- 25 Haziran 2018
- 25
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi pembeaseton
-
Illa yakisikli veya guzel mi olmasi gerekiyo sevdiginiz kisinin:) bi insanin kalbi de sevilebilir yuz guzelligi olmadan. Sadece ilerde bunu daha fazla takar miyim diye sordum. Bi daha okuyun isterseniz:)beğenmiyosan nasıl seviyosun anlamadım. kafalar karışık galiba.
Illa yakisikli veya guzel mi olmasi gerekiyo sevdiginiz kisinin:) bi insanin kalbi de sevilebilir yuz guzelligi olmadan. Sadece ilerde bunu daha fazla takar miyim diye sordum. Bi daha okuyun isterseniz:)
Ben isterdim ki bi kahve ismarlasin bi ne biliyim güzel laf ciksin agzindan. Konusmaya calistim bu konulari ama benim icin mantik ondedir duygusal biri degilim diyor. Ben de bu iliskiyi bitirmek icin bahane ariyorum gibi...Heh işte siz demişsiniz. Bir insanın kalbi de sevilir yüz güzelliği olmadan. Siz bunu yapmamışsınız.. Bu doğru ilişki değil demek ki. Olsaydı görmezdiniz.. Bugün bunu düşündüğünüz için ilerde de sorun olur..
Ben isterdim ki bi kahve ismarlasin bi ne biliyim güzel laf ciksin agzindan. Konusmaya calistim bu konulari ama benim icin mantik ondedir duygusal biri degilim diyor. Ben de bu iliskiyi bitirmek icin bahane ariyorum gibi...
Simdi takiyorsan, ilerde misliyle takilir kafana canim.Illa yakisikli veya guzel mi olmasi gerekiyo sevdiginiz kisinin:) bi insanin kalbi de sevilebilir yuz guzelligi olmadan. Sadece ilerde bunu daha fazla takar miyim diye sordum. Bi daha okuyun isterseniz:)
Istemiyorsan, sevmiyorsan, icin almiyorsa neden birliktesin ki? Iliskiler mutlu olmak icindir. Mutlu olmadigin bir iliskiyi surdurmenin ne alemi var?
Illa yakisikli veya guzel mi olmasi gerekiyo sevdiginiz kisinin:) bi insanin kalbi de sevilebilir yuz guzelligi olmadan. Sadece ilerde bunu daha fazla takar miyim diye sordum. Bi daha okuyun isterseniz:)
Aynen sizin fikirleriniz süper gerisini #anlayamazsinizMecbur herhalde cherry.. #anlamazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?