• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen ot eltim

Bu azmi gosterebilmis bir kadını tebrik edeceğine bu sözleri ediyorsun ya umarım orada seni rezil eder eltin.
Bunca yıl sonra çoluk çocukla eşle ve ev sorumluluğu ile atanmak ne kadar zor biliyor musun?
Ne güzel birine örnek oldum diyeceğine seninle sidik yarıştırdı sanmissin . Yazık

Benim çocuklarım ile etlimin çocukları arasında hep ay farkı var açıkçası bu durum hoşuma gidiyor bir araya geldiğimizde çocuklar birlikte vakit geçiriyor. Bende evlendikten yıllar sonra atandım eltime de defalarca çalışıp atanmasını söylüyorum ama sizin eltinizde ki azmin zerresi yok benim eltimde.

Ayrıca çalıştığım kurumda iki elti var, birbirleri ile gayet resmiler, ikisinin de arkadaş ortamı farklı birbirleriyle sorun yaşamadılar

Yahu nedir bu konu açanı haksiz bulalım taşlayalım merakınız

insanlar eltisii aynı çay bardağından alsa Aman da eltim beni kıskanıyor diye 35 paragraf konu açıyorlar

kadın Normalde çalışmadığı ve paraya ihtiyacı olmadığı halde evlendikten sonra Üstelik memur olarak Üstelik Üstelik Üstelik aynı kurumda dikkatinizi çekerim aynı kurumda çalışmak koşuluyla atanıyor

Bundan büyük kıskançlık var mı bir Bundan büyük azim ve Sebat örneği var mı iki

azimle bir şey yapan taşı delermiş

kimse kusura bakmasın elti kıskanç konu sahibi de gayet haklı

Yok artık daha neler ya, koskoca devleti kurumuna devlet atamış konu sahibine hiç bir şey düşmez valla ancak tebrik eder, yada kıskançlıktan hasta olur içine ata ata.

insanlar eltisii aynı çay bardağından alsa Aman da eltim beni kıskanıyor diye 35 paragraf konu açıyorlar

kadın Normalde çalışmadığı ve paraya ihtiyacı olmadığı halde evlendikten sonra Üstelik memur olarak Üstelik Üstelik Üstelik aynı kurumda dikkatinizi çekerim aynı kurumda çalışmak koşuluyla atanıyor

Aynı çay bardağını alan eltisini kıskançlıkla suçlayana da aynısı söylenir. Her şeyin bizimle ilgili olmadığını kabul mü etsek? Evet elti gitti sırf konu sahibini kıskandığı için kurumda kadro açtırdı, kendini atattırdı mı diyelim? Bu mu akla yatkın? Kadının neye ihtiyacı olduğunu bayramdan bayrama görüştüğü eltisi mi bilecek? Belki evde durmamaya ihtiyacı var, belki ekonomik özgürlüğe… kime ne?

Ya ben kendi adıma söyleyim
Kıskançlık değil
Ama sevmediğim insanla aynı iş yerinde çalışmayı bırak, aynı semtte dahi oturmak istemem
Sevmediğim insanın her hareketi bana batar
Bu sadece elti konusu değil

Ben eltimi seviyorum ama aynı yerde çalışmak istemem
Aynı sitede oturmak istemem
Hergün görsem bıkarım
Ay çok zor bir durum
Karsi tarafin sana iyi niyetli olmadigini hissedersin bence konu sahibi ondan demis

Ben bir şey merak ettim, sizin çalıştığınız kurumdan bulunduğunuz şehirde kaç tane var. Eltinin o kurum dışındaki alternatifleri neydi? sırf sizinle aynı kurumda olmak için kmlerce yol mu yakıyor? Şehir filan mı değiştirdi?

İkizde doktorsaniz ve bir hastane varsa mecbur aynı kurumda çalışırsınız mesela.

Eltinin çalışıp atanması sizinle ilgili değildir ama belki aynı kurumda destek olursunuz diye seçmiş olabilir. Gene de kıskançlık olduğunu düşünmüyorum.

Keşke insanlar dünyayı kendi etrafında dönüyor sanmasa. Napsın kadın, o kurumda eltisi çalışıyor diye yaşadığı yerdeki kurumu yazmasın mı? Ne kadar tuhaf beklentiler bunlar.

kiz bu benim eltimin aynisi 🤣 kadin 12 yillik evli ve hic calismamis. ben de yillardir calisiyordum.biz evlendikten somra bunun calisasi tuttu hem de kucucuk bebegiyle. kendisi hukuk mezunu ama dogru duzgun avukatlik yapmamis. arkadasinin hukuk burosunda calismaya basladi. neyse bi kac tane is davasi ve bi bosanma davasi aldi is davalarinin birinde yanlis kuruma dava acmis eline yuzune bulastirdi. digerinde de usulde hatalar yaptigi icin cok basit bir kidem tazminatini kaybbetti. bosanma davasinda da kadinin delillerini falan dinlememis b..kgibi bir dilekce hazirlamis.kadin bunu azletti.is davalarinda da muvekkiller hep azletti bunu. baroya sikayet edildi ve avulatligi birakti.zavalli 1 bucuk sene yarim avulatlik yapmaya calisti onu da beceremedi. bana ozenip calisti ama rezil kepaze oldu🤣

Kızlar eltimin kendini beğenmiş havalı tavırları kendinden başkalarını küçümsemesi ve soğukluğu nedeniyle düğün aşamasından beri bi türlü anlaşamadık. Aramız çok yok mecburiyetten görüşüyoruz ailecek toplanıldığında filan . Ben evlenmeden önce bir kurumda memurdum. Halen devam ediyorum işime. Eltim evlenmeden önce ve evlendiğinde çalışmak hiçbir şekilde dilinde yoktu. Durumu da gayet iyi çalışmak zorunda değil. Aile desteği var. Ben evlendikten sonra birden çalışma isteği geldi nasıl olduysa ve hırsından çalışıp kazanıp benimle aynı kuruma atandı. Muhtemelen aynı iş yerinde de çalışıcaz .Sadece aile oturmalarında mecburiyetten görüştüğüm eltim ile aynı işyerinde dipdibe nasıl çalışıcam. Bu durumu çok kafama takıyorum . Sizce nasıl bir yol izlemem lazım . Düşünceden uyuyamıyorum.
Masasının altına düzenek kurun imha edin ot gelinden kurtulun çok amin :olamaz: çok fesatsınız ayrıca.

Aynı çay bardağını alan eltisini kıskançlıkla suçlayana da aynısı söylenir. Her şeyin bizimle ilgili olmadığını kabul mü etsek? Evet elti gitti sırf konu sahibini kıskandığı için kurumda kadro açtırdı, kendini atattırdı mı diyelim? Bu mu akla yatkın? Kadının neye ihtiyacı olduğunu bayramdan bayrama görüştüğü eltisi mi bilecek? Belki evde durmamaya ihtiyacı var, belki ekonomik özgürlüğe… kime ne?
Bunlar tamam kuzum da aynı kurumda nedir? Objektif mi olsak ?

Yaşadığı yerdeki tek kurumdur diyorsunuz evet çok mantıklı
Yani, MEB e bağlı bir okul da olsa öyle kafana göre seçme durumun yok, nereye gönderirlerse oraya. Eltim var ben o okula gitmem derse 6 ay gülerler ona. Bir yerde zaten bütün kurumlardan 1 tane var onun dışında. Atanmanın ne kadar zor olduğunu söylememe gerek bile yok. Bazı kurumlar yıllar içinde çok ya da az alım yapar. Elti ile uğraşmak için epey imkansız bir yol. Kırk yıl düşünsek aklımıza gelmez. Neler kuruyormuş insanlar kafalarında dedirtti konu.

Back
X