istenmeyen iliski

Aynen sizin fikirleriniz süper gerisini #anlayamazsiniz ( Cherry hanim konumda alayci yorumlarinizi gormesem iyi olur tesekkurler ilginiz icin

Ben alayci yorum yapmadim, benimki gayet normal sorular. Mutlu degilsen, sevmiyorsan neden birliktesin, ne elde etmeyi umuyorsun? Dersin ki ben 40 yasindayim, cocuk sahibi olmak istiyorum elimde olan malzeme de bu o zaman anlarim. Ama senin durumunda mutlu olmadigin bir iliskiyi zorlamanin alemini gormuyorum gercekten.

Gerçekten sevmediğiniz için kalbi şuan size görünmüyor. O yüzden bu ilişki zaten bitmiş ne yazık ki .
Yarın daha büyük sorunlar olacaktır.
Bana öyle geldi ki sırf sevilme ihtiyacınız dan dolayı birliktesiniz bu kişiyle biri sizi sevsin sevilmek için bu ilişki ama sizi doyuma ulaştıramamış bu aşk o yüzden bitmesi en doğrusu

Ne yapmanız gerektiği konusunda bir şey diyemesem de şu an beğenmediğiniz özelliklerin evlilikten sonra çok daha göze batacağını ve bu durumun çok daha içinden çıkılmaz bir hal alacağını tahmin ediyorum. Yani çevremden gördüğüm ve duyduklarım hep bu yönde o yüzden sadece sevgiyi göz önünde bulundurmadan her yönden iyi düşünün derim.

Ayila bayila aldigimiz heriflerin 40 kusurunu buluyoruzda.. begenmeden ciddi birsey olursa cok daha fazlasini gorursun

Kimsenin sevgilisi bradd pit değil. Bir arkadaşım bana sevgilisinden öyle bahsetmişti, öyle gözleri ışıldamıştı ki baya yakışıklı bir şey galiba demiştim hem de nasıl demişti. Gördüm ki sıradan hatta vasat altıydı. Diğer arkadaşları da bizzat kıza "anlattığın gibi değil" demiş. (Bu arada kendi kriterlerime göre söylüyorum, Allah'ın yarattığı hiçbir şey çirkin değildir. Vurgulamak istediğim şey farklı)
Kız seviyor ki gözüne çok acayip yakışıklı görünüyor. Siz sevmiyorsunuz konu sahibi. Sevseydiniz "ama"larınız olmazdı.

Ayrılın.
Mantik birlikteliği gibi olmus. Ama eninde sonunda ayrilacaksiniz.
Gercekten istediğiniz biri ile olmak varken neden istemediğiniz biriyle birlikte olasiniz ki
Yaninizda olmasi ilgisi hoşunuza gidiyor olabilir ama duygunuz var mi

Sevmediğin biriyle neden berabersin? Sevsen tipine falan takilamazdin, aşkın gözü kördür demişler. Hiç birini görmezdin bile. Sevmiyorsun boşuna kimseyi oyalama derim.

Aşık değilsin ayrıl. Zamanla daha çok sevmediğin özellik ortaya çıkacak çünkü. Aşık olsan bunları görmezdin veya görmezden geliyor olursun.

Simdi begenmiyorsan yarin obur gun evlenirsen buyuk sıkıntı. ..ayrilmak en mantiklisi bence ..

Bence de bitirin gitsin şimdi böyle düşünüyorsanız aynı evde kalınca daha çok uzaklaşırsınız

Aşık olduğun birinin dış görünüşüne bakmazsın. Aşık olmadığın için beğenmiyor olman normal. Vicdan azabı duyma, mutlu değilsen ayrıl. Çocuğada yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…