• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen ot eltim

Devlet tercih yapınca atıyor yalniz o şehirde başka kurum yokmuscasina orayı tercih etmesi ?

E alanı yazmamış yoktur belki bunu düşünmek çok mu zor
O kurum iyidir yakındır yada sadece cani istemistir kurumda çalışmak için eltiden izin alacak hali yok biraz mantık lütfen.

Yahu nedir bu konu açanı haksiz bulalım taşlayalım merakınız

insanlar eltisii aynı çay bardağından alsa Aman da eltim beni kıskanıyor diye 35 paragraf konu açıyorlar

kadın Normalde çalışmadığı ve paraya ihtiyacı olmadığı halde evlendikten sonra Üstelik memur olarak Üstelik Üstelik Üstelik aynı kurumda dikkatinizi çekerim aynı kurumda çalışmak koşuluyla atanıyor

Bundan büyük kıskançlık var mı bir Bundan büyük azim ve Sebat örneği var mı iki

azimle bir şey yapan taşı delermiş

kimse kusura bakmasın elti kıskanç konu sahibi de gayet haklı
Yalnız atanmann kişinin öne sürebildiği özel koşulu olamaz 😀 kadın belki çalışıyodu kimse bilmiyodu mezuniyet aynı olunca aynı kuruma atandı bilemezsiniz... Atanmak birine inat olabilecek bi şey değil...

Yaşadığı yerdeki tek kurumdur diyorsunuz evet çok mantıklı

Siz her meslek için her şehirdeki her kurumda kadro açıldığını mı sanıyorsunuz gerçekten?

Benim kardeşim yaşadığımız şehire atanamadı, çünkü bir, evet tek bir kurumda bile kadro açılmadı 4 saat mesafede, dağın tepesindeki 1 ilçe hariç.
Sıralaması yüksekti, merkezde bir yer açılsa atanırdı. Eltisi olsaydı ve orada çalışıyor olsaydı "allahın kıskancı, neden 4 saat ötedeki dağa taşınmıyor ki" diyecekti demek ki shjkl
Bu daha mantıklıymış, evet.

Yalnız atanmann kişinin öne sürebildiği özel koşulu olamaz 😀 kadın belki çalışıyodu kimse bilmiyodu mezuniyet aynı olunca aynı kuruma atandı bilemezsiniz... Atanmak birine inat olabilecek bi şey değil...
Elti kıskançdığında çocuk doğuranlarda oluyormuş. Öyle diyorlar. 🫠

Siz her meslek için her şehirdeki her kurumda kadro açıldığını mı sanıyorsunuz gerçekten?

Benim kardeşim yaşadığımız şehire atanamadı, çünkü bir, evet tek bir kurumda bile kadro açılmadı 4 saat mesafede, dağın tepesindeki 1 ilçe hariç.
Sıralaması yüksekti, merkezde bir yer açılsa atanırdı. Eltisi olsaydı ve orada çalışıyor olsaydı "allahın kıskancı, neden 4 saat ötedeki dağa taşınmıyor ki" diyecekti demek ki shjkl
Bu daha mantıklıymış, evet.
Çok büyük nimet yaşadığın yere kadrolu atanmak, düzen bozmak zorunda kalmamak. Piyango gibi. Kimse de eltisi yüzünden o şansı bırakmaz, öyle bir dünya yok. Şans bu ya, Allah'ın lütfu sjshshsh canın isteyince yapabileceğin bi şey de değil.

Ya ben tayin oldum, aldığım taşınma yardımı nakliye ücretini karşılamadı. 🤣 Ne sanıyor insanlar anlamıyorum ki.

Eltiyi tebrik ederim amacı sizi kıskandırmak bile olsa başarılı olmuş.
Ben kuzenimin düğünü için elbise sipariş etmiştim kendi bedenim olmadığı için bir beden kucuk aldım düğün gününe kadar 4 kilo zayıfladım. Madem alıştım diyete devam edeyim dedim 6 kilo daha verdim. Başka bir kuzenimin eşi bana demez mi "baktın yeni gelin zayıf ona hırslanıp zayıfladın" diye 😬 ayol neyine hirslanayım elbise indirimdeydi küçük bedeni vardı onu aldım. Bazı insanlar çok ilginç gerçekten.

Eltiyi tebrik ederim amacı sizi kıskandırmak bile olsa başarılı olmuş.
Ben kuzenimin düğünü için elbise sipariş etmiştim kendi bedenim olmadığı için bir beden kucuk aldım düğün gününe kadar 4 kilo zayıfladım. Madem alıştım diyete devam edeyim dedim 6 kilo daha verdim. Başka bir kuzenimin eşi bana demez mi "baktın yeni gelin zayıf ona hırslanıp zayıfladın" diye 😬 ayol neyine hirslanayım elbise indirimdeydi küçük bedeni vardı onu aldım. Bazı insanlar çok ilginç gerçekten.
İnsanlar çok iğrenç ya

Kötü yorum yapanlar gerçekten çok fenasınız ya :KK68:Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmediği için haklısınız. Belki de ailesinin durumunun iyi olması yüzünden beni eziklediği için böyle bir tepki verdim . Elimdeki tek koz çalışıyor olmamdı. Yorumlarınız için teşekkürler kendimi dizginledim.

Durumu iyi olanlar çalışmamalı diye bir kural,bir adet mı var. O zaman zenginlerin çoluğu çocuğu hiç çalışmasın.
Ayrıca elti bu azimle o kuruma müdür olur.

Yani bunca yıl oturup o evlendikten sonra calisip atanması ironik degil mi
Hayır değil. Belki de eltisine özenmiştir. Aslında atanmak istiyordur ama motive istiyordur ve o motivasyon kaynağı elti olmuştur. Neden hemen kötü düşünelim?

Çok büyük nimet yaşadığın yere kadrolu atanmak, düzen bozmak zorunda kalmamak. Piyango gibi. Kimse de eltisi yüzünden o şansı bırakmaz, öyle bir dünya yok. Şans bu ya, Allah'ın lütfu sjshshsh canın isteyince yapabileceğin bi şey de değil.

Ya ben tayin oldum, aldığım taşınma yardımı nakliye ücretini karşılamadı. 🤣 Ne sanıyor insanlar anlamıyorum ki.

Kadın özellikle gidip orada kadro açtırmış sanki 😁
Onun da kırk yılda bir gördüğü eltisiyle aynı yerde çalışacak olmaktan memnun olduğunu sanmıyorum ben. Öyle denk gelmiş işte. Koskoca sınav sonucunu da kendine yontmazsın yani.
Adı elti olunca ne yapsa kabahat oluyor.

kiz bu benim eltimin aynisi 🤣 kadin 12 yillik evli ve hic calismamis. ben de yillardir calisiyordum.biz evlendikten somra bunun calisasi tuttu hem de kucucuk bebegiyle. kendisi hukuk mezunu ama dogru duzgun avukatlik yapmamis. arkadasinin hukuk burosunda calismaya basladi. neyse bi kac tane is davasi ve bi bosanma davasi aldi is davalarinin birinde yanlis kuruma dava acmis eline yuzune bulastirdi. digerinde de usulde hatalar yaptigi icin cok basit bir kidem tazminatini kaybbetti. bosanma davasinda da kadinin delillerini falan dinlememis b..kgibi bir dilekce hazirlamis.kadin bunu azletti.is davalarinda da muvekkiller hep azletti bunu. baroya sikayet edildi ve avulatligi birakti.zavalli 1 bucuk sene yarim avulatlik yapmaya calisti onu da beceremedi. bana ozenip calisti ama rezil kepaze oldu🤣

Böyle kötü düşünmek için ne yaşıyorsunuz merak ediyorum gerçekten.
İnsanların evinin içini, kocasıyla maddi manevi ilişkisini ya da hayattaki hedeflerini, isteklerini biliyormuş gibi size özendiğini nereden çıkardınız? Bu nasıl bir kendini önemsemedir ya shjkll

Çalıştığı için kıskanıldığını sanan kadınlar ailede, hatta belki sülalede okuyup çalışan ilk kadınlar oluyor genelde.
Bir üst kuşakta bunu görüp yaşayan, kadınların okuyup çalıştığı ailelerde yetişip bunun gayet normal bir şey olduğunu öğrenmiş kadınlarda böyle bir sanrı görmedim ben hiç.
"Ben çalışıyorum diye bacanak kıskanıp işe girdi" diyen bir erkek ne kadar komik olursa bu da o kadar komik.

Böyle kötü düşünmek için ne yaşıyorsunuz merak ediyorum gerçekten.
İnsanların evinin içini, kocasıyla maddi manevi ilişkisini ya da hayattaki hedeflerini, isteklerini biliyormuş gibi size özendiğini nereden çıkardınız? Bu nasıl bir kendini önemsemedir ya shjkll

Çalıştığı için kıskanıldığını sanan kadınlar ailede, hatta belki sülalede okuyup çalışan ilk kadınlar oluyor genelde.
Bir üst kuşakta bunu görüp yaşayan, kadınların okuyup çalıştığı ailelerde yetişip bunun gayet normal bir şey olduğunu öğrenmiş kadınlarda böyle bir sanrı görmedim ben hiç.
"Ben çalışıyorum diye bacanak kıskanıp işe girdi" diyen bir erkek ne kadar komik olursa bu da o kadar komik.
Bence calismamak kiskanilabilir ancak
Evde oturmak/gezmek ve maddi sikinti yasamamak falan kiskanma durumu olusturur bana gore 😃
elti kiskanip "gorursun sen sabah 6da kalkip ise gitmezsem" falan mi diyecek 😅 daha sacma birsey duymadim ya kadin gidip 60bine ayni koltuk takimindan almamis ki ise baslamis alt tarafi. Eltim sirf beni kiskandigi icin kaynimla nikah kiydi diye konu acilsa hic yadirgamicam artik :KK53:

Bence calismamak kiskanilabilir ancak
Evde oturmak/gezmek ve maddi sikinti yasamamak falan kiskanma durumu olusturur bana gore 😃
elti kiskanip "gorursun sen sabah 6da kalkip ise gitmezsem" falan mi diyecek 😅 daha sacma birsey duymadim ya kadin gidip 60bine ayni koltuk takimindan almamis ki ise baslamis alt tarafi. Eltim sirf beni kiskandigi icin kaynimla nikah kiydi diye konu acilsa hic yadirgamicam artik :KK53:

Ya çalışmak sadece maddi ihtiyaç için yapılan bir şey değil bence.
Ama maalesef ülkemizde çoğu insan sevdiği işi yapamıyor ve çalışma şartları birçok yerde berbat.
Şu durumda gerçekten kimin işe girme motivasyonu eltisini kıskanmak olabilir?
Nasıl bir elti düşmanlığıysa artık... Kendileri elti değil sanki 😁

Back
X