İstenmeyen tayin ne yapcam ben böyle:((((

Aynen onunda dusunuyorum ama eşim bensiz gitmiyor işi bırakır yine gitmem diyo krediyi krediyle kapatıyoruz artık Yoruldum

Lojman olsa cok iyi olur. Olmazsa da babanizi yalniz birakamayacaginiza gore esiniz tek basina gitse, birikim yapip gelse veya sizi daha sonradan yanina alsa, olmaz mi?

canım malulen emeklilik denemedin mi? o da maaş çok düşüyor ama . ben de üniversite de görüyorum tedavi allahtan . her tüp bebek 4 bin gibi devlette uygun yani dışarıya göre.
Canım yasıö çok gen c diye dusunmedım hiç çalışmqyı çok seviyorum ama stresten hastalandım kist olustu kistim kitleye dönüştü çok zor ameliyatları m oldu tüp bebekte tutmadı zaten hormon degerlerim artıyor zaman kaybetme dedi doktor maddiyatsızlıktan tedavimde kaldı bide tay in cıktı basıma

polikıstık mı canım özel bir durumsa mesajlaşalım. ben de benzer hastalıklar var.

Lojman olsa cok iyi olur. Olmazsa da babanizi yalniz birakamayacaginiza gore esiniz tek basina gitse, birikim yapip gelse veya sizi daha sonradan yanina alsa, olmaz mi?
Çok zor canıö birikim yapamazki maaş krediye kesiliyor hem de eşim bensiz olunca bunalıma giriyor

düzenini

Yok canım kasıgımda kistler oluşmuştu alınan da içi boşaltılanda strese gelemiyorum hiç
çoğu kez bile bile ölüme gideriz. biliriz ki stres bizi ödürecek hiç korumayız. AMAN TAKMA diyemiyoruz. yapacağın sey yok işe başlaman iyi gelebilir kafan dağılır. borç azaldıkça mutlu olursun

canım gerçekten işin çok zor. gerçekten üzüldüm. ne yapsan olmayacak.

keşke yardımcı olabilsem.
Vallahi gecedem beri kafam şişti hiç gitnek istemiyorum tam alıştım düzenimi kurdum dedim yine tayin hiç istemediğimiz halde çok çaresiz im ya

çoğu kez bile bile ölüme gideriz. biliriz ki stres bizi ödürecek hiç korumayız. AMAN TAKMA diyemiyoruz. yapacağın sey yok işe başlaman iyi gelebilir kafan dağılır. borç azaldıkça mutlu olursun
Zamanım var işe başlamam için iyce bunalıma girdğm ya

Bozulur ama benim şuan tedavim devam ediyor aslımım ne de var aman hastanelerde geçti ömrüm ya
hayatım şu an da oksiyen maskem elimde yazıyorum sana bunları. hafta önce kriz geçirdim ardından taşıkardi oldu 2 hafta hastanede yattım evde devam ediyorum. yogun bakımda geçti 2 günüm. ama yarın işe başlıyorum.. çalışamayıca daha zor çünkü.

bir de ben öğretmenim yani hep koşuşturma ses .
Bende çağlayan adliyesinde çalıştım çok yoğundu koşuşturmaca ne çok zordu tek maaşla yetiştiremiyordum zaten sırf bu sebepten dolayı evlenince yogunluktan stresten kurtulmak için eşimin yanına doğuya gitmıştım

Ben de asker çocuğuyum, bu kadar sık tayin görmek ne demek iyi bilirim.. Naçizane tavsiyem eşin sensiz İstanbul'a gitsin,bir misafirhane ayarlarlar ona mutlaka.. Bunu yapan çiftlerden çok var..

Sen de hastalığın geçene kadar Ankara'da babanın yanında kal..Sonra İstanbul'da Sarıyer'de memuriyetine devam etmenin yollarını araştırırsın.. Dediğin gibi maaş krediye giderken tek maaşla İstanbul'da geçinemezsiniz..

İşsiz okadar insan var ki ben dahil siz karı koca işiniz bat memursunuz şükret bence . Çaresi bulunur aç kalıp sokakta kalacak degılsin . Memur olmak için yıllarını veren var yapma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…