviyo olsanız öyle beğenmiyorum moduna girmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…